Cineva din Cluj?

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
georgeb095

Cineva din Cluj?

Post by georgeb095 »

Salutari la toata lumea,
Sunt din Cluj, nou in domeniu, am un Fort 12 R si ma intereseaza unde se poate trage legal in Cluj. Totodata as vrea sa mai cunosc persoane din Cluj posesori de arma autoaparare.
Multumesc
radu.b

Re: Cineva din Cluj?

Post by radu.b »

georgeb095 wrote:Salutari la toata lumea,
Sunt din Cluj, nou in domeniu, am un Fort 12 R si ma intereseaza unde se poate trage legal in Cluj. Totodata as vrea sa mai cunosc persoane din Cluj posesori de arma autoaparare.
Multumesc
Buna ziua.
Puteti incerca si la magazinul nostru din Cluj. Sunt convins ca puteti afla mai multe de la colegul meu din magazin. Mergeti si ii spuneti ca il rog eu sa va ajute atat cu recomandari referitor la poligon cat si la comunitatile detinatorilor de arme neletale.
Cu respect
georgeb095

Re: Cineva din Cluj?

Post by georgeb095 »

radu.b wrote:
georgeb095 wrote:Salutari la toata lumea,
Multumesc
Buna ziua.
Puteti incerca si la magazinul nostru din Cluj. Sunt convins ca puteti afla mai multe de la colegul meu din magazin. Mergeti si ii spuneti ca il rog eu sa va ajute atat cu recomandari referitor la poligon cat si la comunitatile detinatorilor de arme neletale.
Cu respect
Va multumesc mult d-le Radu.
Cu stima
Post Reply