Salut!
Merita sa vand un Glock 19 (Gen 3) si sa cumpar un Smith&Wesson M&P9?
Smith&Wesson M&P9 vs Glock 19
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Smith&Wesson M&P9 vs Glock 19
Dacă eşti mulţumit de Glock şi eşti obişnuit cu el e posibil să nu-ţi placă S&W. Obişnuinţa îşi spune cuvântul.MadSkillz wrote:Salut!
Ai tras cu ambele? Sunt faine ambele dpdv estetic. Cu Glock am tras şi mi s-a părut ok dar şi de MP am auzit
de bine, sunt chiar 2 useri pe acest forum care au/au avut pistoale din gama MP şi nu s-au plâns de ele.
Am tras cu M&P9 recent si am ramas cu o impresie foarte buna. Despre Glock 19 nu mai spun, deoarece se subintelege, din moment ce am unul. Sincer as fi vrut un Sig Sauer P229 dar nu am gasit prin Bucuresti. Oricum am inteles ca este foarte scump in comparatie cu cele doua.
Salut,eu am MP,varianta compact.In primul rand tu vrei sa renunti la o arma compacta si sa iei una varianta standard,e mare diferenta.MP-ul spre deosebire de G19 este mai maricel,deci mai dificil de purtat.G 19 este comparabil ca marime cu MP9 c,modelul meu.Asta este o prima diferenta de luat in seama.Restul tine de gusturile tale.Ca plusuri MP este ambidextru,gripuri interschimbabile(are 3 ,in functie de marimea mainii),tragaciul mai "moale",constructiv mai rezistent(parere personala),daca le demontezi pe amandoua si te uiti la felul in care arata sinele iti dai seama la ce ma refer.Tot ce am enumerat nu il face insa pe MP mai bun decat Glock,totul tine de gusturi si preferinte.Tinand cont ca ai fi preferat un P229 (pe la jandarmi am vazut in dotare) trag concluzia ca tu chiar cauti o arma compacta,ceea ce iti reamintesc MP nu este!Doar in varianta compact,un pic diferita(capacitate mai mica incarcator,12 cartuse si dimensiuni mai mici)
Daca ai vreo nelamurire,ceva concret,incerc sa-ti raspund.Per total ambele arme isi fac treaba si sunt bune,depinde care iti place mai mult!Bafta!
Daca ai vreo nelamurire,ceva concret,incerc sa-ti raspund.Per total ambele arme isi fac treaba si sunt bune,depinde care iti place mai mult!Bafta!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Inca ceva,ceea ce consider eu la Glock un minus este pretul nejustificat de mare in tara noastra,chiar nu face banii aia,din punctul asta de vedere S&W MP castiga detasat!
Sa traiti domnilor, uitandu-ma la diferite tipuri de pistoale am gasit niste video-uri car sunt interesante dupa parerea mea .
In aceasta filmare este prezentat colt 1911 care din PUNCTUL MEU DE VEDERE este cea mai reusita arma ca design .http://www.youtube.com/watch?v=EaSjx9Y5FHo
In aceasta filmare este prezentat colt 1911 care din PUNCTUL MEU DE VEDERE este cea mai reusita arma ca design .http://www.youtube.com/watch?v=EaSjx9Y5FHo
Întreb pe cineva cu Sig de nr. de unde se poate lua. Am mai întrebat pentru cineva de pe forum de preţuri dar, cum ai spus, suntMadSkillz wrote:...am unul. Sincer as fi vrut un Sig Sauer P229 dar nu am gasit prin Bucuresti. Oricum am inteles ca este foarte scump in comparatie cu cele doua.
cam măricele, peste CZ, S&W, Glock...
Din cunostintele mele se gaseste la un singur magazin in Bucuresti(poate ma insel) Sig (cel care a adus primul Tanfoglio,ca sa nu-ti mai scriu si privat,te prinzi care e
) iar pretul este peste 4500
Mult pentru Romania,mult pentru ce face....Sunt si modele mai mici,dar scumpe,la fel ca si HK-urile....
-
catalin_suzeanu
Am G19 la sv, am avut S&W MP9QA (aproximativ ca dimensiuni cu G17) si acum am Bul M-5 Ultra-X, pentru ca, purtand zilnic arma asupra mea, am simtit nevoia ca aceasta sa se disimuleze usor sub haina sau sacou.MadSkillz wrote:Salut!
Nu are sens sa intru in detalii tehnice (teava foarte groasa, tija arcului recuperator confectionata din metal, siguranta pe pat etc),

pentru ca le poti afla usor din materialele de prezentare sau forumurile de specialitate.
Personal sunt foarte multumit de alegere, motiv pentru care-ti recomand aceasta arma.
http://bultransmark.net/BULM5UltraX.htm
Stima
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)