Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE
in loc sa fim uniti si sa ne ajutam chiar cautam orice ocazie sa ne atacam? orice categorie profesionala poate fi atacat, spre exemplu, Barty, cu ce te ocupi tu? sa iti zic cateva idei contracepute si despre profesia ta
Barthy lucreaza la primaria sector 4 
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Erata:Babanu wrote:Barthy lucreaza la primaria sector 4
Barthy nu "lucreaza" la primaria sectorului 4, altii lucreaza pentru el acolo,ca doar el e seful .....
Bafta !!
johnny wrote:Erata:Babanu wrote:Barthy lucreaza la primaria sector 4
Barthy nu "lucreaza" la primaria sectorului 4, altii lucreaza pentru el acolo,ca doar el e seful .....![]()
![]()
Bafta !!![]()
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
bozo, imi pare sincer rau ca ai devenit o victima colaterala in disputa asta si inteleg ca din solidaritate de breasla ai devenit subiectiv, alegand aleator un exemplu oarecare, insa, asa cum ti-am mai spus, atunci cand vrei sa rezolvi, cu adevarat, o problema, inlaturi cauza si nu efectul.bozo wrote:in loc sa fim uniti si sa ne ajutam chiar cautam orice ocazie sa ne atacam? orice categorie profesionala poate fi atacat, spre exemplu, Barty, cu ce te ocupi tu? sa iti zic cateva idei contracepute si despre profesia ta
p.s. ce inseamna "contraceput" ca in dictionar nu am gasit ?
http://www.youtube.com/watch?v=j0P823kl ... re=related
Care disputa "mai dragule"? Auzi si tu a devenit o victima in disputa!!
Vorbeam de arme,vorbeam de presa,si te gasesti tu sa comentezi legat de mine si de pistolul meu,nesubiectiv, "la intamplare" ! Noroc ca spre deosebire de noi esti "obiectiv"

Care disputa "mai dragule"? Auzi si tu a devenit o victima in disputa!!
Asta suna ca bancurile cu Chuck Norrisjohnny wrote:Barthy nu "lucreaza" la primaria sectorului 4, altii lucreaza pentru el acolo,ca doar el e seful
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Preconcepute. A fost din cauza vitezei. It happens.
Yupaurorauno wrote:http://www.youtube.com/watch?v=j0P823kl ... re=related![]()
![]()
![]()
![]()
Care disputa "mai dragule"? Auzi si tu a devenit o victima in disputa!!![]()
Vorbeam de arme,vorbeam de presa,si te gasesti tu sa comentezi legat de mine si de pistolul meu,nesubiectiv, "la intamplare" ! Noroc ca spre deosebire de noi esti "obiectiv"
![]()
Asta suna ca bancurile cu Chuck Norrisjohnny wrote:Barthy nu "lucreaza" la primaria sectorului 4, altii lucreaza pentru el acolo,ca doar el e seful
"Cand Chuck Norris face flotari, nu se ridica pe el, el impinge pamantul in jos."
"Cand merge la culcare, Bau-Bau se uita in dulap si sub pat sa nu fie cumva acolo Chuck Norris."
"Chuck Norris doarme cu perna sub pistol."
.....................................
Si putem continua lista bancurilor cu Chuck Norris,dar mai bine ne oprim..... ca nu suntem in sectiunea dedicata bancurilor.
Bafta !!
.... te salute, Don Corleone....pardon... Don Piedone si tuturor.
Vroiam sa zic ceva de rau de primari, dar chiar nu e cazul acum.
Imi place cum arata Sectorul 4, cand trec de la mine din 5 in 4 zici ca intru in alta lume.
Imi place cum arata Sectorul 4, cand trec de la mine din 5 in 4 zici ca intru in alta lume.
"Cand l-a oprit politia pe Chuck norris, politistu a scapat doar cu o amenda!"
Eu m-am mutat recent in sectorul 4 si intr-adevar,fata de cum arata acum vreo 5 ani e diferenta...
