Unde gasesc pe stoc Fort 12 / 9mm?

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
ciupibc

Unde gasesc pe stoc Fort 12 / 9mm?

Post by ciupibc »

Stie cineva unde gasesc pe stoc, un Fort 12 de 9mm?
Scuze, inca nu am gasit raspuns la intrebarea mea prin topicurile din forum, si ma intereseaza sa aflu pana la sfarsitul lunii cand imi iese autorizatia de achizitionare!

Multumesc anticipat.
tevez

Re: Unde gasesc pe stoc Fort 12 / 9mm?

Post by tevez »

Deocamdată nu la Arrow, deci vei înţelege de ce nu vom spune pe forum numele magazinelor concurente, ar fi incorect
faţă de gazda acestui forum. Dacă mai gugăleşti vei da peste un magazin de arme din Ploieşti care are pistolul pe site
şi sunând la dumnealor poţi afla dacă îl au în stoc. Importatorul - unic distribuitor Fort în România va primi un transport
de "marfă" în curând, deci nu strică să discuţi şi cu dumnealor, de asemenea cu ajutorul lui Google. În ce oraş eşti?
Cei care aduc Fort îs bucureşteni dar au ca parteneri de afaceri magazine de prin toată ţara din ce am înţeles.
ciupibc

Post by ciupibc »

Prin intrebarea mea nu am vrut sa deranjez pe nimeni si pe aceasta cale imi cer scuze.
Am sa mai fac sapaturi.
Multumesc inca o data pentru raspuns.
tevez

Post by tevez »

ciupibc wrote:Prin intrebarea mea nu am vrut sa deranjez pe nimeni si pe aceasta cale imi cer scuze.
Am sa mai fac sapaturi.
Multumesc inca o data pentru raspuns.
Nu ai deranjat pe nimeni, doar am vrut să explic de ce nu am dat un link spre un magazin de arme. Spor la căutat! :D
Ai P.M.
Post Reply