Grand Power... insolubil...

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nedumeritu

Grand Power... insolubil...

Post by nedumeritu »

Ca descendent ala proiectului K100 cal. 9x19 care functioneaza sub apa
iata ca si neletalele din seria GP T10, T12 si T910 stiu sa faca acelasi lucru.
Un click pe imagine si vedeti clipul.
Va rog sa nu mai postati clip cu directionare catre alte forumuri
Nu cred ca sunt multe neletale sa faca fata la un astfel de "recital" sustinut.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
sith

Re: Grand Power... insolubil...

Post by sith »

Eu nu inteleg demonstratia asta. Tot pe acest forum a fost postat un streamer facand acelasi lucru in cada. Bila nu s-a dus mai mult de 10 cm cu indulgenta.
La glont am vazut demonstratia si efectul omorator era in maxim 3 m cand tragi sub apa (ex: lupta intre scafandri, dar aproapte de suprafata).
Aici ce se doreste demonstrat ?
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
nedumeritu

Post by nedumeritu »

sith wrote:Eu nu inteleg demonstratia asta. Tot pe acest forum a fost postat un streamer facand acelasi lucru in cada. Bila nu s-a dus mai mult de 10 cm cu indulgenta.
La glont am vazut demonstratia si efectul omorator era in maxim 3 m cand tragi sub apa (ex: lupta intre scafandri, dar aproapte de suprafata).
Aici ce se doreste demonstrat ?
Imi cer scuze, nu am vazut chestia cu cada si clabucii letali sau neletali de la zamakuri.
In schimb am dat de clipul acesta si l-am postat unde l-am postat.
Nu este vorba de vreun efect omorator si nici altceva.
Este strict relativ la fiabilitatea si capacitatile functionale ale armei.
Acelasi test l-au facut la vremea lor instructorii militari de la Zvolen cu un K-100.
Acum, ca un K-100 nu se ridica la nicelul unui Streamer, asta este altceva. Chestie de gust.
Privit din alte unghiuri clipul este probabil un dezastru, ai vazut ce farfurii
ciobite aveau aia pe chestia aia plutitoare injghebata pe placa aia de de polistiren?
Si totul vroia sa dea imaginea unui party la piscina. Adica in bazinul ala cu mâl.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
guner

Post by guner »

Foarte misto,autoaparare impotriva mormolocilor si caraseilor. :D
nedumeritu

Post by nedumeritu »

guner wrote:Foarte misto,autoaparare impotriva mormolocilor si caraseilor. :D
Se vede cu ochiul liber ca:
- ori nu ai fost in viata ta intr-un shooting-range pentru teste de anduranta la handguns
- ori pur si simplu ai gasit ocazia sa fii un pic mai răuţ dat fiind faptul că strugurii's prea acri.
Oricum, garantez ca nu toate zamakurile pot face chestia asta la modul intensiv, adica pe undeva
pe la 5 incarcatoare de 17 trase la rand, in apa.
La majoritatea le apar "gogonele" pe teava, in cel mai bun caz.
Am poze si cu unele din otel mai dinspre Kiev care au "obosit" dupa o vreme...
Cu toate astea nu public nimic.
GP este bun nu pentru ca altele ar fi mai slabe calitativ.
Asa este el, pur si simplu.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
sith

Post by sith »

http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... 225#p28981

http://www.youtube.com/watch?v=euDOHYSdlx8

aici am vazut filmuletul, dar parerea mea : chinuie arma aia degeaba ....

Oricum nu exista comparatie intre GP si Streamer, decat ca amandoua au tragaci ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
nedumeritu

Post by nedumeritu »

sith wrote:http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... 225#p28981

Oricum nu exista comparatie intre GP si Streamer, decat ca amandoua au tragaci ...
Corect ar fi sa spunem ca chinuie clona degeaba.
Cele doua aspecte de retinut ar fi:
- clona in discutie are forta sa arunce sub apa o bila de 0,4 grame pe la 15-20 centimetri
- aceeasi clona nu poate functiona normal sub apa si da supra-incarcare, adica incarcare peste tubul ne-ejectat
[fenomenul se intampla de obicei cand forta de recuperare nu este suficienta si slide-ul nu isi face cursa completa]
Cea mai importanta este insa concluzia scrisa de autorul clipului pe film, Nu Faceti Asta Singuri Acasa.... :lol:

La T10 ati observat functionarea complet normala a armei in conditii de imersiune.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
tevez

Post by tevez »

Sincer îi admir pe cei care fac experienţe din astea de Brainiak cu armele lor. Am tot postat acest filmueţ cu MP 153:
http://www.youtube.com/watch?v=--GbVKwDfNU este preferatul meu. Îţi faci o idee despre fiabilitatea armei şi despre
cum trage în condiţiile în care e...stresată. :D Eu unu' nu aş face aşa ceva cu o armă a mea nici dacă aş fi miliardar, mi-e
milă. Oricum, tari ambele filmuleţe, şi cu G.P. şi cu Streamer, păstrând proporţiile evident.
radu.b

Post by radu.b »

nedumeritu wrote:
- ori nu ai fost in viata ta intr-un shooting-range pentru teste de anduranta la handguns
- ori pur si simplu ai gasit ocazia sa fii un pic mai răuţ dat fiind faptul că strugurii's prea acri.
Oricum, garantez ca nu toate zamakurile pot face chestia asta la modul intensiv, adica pe undeva
Buna ziua.
Atentie ca derapati iar :twisted:.
Ati deschis un nou topic pentru acelasi subiect: pistolul GP. Nu era suficienta prezentarea din celalalt topic? Incercati macar, daca postati film sa o faceti direct pe forumul Arrow, fara redirectionare catre altul. Revin la observatia facuta si data trecuta.
Cu respect.
radu.b

Post by radu.b »

sith wrote:http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... 225#p28981

Buna ziua.
Ca si observatie. Apa din cada era suficient de putina a.i. din pozitia respectiva, posibilitatea ca tubul cartusului tras sa se loveasca de fundul cazii era destul de mare. "Clona" - cum ii place d-lui @nedumeritu sa numeasca armele neletale (altele decat ce comercializeaza dansul) tocmai datorita materialului zamak mai usor al mansonului (mai usor decat otelul pistolului caruia ii face dansul reclama) arunca mai bine tubul. Atat. In rest este vorba de reclama vs.anti-reclama.
Cu respect.
jordan_23

Post by jordan_23 »

Adevarul este ca noi ne luam pistoale de autoaparare pentru ca sa ne luptam cu infractorii in timp ce ne deplasam innot prin Dambovita. Astea sunt povesti de adormit copiii. Am fost si eu la UTI unde se pare ca au adus la vanzare un lot de GP T910 cu calibru de 9mm si am tras cu el. Este un pistol ok dar atat. Nu e un super expert si un super avion. Aici e o chestiune de gusturi care arata mai bine sau nu. Finisarea nu lasa de dorit si se pare ca are 2 tipuri de arculete, care nu prea inteleg de ce exista. Daca merge cu arcul moale cu orice munitie de ce ai dori sa iti pui un arc tare...? Oricum este de luat in calcul ca optiune de cumparare. :?
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner
tevez

Post by tevez »

jordan_23 wrote:Daca merge cu arcul moale cu orice munitie de ce ai dori sa iti pui un arc tare...? :?
Îţi dai seama că are un scop...Din ce ştiu eu, empiric, un arc prea moale cu o muniţie prea puternică nu e o combinaţie
prea bună, loveşte închizătorul în ţeavă din cauză că arcul recuperator opune prea puţină rezistenţă...şi cred că sunt mai
mulţi factori aici pe care doar fabricanţii de arme îl ştiu. Or şti ei ceva slovacii, nu?
Eu nu fac reclamă niciuneia din arme, cred că la banii de acum dacă aş avea autorizaţie m-aş orienta chiar la Streamer,
dintre cele 3 menţionate aici, dar nu pot să nu-i aplaud pe "nebunii" care fac experimente de acelea şi să le spun să fie
atenţi că poate fi periculos. Nu-ncercaţi aşa ceva acasă, cum s-a mai şi spus. :)
guner

Post by guner »

nedumeritu wrote:
La capitolul simt al umorului,slabut. :(
Sooting range habarnuam ce este ala,handguns banuiesc.
Arma este ok si o apreciez,cat despre otelurile dinspre kiev nu vad legatura.
Respect
nedumeritu

