Ce trebuie facut?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Ce trebuie facut?
Imi dau si eu cu parerea ...
1. Situatia este ipotetica, sau deformata ... (cred ca ti-ai arat arma pe la colegi si a aflat directoarea ...)
2. Ma bucura faptul ca incep oamenii sa poate arme la ei si cred ca doar asa se mai poate taia din tupeul jegos al infractorilor. Intr-o situatie limita nu te poti baza decat pe tine ... Faza cu 112 e dupa ....
3. Legea asa cum e ea, trebuie respectata, deci nu ai ce cauta cu arme in scoli ... Mai bine strigi, te agiti, pui mana pe pietre, pe maturoi, dar nu pe arma. NU IN SCOALA, SPITAL, etc. (se intelege...)
4. Intelege ca o arma se poarta ascunsa, nu trebuie sa stie tot cartierul ca tu ai cu ce ... La vedere o poarta doar cei din institutiile statului, asa pentru descurajare ...
1. Situatia este ipotetica, sau deformata ... (cred ca ti-ai arat arma pe la colegi si a aflat directoarea ...)
2. Ma bucura faptul ca incep oamenii sa poate arme la ei si cred ca doar asa se mai poate taia din tupeul jegos al infractorilor. Intr-o situatie limita nu te poti baza decat pe tine ... Faza cu 112 e dupa ....
3. Legea asa cum e ea, trebuie respectata, deci nu ai ce cauta cu arme in scoli ... Mai bine strigi, te agiti, pui mana pe pietre, pe maturoi, dar nu pe arma. NU IN SCOALA, SPITAL, etc. (se intelege...)
4. Intelege ca o arma se poarta ascunsa, nu trebuie sa stie tot cartierul ca tu ai cu ce ... La vedere o poarta doar cei din institutiile statului, asa pentru descurajare ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Azi s-a rezolvat cazul eu am ramas si cu arma si cu cazierul alb. Am vb cu un domn de la politie i-am explicat situatia . El mi-a spus ca nu am procedat deloc corect ca am avut arma la mine nu trebuia sa o am dar constientizeaza faptul ca am inlaturat o agresiune indreptata spre altcineva, si a spus ca de data asta ma iarta deoarece am incalcat o lege mai mica dar am aplicat o lege mai importanta , chiar a ramas surprins ca la varsta mea am cat de cat spirit civic. Mi-a recomandat sa nu mai vin cu arma la scoala si daca tot ma simt in pericol sa imi achizitionez un spray paralizant care sa il tin la mine DAR sa nu stie nimeni de el . Omul a fost de treaba. I-am spus ca daca un coleg de-al lui ar pati la fel cred ca si el ar proceda exact ca mine . Pana la urma s-a lamurit situatia. Deci daca stii sa expui o situatie politia nu este absurda si nu te va invinovati inca de la inceput cum fac altii.
Last edited by MISHU_92 on Mon Mar 28, 2011 2:07 pm, edited 1 time in total.
bozo wrote:deci povestea mi se pare ireala...
Eu cred ca initiatorul topicului a facut o prostie si vrea sa stie cum sa scape, si prezinta adevarul deformat.
Oare nu stia ca nu are voie cu pistolul in scoala? pana si americanii pedepsesc dur detinerea de arme in scoli, pedepsesc pana si detinerea de ucarii cere imita armele dur...oare degeaba? Si ei au o cultura a armelor mai veche.
Cati dintre voi nu v-ati batut in scoala cu colegii? Toti am fost "cocosi", asta e varsta. Dar nu eram cocosi cu pistoale, cu cutite... dupa mine ar trebui sa se duca la puscarie toti cei care intra in scoli cu arme de orice fel.
Si inca ceva, se contrazice singur cu cateva minciuni... de exemplu ba spune ca nu erau jandarmi, ba spune ca erau in baraca cu paznicul.
