Bine că nu ai probleme de ... integritate a armei ca să zic aşa. Armele cu bilă de cauciuc nu sunt tocmai potriviteAlexeCristian wrote:Am luat si eu un Tanfoglio si am belele cu el, adica din 5 metri are abatere cam 50....60 cm in toate directiile.
Ce pot sa fac? Unde pot sa gasesc un expert la care sa ii fac un test sa vad daca este problema din fabrica pentru a putea sa ma duc inapoi cu el la magazin la garantie?
Am incercat cu 2 feluri de cartuse....si mai tari si mai "moi". Acelasi rezultat. Plus ca ultimul cartus intotdeauna ramane blocat pe teava.
L-am luat de la Top Gun si omul de acolo m-a luat de prost de la inceput. Prima data mi-a zis ca nimeresti o tinta umana din 10 metri. Cand m-am dus prima data cu el inapoi sa ii spun ca nu are nici un fel de precizie mi-a spus ca din 7 metri....si tot asa pana am ajuns la 2...3 metri. Mi s-a spus de la magazin ca nu am ce sa fac...si nici el nu are ce sa-mi faca pentru ca asa sunt facute pistoalele astea...sa nu aiba precizie. Ce pot sa fac cu el?
pentru tir de precizie, afară poate de "vârfurile" din domeniu cum ar fi FORT sau GP cu muniţia potrivită. Am văzut
Mauser care trăgea aiurea de tot dar şi RG-ul lui Barthy trăgând precis ca unul pe glonţ. Soluţia ar fi odată exericţiul
şi mai apoi ceva reglaje fine făcute de cineva care se pricepe.
Înţeleg că nu ejectează ultimul tub dar de percutat percutează. Ăsta e un aspect care, cred eu, face obiectul garanţiei,
precizia...mai greu dar fiind faptul că depinde mul de trăgător, muniţie, etc.