Purtati arma zilnic ?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Purtati arma zilnic ?
Poate aveti si detalii ... 
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Re: Purtati arma zilnic ?
nu inteleg intrebarea
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
Arma e ca prezervativul:s-ar putea sa umbli toata viata cu el in buzunar si sa n-ai nevoie, sau ,cand s-a ivit ocazia, sa-ti dai seama ca l-ai lasat in sertar,acasa! 
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
nu ma duc nici la buda fara arma
(evident cu glont pe teava ca nu se stie cu cine ma intanlesc pe hol in apartament)
deci raspuns la intrebarea ta: DA !
deci raspuns la intrebarea ta: DA !
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Hai fi cinstit si spune adevarul, ca ti-e frica sa nu se ia dupa tine si ii dai lovitura de gratie dupa ce iese
P.S. Uite ca ai si detalii
P.S. Uite ca ai si detalii
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
cred ca pentru ce spui tu se folosea un cutit de lemn 
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
-
slim_daddy40
intrebare: dupa un conflict avut si uzul de arma(legal) la intrebarea procurorului de caz ce veti raspunde, intrebarea fiind: PURTATI ZILNIC ARMA LA DVS. ?
intreb pt ca raspunsul dat va poate ajuta sau din contra:D si sa nu fiu of topic (Nu port arma in permanenta cu mine )
intreb pt ca raspunsul dat va poate ajuta sau din contra:D si sa nu fiu of topic (Nu port arma in permanenta cu mine )
"din contra:D" inseamna "cu intentie"? si sti vorba aia ... sa fie si sa nu trebuiascaslim_daddy40 wrote:intrebare: dupa un conflict avut si uzul de arma(legal) la intrebarea procurorului de caz ce veti raspunde, intrebarea fiind: PURTATI ZILNIC ARMA LA DVS. ?
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
trebuie sa spui ca o porti mereu...........
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
O port cu mine-n gand
Zalog de legamant,
Intaiul meu cuvant......
Zalog de legamant,
Intaiul meu cuvant......
Da. Atat timp cat am drept de port si folosire, sta la mine. Impreuna cu inca 16 cartuse cu bila si 2 blank-uri
NU!!!
se poarta numai in locuri neaglomerate, se poarta doar acolo unde e voie. de exemplu daca in "trammbvai" se face brusc aglomeratie, astept sa se deschida usile si las arma afara. sau ma duc la nenea vatman si ii cer sa imi dea voie sa las arma in seiful lui... la fel procedezi si la intrarea intr-o banca...
se poarta numai in locuri neaglomerate, se poarta doar acolo unde e voie. de exemplu daca in "trammbvai" se face brusc aglomeratie, astept sa se deschida usile si las arma afara. sau ma duc la nenea vatman si ii cer sa imi dea voie sa las arma in seiful lui... la fel procedezi si la intrarea intr-o banca...
-
nedumeritu
Coooorect!haiosu wrote:NU!!!
Asta chiar mi-a placut.
Sa o lasi la vatman, sa isi faca ala 3 genunchi la un picior si sapte degete la piciorul drept din spate.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Aha, incearca de scoate tu arma in banca si du-te cu ea sa o depui la seif. Dupa aia mai vorbim.haiosu wrote:NU!!!