Parerea mea e sa il sfatuiti sa isi bage mintile in cap, nu cum sa isi ascunda fapta.
daca ai fi citit de la inceput ai fi vazut ca intamplarea s-a produs inainte de a termina orele si nu erau jandarmi, iar cand am terminat orele jandarmii erau dar in acea baraca . Deci le multumesc foarte mult ca aveau grija ca cineva sa nu fure geamurile alea de termopan , daca in curte era o bataie si cineva ajungea la spital nu era mare problema.....
sper sa iti fie invatare de minte. Bine ca nu s-a ajuns mai departe... Bine ca nu a fost cazul sa justifici procurorului vreo vatamare produsa cu respectivul pistol, ca te ardea imediat...Nu te supara pe mine, dar nicaieri in orice tara, cat de democratica ar fi ea nu se accepta armele in scoli. Eu unul personal nu as scoate arma decat daca as fii atacat cu vreun cutit, bata sau alte arme. Stiu ca la varsta ta iti doresti sa impresionezi, insa invata sa fii modest si sa respecti arma, sa nu o tratezi ca pe o jucarie, chiar daca e neletala.
iar povestea ta mi se pare cel putin ciudata... de ca sa sara cineva la tine fara motiv sa te ia la bataie, si de ce s-a pus ala in genunchi?
iar povestea ta mi se pare cel putin ciudata... de ca sa sara cineva la tine fara motiv sa te ia la bataie, si de ce s-a pus ala in genunchi?
-
streamer2014
safe&sound cred ca am avut dreptate NO???streamer2014 wrote:zii doamnei director sa nu mai vb cu nici un politist....astfel iti faci probleme nici nu trebuia sa mai vb cu doamna, trebuia sa o lasi cum a picat! in romania daca esti foarte corect dai de problemeoricum si politistul acela cel mult te va mustra ca sunt baieti de treaba
La mine nu a sarit ci i-a aplicat un pumn colegului meu , chiar vrei sa stii motivul? Acest coleg al meu a avut curaj cu cateva zile in urma sa ia apararea fratelui sau care nu a vrut sa le dea o tigara , cei doi spunandu-i de atunci ca va avea belele .bozo wrote:sper sa iti fie invatare de minte. Bine ca nu s-a ajuns mai departe... Bine ca nu a fost cazul sa justifici procurorului vreo vatamare produsa cu respectivul pistol, ca te ardea imediat...Nu te supara pe mine, dar nicaieri in orice tara, cat de democratica ar fi ea nu se accepta armele in scoli. Eu unul personal nu as scoate arma decat daca as fii atacat cu vreun cutit, bata sau alte arme. Stiu ca la varsta ta iti doresti sa impresionezi, insa invata sa fii modest si sa respecti arma, sa nu o tratezi ca pe o jucarie, chiar daca e neletala.
La varsta mea nu incerc sa impresionez pe nimeni nu mergeam cu pistolul in mana prin liceu sau la ore nu stateam cu pixul in mana dreapta si cu pistolul in stanga. Directoarei i-am zis eu ce s-a intamplat nu am ascuns nimic i-am spus ca am arma la mine, a zis ca nu a mai intalnit nici un caz asemanator l-a sunat atunci (vineri) pe dl politist care nu a raspuns la telefon (probabil nu era in timpul serviciului) dar astazi a venit am discutat omul m-a inteles si gata.
Intr-o tara democrata cu adevarat nu intra cine vrea si iese cine vrea in curtea liceului .
Daca nu scoti arma la timp e foarte posibil sa nu mai apuci sa o scoti niciodata.