Post by nedumeritu »

radu.b wrote: Buna ziua.
Ca si observatie. Apa din cada era suficient de putina a.i. din pozitia respectiva, posibilitatea ca tubul cartusului tras sa se loveasca de fundul cazii era destul de mare. "Clona" - cum ii place d-lui @nedumeritu sa numeasca armele neletale (altele decat ce comercializeaza dansul) tocmai datorita materialului zamak mai usor al mansonului (mai usor decat otelul pistolului caruia ii face dansul reclama) arunca mai bine tubul. Atat. In rest este vorba de reclama vs.anti-reclama.
Cu respect.
Sa o luam pe rand:
- clonele sunt produsele de autoaparare din zamak
- armele sunt pistoalele de autoaparare din otel proiectate ca atare [exemple: Wasp, CZ 83, CZ RAMI 2075, Tanfoglio si cu voia juriului, GP]
Pe de alta parte, din cauza dezvoltarii platformei pe care postam cu totii nu se pot publica filme AICI.
Faceti dvs. un singur exemplu si toti ne vom publica filmele pe acest forum.
Pana atunci trebuie sa ne multumim cu publicarea lor aiurea, fiecare pe unde apuca.
Nu exista anti-reclama cum la fel de bine stiti ca si mine ca "there is not any kind of bad advertising".
Mai exact, despre un produs se vorbeste sau nu se vorbeste.
Dupa aceea imi place sa cred ca onor clientul ar trebui sa fie Suveran.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
radu.b

Post by radu.b »

nedumeritu wrote:
radu.b wrote: Buna ziua.
Cu respect.
Sa o luam pe rand:
- clonele sunt produsele de autoaparare din zamak
- armele sunt pistoalele de autoaparare din otel proiectate ca atare [exemple: Wasp, CZ 83, CZ RAMI 2075, Tanfoglio si cu voia juriului, GP]
Pe de alta parte, din cauza dezvoltarii platformei pe care postam cu totii nu se pot publica filme AICI.
Faceti dvs. un singur exemplu si toti ne vom publica filmele pe acest forum.
Pana atunci trebuie sa ne multumim cu publicarea lor aiurea, fiecare pe unde apuca.
Nu exista anti-reclama cum la fel de bine stiti ca si mine ca "there is not any kind of bad advertising".
Mai exact, despre un produs se vorbeste sau nu se vorbeste.
Dupa aceea imi place sa cred ca onor clientul ar trebui sa fie Suveran.
Buna ziua.
S-o luam pe rand.
1. daca armele de zamak sunt clone si doar cele de otel sunt cele "adevarate", atunci cele de polymer cum sunt?
2. postarea clipului se putea face pe Youtube fara probleme ( ca si alte clipuri postate ) si nu mai exista aceasta discutie.
3. orice comentariu cu tenta mai mult sau mai putin voalata care atinge interesul firmei la care lucrez si venita din partea dumneavoastra (avand in vedere ca nu mai sunteti doar client, ci reprezentati concurenta - daca se poate numi asa) imi da dreptul nu doar sa reactionez ci sa iau si masuri daca este nevoie. Pentru ca din aceasta calitate de concurent, dumneavoastra va exprimati parerea despre un produs sau altul, net partinitor catre cele care le reprezentati (aceasta inseamna reclama vs.antireclama - pentru ca prin antireclama facuta unui produs il promovati pe al dumneavoastra), pentru ca sunteti "la mine acasa", pentru ca nu este prima atentionare va rog sa luati act de pozitia mea si sa va ganditi de doua ori inainte de a posta pe acest forum. Nu cred ca ati gasit postari semnate de noi pe forum-uri ale concurentei(nici nu veti cgasi asa ceva) sau alte forum-uri de specialitate, prin care sa denigram in vre-un fel un produs sau altul. Tot ce gasiti sunt anuntate evenimentele sau aparitia unui produs nou pe piata. Nu ma credeti, nu aveti decat sa verificati. Sunt 5 forum-uri pe care suntem prezenti.
V-am sprijinit in actiunile dumneavoastra (cand ati activat in ROMSDC) v-am acceptat comentariile dar parerea mea este ca trebuie sa va opriti. Daca nu va convine, cu tot respectul dar mai sunt si alte forum-uri pe care sa puteti activa.
Atat, mai departe vor fi doar fapte.
Cu respect.
Post Reply