Eu m-am mutat recent in sectorul 4 si intr-adevar,fata de cum arata acum vreo 5 ani e diferenta...
Cam e altă lume, din păcate. Totuşi asfaltul şi canalizarea recent introduse de primarul care este în 5 au schimbatbozo wrote:Vroiam sa zic ceva de rau de primari, dar chiar nu e cazul acum.
în bine anumite zone, chiar cu un forumist de aici am trecut pe acolo acum ceva vreme.
Zic eu de rău de primari, mulţi sunt semianalfabeţi, şpăgari, incompetenţi, singura lor calitatre fiind că ştiu ce să
facă să fie aleşi. Ca să fiu on-topic, se vrea subordonarea poliţiei la primar, paşii fiind poliţia comunitară, locală
şi mai apoi rămânerea la M.A.I. doar a criminaliştilor şi a altor specialişti. Dacă se merge pe trendul actual, adică
deprofesionalizare denumită pompos descentralizare, atunci va fi de rău. Poliţiştii primăriei sunt folosiţi electoral,
nu au decât rar şcoală de profil şi sunt mult, mult, mult sub nivelul poliţiştilor adevăraţi dar vor atribuţiuni sporite.
La Câmpina se învaţă ceva meserie (dace te uiţi peste programă rămâi şocat, se face drept ca la facult. de drept),
pe când la vreun centru de pregătire dubios în fiinţat de vreun primar ciudat care-şi va pune şef un văr obscur...
Discuţia e lungă şi a fost întoarsă pe toate părţile e alte forumuri, dar nimeni nu mă va convinge că e bine ca
primarul analfabet din oraşul x sau comuna z e bun să conducă şi poliţia, el fiind un retardat rău-intenţionat de
multe ori.
nu sunt din Buc dar pot sa spun ca despre Piedone se aude fata de alti primari de sector despre care nici macar nu se stie cum ii cheama.
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
Păi el are antene care să-l laude.dandana wrote:nu sunt din Buc dar pot sa spun ca despre Piedone se aude fata de alti primari de sector despre care nici macar nu se stie cum ii cheama.
dar nacar are ceva, fata de altii care nu au nimic.tevez wrote:Păi el are antene care să-l laude.dandana wrote:nu sunt din Buc dar pot sa spun ca despre Piedone se aude fata de alti primari de sector despre care nici macar nu se stie cum ii cheama.
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
100% de acord,e tot ce ne lipsea!Chiar ca dup-aia tre sa dea voie la glont sa poti sa iesi din casa (sa dea la toata lumea in afara de Barthy,binenteles,ca doar imi mentin parereatevez wrote:Ca să fiu on-topic, se vrea subordonarea poliţiei la primar, paşii fiind poliţia comunitară, locală
şi mai apoi rămânerea la M.A.I. doar a criminaliştilor şi a altor specialişti. Dacă se merge pe trendul actual, adică
deprofesionalizare denumită pompos descentralizare, atunci va fi de rău. Poliţiştii primăriei sunt folosiţi electoral,
nu au decât rar şcoală de profil şi sunt mult, mult, mult sub nivelul poliţiştilor adevăraţi dar vor atribuţiuni sporite.
La Câmpina se învaţă ceva meserie (dace te uiţi peste programă rămâi şocat, se face drept ca la facult. de drept),
pe când la vreun centru de pregătire dubios în fiinţat de vreun primar ciudat care-şi va pune şef un văr obscur...
Discuţia e lungă şi a fost întoarsă pe toate părţile e alte forumuri, dar nimeni nu mă va convinge că e bine ca
primarul analfabet din oraşul x sau comuna z e bun să conducă şi poliţia, el fiind un retardat rău-intenţionat de
multe ori.
Si cu asta am terminat cu "subiectivismul",nu merita atata atentie intr-o zi,promit ca nu-i raspund la provocari lui Barthy..pana maine!