Daca dai o lege ex INTERZIS CU ARMELE IN SCOLI creezi si conditii ca legea sa fie respectata
Cu respect
ma bag si eu asa(am citit toata discutia de la inceput..)... si te intreb sincer,daca ar exista mai multi pasionati de arme in acel liceu ( spunem prin absurd cam 30--40) si toti ar avea un spirit civic ca al tau.. oare nu s-ar isca in acel liceu destule lucruri neplacute? chiar sunt curios (daca vrei sa imi spui sincer )ce faceai daca acel individ scotea si el o arma,care cu siguranta nu cred sa o fi avut legal..aveai curaj sa tragi?(te rog constientizeaza si vizualizeaza cazul in speta, inainte de a-mi raspunde)sau poti sa ti raspunsul ptr tine nu ma deranjaza.daca ai fi tras castigai cu siguranta o reputatie de mic erou printre colegi dar ,dar si pe la pro tv. si pe la sectie.. deoarece este corect in scoala nu ai voie cu arme.Tu cel ce vroiai sa faci un bine.. erai un infractor acum..Deci oare pentru excesul de zel si pentru un comportamentul sa ii spunem destul de agresiv-dominator(reiese din faptul ca ''am strigat la el si am scos arma'',oare spirit civic sau putina dorinta de a arata cine esti ,ce esti,ce ai tu si a-ti impune propiul ''eu'' in fata golanasilor aia?) nu ar trebui adaugate niste teste de personalitate mai complexe(la testul psiho ma refer) pentru cei de varsta ta? eu sincer nu sunt de acord cu ce ai facut (cu toate ca asta nu conteaza) poate mergea si cu alte metode dar asta vei descoperii odata cu inaintarea in varsta. Sa nu te superi ca ti-am scris si eu cam ce am gandit dar, cu cat citesti mai mult cu atat vei avea mai mult de gandit .o zi buna
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
Daca as face si eu ca tine, ar trebui sa ingenunchez zilnic cate 5-6...
Acum ca s-a terminat tu esti pe deplim multumit de actiunile tale? Crezi ca ai gresit cu ceva? Autoapararea inseamna mult mai mult decat uzul de arma, la care trebuie sa se apeleze in ultima instanta.
Mai avem cativa ani buni pana vom avea si noi o mentalitate corecta in acest domeniu.
Cum era sa fii intr-o tara in care legea este permisiva si dreptul de a te apara si dreptul la proprietate sunt aparate de legi bune si sisteme de aplicare a acestor legi care functioneaza in favoarea cetateanului si nu a infractorului si anume SUA si vezi ce pedepse sunt pentru patrunderea cu arme in scoli.Oare aia sunt tampiti si tu ai dreptate?
Acum ca s-a terminat tu esti pe deplim multumit de actiunile tale? Crezi ca ai gresit cu ceva? Autoapararea inseamna mult mai mult decat uzul de arma, la care trebuie sa se apeleze in ultima instanta.
Mai avem cativa ani buni pana vom avea si noi o mentalitate corecta in acest domeniu.
Cum era sa fii intr-o tara in care legea este permisiva si dreptul de a te apara si dreptul la proprietate sunt aparate de legi bune si sisteme de aplicare a acestor legi care functioneaza in favoarea cetateanului si nu a infractorului si anume SUA si vezi ce pedepse sunt pentru patrunderea cu arme in scoli.Oare aia sunt tampiti si tu ai dreptate?
Asta era sigur ......... sa arat cine sunt colegul meu se tavalea cu unu din ei pe jos iar eu scoteam arma sa ma vada niste banci si chistoace de tigari care erau pe jos . Nu vreau sa degeneram dar fiecare sa foloseasca sau nu arma dupa cum crede .
Unii zic daca ala scoate o bata scot si eu arma. Daca sunt 3 care au bate te-au inconjurat tragi in unul cu bile de guma HUBBA BUBBA zic ca nu o sa fie asa de grav ranit acela in schimb tu daca primesti o bata in cap data de un individ mai solid cu toata forta cel mai probabil mori. Si cu mai multi indivizi cu arma daca aveau si ei si daca scoteau si ei se intampla..............pai asa si politia poate spune ca nu iese cu pistolul carpati pe teren pt ca poate fi unu cu un ak47 7,62x39. Nu este important ca si celalalt are arma deoarece tot timpul va fi in avantaj cel care o scoate primul.
Unii zic daca ala scoate o bata scot si eu arma. Daca sunt 3 care au bate te-au inconjurat tragi in unul cu bile de guma HUBBA BUBBA zic ca nu o sa fie asa de grav ranit acela in schimb tu daca primesti o bata in cap data de un individ mai solid cu toata forta cel mai probabil mori. Si cu mai multi indivizi cu arma daca aveau si ei si daca scoteau si ei se intampla..............pai asa si politia poate spune ca nu iese cu pistolul carpati pe teren pt ca poate fi unu cu un ak47 7,62x39. Nu este important ca si celalalt are arma deoarece tot timpul va fi in avantaj cel care o scoate primul.
imi pare rau ca nu ai inteles nimic
bozo wrote:Daca as face si eu ca tine, ar trebui sa ingenunchez zilnic cate 5-6...
