Purtati arma zilnic ?

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

sith

Purtati arma zilnic ?

Post by sith »

Poate aveti si detalii ... :D
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
dandana

Re: Purtati arma zilnic ?

Post by dandana »

nu inteleg intrebarea
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
Guest

Post by Guest »

Arma e ca prezervativul:s-ar putea sa umbli toata viata cu el in buzunar si sa n-ai nevoie, sau ,cand s-a ivit ocazia, sa-ti dai seama ca l-ai lasat in sertar,acasa! :D
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Babanu

Post by Babanu »

nu ma duc nici la buda fara arma :lol: (evident cu glont pe teava ca nu se stie cu cine ma intanlesc pe hol in apartament)
deci raspuns la intrebarea ta: DA ! :twisted:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
dcrist

Post by dcrist »

Hai fi cinstit si spune adevarul, ca ti-e frica sa nu se ia dupa tine si ii dai lovitura de gratie dupa ce iese :lol:
P.S. Uite ca ai si detalii :mrgreen:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Babanu

Post by Babanu »

cred ca pentru ce spui tu se folosea un cutit de lemn :lol:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
slim_daddy40

Post by slim_daddy40 »

intrebare: dupa un conflict avut si uzul de arma(legal) la intrebarea procurorului de caz ce veti raspunde, intrebarea fiind: PURTATI ZILNIC ARMA LA DVS. ?

intreb pt ca raspunsul dat va poate ajuta sau din contra:D si sa nu fiu of topic (Nu port arma in permanenta cu mine )
nikohd

Post by nikohd »

depinde unde ma duc :)
sith

Post by sith »

slim_daddy40 wrote:intrebare: dupa un conflict avut si uzul de arma(legal) la intrebarea procurorului de caz ce veti raspunde, intrebarea fiind: PURTATI ZILNIC ARMA LA DVS. ?

intreb pt ca raspunsul dat va poate ajuta sau din contra:D si sa nu fiu of topic (Nu port arma in permanenta cu mine )
"din contra:D" inseamna "cu intentie"? si sti vorba aia ... sa fie si sa nu trebuiasca :D
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
dandana

Post by dandana »

trebuie sa spui ca o porti mereu...........
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

O port cu mine-n gand
Zalog de legamant,
Intaiul meu cuvant...... :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
MirceaCr

Post by MirceaCr »

Da. Atat timp cat am drept de port si folosire, sta la mine. Impreuna cu inca 16 cartuse cu bila si 2 blank-uri
haiosu

Post by haiosu »

NU!!!
se poarta numai in locuri neaglomerate, se poarta doar acolo unde e voie. de exemplu daca in "trammbvai" se face brusc aglomeratie, astept sa se deschida usile si las arma afara. sau ma duc la nenea vatman si ii cer sa imi dea voie sa las arma in seiful lui... la fel procedezi si la intrarea intr-o banca... :twisted:
nedumeritu

Post by nedumeritu »

haiosu wrote:NU!!!
se poarta numai in locuri neaglomerate, se poarta doar acolo unde e voie. de exemplu daca in "trammbvai" se face brusc aglomeratie, astept sa se deschida usile si las arma afara. sau ma duc la nenea vatman si ii cer sa imi dea voie sa las arma in seiful lui... la fel procedezi si la intrarea intr-o banca... :twisted:
Coooorect!
:lol:
Asta chiar mi-a placut.
Sa o lasi la vatman, sa isi faca ala 3 genunchi la un picior si sapte degete la piciorul drept din spate.
:lol:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Barbarosa

Post by Barbarosa »

haiosu wrote:NU!!!
Aha, incearca de scoate tu arma in banca si du-te cu ea sa o depui la seif. Dupa aia mai vorbim. :twisted:
Tanfoglio 10*22T
www.traiteur.ro
Post Reply