Mergand la o vizita la poligonul din Bucuresti, cel acoperit, am dat peste o piesa de"fitza" ce o importa cei de la UTI. Clatitiva ochii domnilor si mai ales DOAMNELOR! Varianta CHROME straluceste si functioneaza impecabil la fel ca si varianta Black doar ca are un pret ceva mai mare, in jur de 2100 lei (cel putin asa e la magazinul lor...). Enjoy!
CZ 83 Chrome Version 2011
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
CZ 83 Chrome Version 2011
Salut tuturor!
Mergand la o vizita la poligonul din Bucuresti, cel acoperit, am dat peste o piesa de"fitza" ce o importa cei de la UTI. Clatitiva ochii domnilor si mai ales DOAMNELOR! Varianta CHROME straluceste si functioneaza impecabil la fel ca si varianta Black doar ca are un pret ceva mai mare, in jur de 2100 lei (cel putin asa e la magazinul lor...). Enjoy!
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner
Re: CZ 83 Chrome Version 2011
e frumos, dar mai "barbatesc" este cel negru.
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
Cand mergem la defilare ? 
Cand vreti voi. De ce nu facem o intalnire anul viitor intr-un weekend in poligonul subteran din Bucuresti? Vorbesc poate obtinem un pret mai special si venim cu totii frumos cu piesele noastre. Facem si un concurs, nu ne ploua, nu bate vantul, vedem atunci performantele pinguinilor nostrii
) Ce ziceti?
Cine e de acord sa se afirme aici!
eu vin din BV, asa ca trebuie discutata din timp si "batuta in cuie"
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
Contati si pe mine ... Poate o punem si de niste premii
( vreau ca fort-ul meu sa bata CZ-ul ala cromat ... )

Last edited by sith on Thu Dec 23, 2010 7:11 am, edited 1 time in total.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Poate da si UTI ca premii niste abonamente la poligon

Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
-
rares.pintea
Pick me, pick me
Daca e vin si eu , tot cu un CZ si poate un prieten cu P99T
Foarte frumos ,dar am o intrebare,este realizat la fabrica? Din cate stiu eu cei de la cz nu fabrica arme cromate .au doar cateva modele ,parca trei, cz 75 new edition ,75 stainless si parca 75 tactical sports , toate din inox.jordan_23 wrote:Salut tuturor!
poate ma ajutati si pe mine. Cind am luat CZ-ul, nu mi-au dat si carte in romana. Cei care mai detineti asa ceva, aveti? Am fost la ei si mi-au spus ca nu au.
Au la magazinul UTI. Sunt convins ca o sa primesti un exemplar daca le ceri. Am vorbit cu ei, se pare ca luna ianuarie o au plina in weekend. Mi-au promis ca in februarie pot sa ne ajute cu organizarea unui Concurs.