Uite in America ce patesti daca intir cu arma in scoala .....http://news.corect.com/politics/interna ... la-cursuri
-
Nimeni De Nicaieri
aia e UNIVERSITATE, nu HIGH SCHOOL
Mishule, iti doresc sa nu dai de dracu cu atitudinea ta. Vezi ca tot in America sunt niste cursuri de educatie a armelor unde afli ca nu-i o jucarie ... Poate inveti ceva de acolo ...MISHU_92 wrote:Asta era sigur ......... sa arat cine sunt colegul meu se tavalea cu unu din ei pe jos iar eu scoteam arma sa ma vada niste banci si chistoace de tigari care erau pe jos . Nu vreau sa degeneram dar fiecare sa foloseasca sau nu arma dupa cum crede .
http://www.youtube.com/watch?v=ZTr8xvkUWp4
http://www.youtube.com/watch?v=bybVAMJ6J24
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Aţi luat exemplul american şi mai ales pe cel texan...e cale lungă până acolo. E drept, trebuie să ne propunem un obiectiv
cât mai îndrăzneţ pentru a evolua...Texasul e încă o oază de democraţie relativă într-o americă din ce în ce mai "comunistă".
Sincer le urez să iasă un republican, pentru că "second amendment" este în pericol datorită unor organizaţii anti-arme care
folosesc cele mai meschine metode pentru a "pune la punct" cetăţeanul onest şi a-l face vulnerabil în faţa...infractorilor de
orice rasă culoare religie etnicitate. Mame care şi-au pierdut copii în schimburi de focuri, urmaşi ai unor sinucigaşi, atacurile
de prin liceele americane şi canadiene, toate asta sunt speculate în vederea scopului final al acestor nefericiţi ai sorţii, ai
căror părinţi au fost rude probabil: interzicerea armelor.Sper că americanii îşi vor putea păstra armele şi în zonele în
care sunt interdicţii stupide, acestea să se scoată, cum a fost în Chicago relativ recent. De ce? Pentru că ai noştri comunişti
vor avea argumentul perfect pentru a interzice şi limita deţinerea legală de arme: "îngî, păi dacă şi americanii au interzis".
În altă ordine de idei, Mişu_92, tu eşti sigur că exişti? Desigur că rămânerea în anonimat este de înţeles într-o situaţie ca
aceasta, dar tot aşa de firesc e să privim cu scepticism povestioara ta...există precedente, sau mai bine spus antecedente.
cât mai îndrăzneţ pentru a evolua...Texasul e încă o oază de democraţie relativă într-o americă din ce în ce mai "comunistă".
Sincer le urez să iasă un republican, pentru că "second amendment" este în pericol datorită unor organizaţii anti-arme care
folosesc cele mai meschine metode pentru a "pune la punct" cetăţeanul onest şi a-l face vulnerabil în faţa...infractorilor de
orice rasă culoare religie etnicitate. Mame care şi-au pierdut copii în schimburi de focuri, urmaşi ai unor sinucigaşi, atacurile
de prin liceele americane şi canadiene, toate asta sunt speculate în vederea scopului final al acestor nefericiţi ai sorţii, ai
căror părinţi au fost rude probabil: interzicerea armelor.Sper că americanii îşi vor putea păstra armele şi în zonele în
care sunt interdicţii stupide, acestea să se scoată, cum a fost în Chicago relativ recent. De ce? Pentru că ai noştri comunişti
vor avea argumentul perfect pentru a interzice şi limita deţinerea legală de arme: "îngî, păi dacă şi americanii au interzis".
În altă ordine de idei, Mişu_92, tu eşti sigur că exişti? Desigur că rămânerea în anonimat este de înţeles într-o situaţie ca
aceasta, dar tot aşa de firesc e să privim cu scepticism povestioara ta...există precedente, sau mai bine spus antecedente.