Prelungirea autorizatiei pentru achizitionarea unei arme

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Aerius

Prelungirea autorizatiei pentru achizitionarea unei arme

Post by Aerius »

Buna ziua. Imi cer scuze daca este existent si un alt thread/topic ce elaboreaza pe aceasta tema, am cautat si nu am reusit sa gasesc nimic (cel putin in limitarile mele) si pe bunul prieten Google, dar si pe acest forum. Mi s-a eliberat autorizatia pentru achizitionarea amunitiei si armei cu pricina (cu bila de cauciuc), problema este ca nu am avut timpul si nici situatia financiara pentru a cumpara arma datorita. V-as ramane recunoscator, daca doriti sa ma ajutati cu anumite detalii ce ar putea sa imi prelungeasca termenul de valabilitate, in special ce taxa trebuie sa platesc, care ii este valorea, unde si daca sunt alte acte necesare pe langa autorizatia emisa.

Stima.

Adaugare. Am uitat sa precizez ca mi-a fost emisa pe data de 07.01.2011, iar pe data de 07.04.2011 expira, asta insemnand peste 10 zile fara sa punem la socoteala ziua de azi.
gunsmith

Re: Prelungirea autorizatiei pentru achizitionarea unei arme

Post by gunsmith »

Aerius wrote:Buna ziua. Imi cer scuze daca este existent si un alt thread/topic ce elaboreaza pe aceasta tema, am cautat si nu am reusit sa gasesc nimic (cel putin in limitarile mele) si pe bunul prieten Google, dar si pe acest forum. Mi s-a eliberat autorizatia pentru achizitionarea amunitiei si armei cu pricina, problema este ca nu am avut timpul si nici situatia financiara pentru a cumpara arma datorita. V-as ramane recunoscator, daca doriti sa ma ajutati cu anumite detalii ce ar putea sa imi prelungeasca termenul de valabilitate, in special ce taxa trebuie sa platesc, care ii este valorea, unde si daca sunt alte acte necesare pe langa autorizatia emisa.

Stima.

Adaugare. Am uitat sa precizez ca mi-a fost emisa pe data de 07.01.2011, iar pe data de 07.04.2011 expira, asta insemnand peste 10 zile fara sa punem la socoteala ziua de azi.
Trebuie sa mergeti la cei care v-au emis autorizatia faceti o cerere de prelungire si vi se va prelungi inca 90 de zile. Nu mai trebuie platita nici o taxa.
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
Aerius

Post by Aerius »

gunsmith wrote:
Aerius wrote:Buna ziua. Imi cer scuze daca este existent si un alt thread/topic ce elaboreaza pe aceasta tema, am cautat si nu am reusit sa gasesc nimic (cel putin in limitarile mele) si pe bunul prieten Google, dar si pe acest forum. Mi s-a eliberat autorizatia pentru achizitionarea amunitiei si armei cu pricina, problema este ca nu am avut timpul si nici situatia financiara pentru a cumpara arma datorita. V-as ramane recunoscator, daca doriti sa ma ajutati cu anumite detalii ce ar putea sa imi prelungeasca termenul de valabilitate, in special ce taxa trebuie sa platesc, care ii este valorea, unde si daca sunt alte acte necesare pe langa autorizatia emisa.

Stima.

Trebuie sa mergeti la cei care v-au emis autorizatia faceti o cerere de prelungire si vi se va prelungi inca 90 de zile. Nu mai trebuie platita nici o taxa.
Multumesc mult pentru raspunsul rapid si in special pentru ajutor.

Va doresc o zi buna.
cristib

Post by cristib »

Si in cazul cand cineva vinde o arma neletala, cate zile are la dispozitie pt a o radia?
Post Reply