Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

GUN MAN

Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Post by GUN MAN »

WALTHER PP 10X22T
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Guest wrote:http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti ... 62295.html
http://stirileprotv.ro/stiri/social/pol ... cesta.html
Al doilea link l-am pus in special pentru comentariile cititorilor! :D
Eu stiu un caz cu un politist roman care, suparat ca vecinul asculta muzica la volum mare a iesit din casa cu pistolul si la impuscat mortal pe petrecaret.
Propun ca parlamentul sa dea o lege prin care sa fie interzisi politistii romani pentru ca sunt periculosi. Ca si petardele, nu ?!
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
tevez

Post by tevez »

BARTHY 2 wrote: Eu stiu un caz cu un politist roman care, suparat ca vecinul asculta muzica la volum mare a iesit din casa cu pistolul si la impuscat mortal pe petrecaret.
Propun ca parlamentul sa dea o lege prin care sa fie interzisi politistii romani pentru ca sunt periculosi. Ca si petardele, nu ?!
Nu era maşină, era bicicletă şi nu s-a câştigat ci s-a furat. Infractorul recidivist îl sfida şi umilea pe respectivul agent
oridecâteori avea ocazia. Şefii nu îl susţineau, fiind probabil amici cu "mararul" respectiv. A clalcat psihic şi l-a puşcat
pe animal. Nicio pagubă pentru societate, un parazit mai puţin. Asculta manele cu geamurile maşinii deschise şi îi
deranja pe trecători. De acolo a plecat conflictul. Desigur, asta nu scuză prostia imensă a poliţistului, dar îi acordă
circumstanţe atenuante.
Desigur, ziariştii noştri sunt cât se poate de obiectivi. "Tânărul", "micuţul", "dragul de el", "inofensivul", "dreguţul"
avea partea lui de vină. Dumnezeu să-l ierte! Dar în niciun caz nu a fost împuşcat pentru că "asculta muzică prea tare"[/b
cum au titrat găozetarii spălători de creiere (că bine le-a mai zis-o). Din păcare aşa a rămas în mentalul colectiv:
"uite domne poliţaiu' al dracu, l-a împuşcat nevinovat că asculta muzică. Nimic mai fals.

Comercianţii de petarde sunt de asemenea numa' unu' şi unu'. Majoritatea vând şi ţigări netimbrate, şi telefoane
furate, şi cam tot ce e ilegal. Şi un armurier sau altcineva care s-a autorizat să vândă legal aşa ceva nu face profit
din cauza ilegaliştilor. Mi-a plăcut aia cu "10 grame de exploziv, foarte periculoase". Propun interzicerea maşinilor
puternice, la 250 de km/h sunt extrem de periculoase şi dacă ne uităm pe statistici, ucid săptămânal mai mulţi
oameni decât au făcut-o armele deţinute legal de la inventarea lor şi până astăzi. Şi drujbele ar trebui interzise.
Şi cuţitele de bucătărie că doar este pâine gata feliată în comerţ şi cartofi gata curăţaţi.
Şi totuşi mă încearcă o mică bucurie când văd un borât din ăla tăvălindu-se pe jos şi urlând că i-a "consfiscat
garda petardilii
". :lol:
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

tevez wrote: Nu era maşină, era bicicletă şi nu s-a câştigat ci s-a furat. Infractorul recidivist îl sfida şi umilea pe respectivul agent
oridecâteori avea ocazia. Şefii nu îl susţineau, fiind probabil amici cu "mararul" respectiv. A clalcat psihic şi l-a puşcat
pe animal. Nicio pagubă pentru societate, un parazit mai puţin. Asculta manele cu geamurile maşinii deschise şi îi
deranja pe trecători. De acolo a plecat conflictul. Desigur, asta nu scuză prostia imensă a poliţistului, dar îi acordă
circumstanţe atenuante.
Desigur, ziariştii noştri sunt cât se poate de obiectivi. "Tânărul", "micuţul", "dragul de el", "inofensivul", "dreguţul"
avea partea lui de vină. Dumnezeu să-l ierte! Dar în niciun caz nu a fost împuşcat pentru că "asculta muzică prea tare"[/b
cum au titrat găozetarii spălători de creiere (că bine le-a mai zis-o). Din păcare aşa a rămas în mentalul colectiv:
"uite domne poliţaiu' al dracu, l-a împuşcat nevinovat că asculta muzică. Nimic mai fals.

Comercianţii de petarde sunt de asemenea numa' unu' şi unu'. Majoritatea vând şi ţigări netimbrate, şi telefoane
furate, şi cam tot ce e ilegal. Şi un armurier sau altcineva care s-a autorizat să vândă legal aşa ceva nu face profit
din cauza ilegaliştilor. Mi-a plăcut aia cu "10 grame de exploziv, foarte periculoase". Propun interzicerea maşinilor
puternice, la 250 de km/h sunt extrem de periculoase şi dacă ne uităm pe statistici, ucid săptămânal mai mulţi
oameni decât au făcut-o armele deţinute legal de la inventarea lor şi până astăzi. Şi drujbele ar trebui interzise.
Şi cuţitele de bucătărie că doar este pâine gata feliată în comerţ şi cartofi gata curăţaţi.
Şi totuşi mă încearcă o mică bucurie când văd un borât din ăla tăvălindu-se pe jos şi urlând că i-a "consfiscat
garda petardilii
". :lol:

....zise Bamse...... :lol:
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
aurorauno

Post by aurorauno »

Tevez exact asta vroiam sa povestesc si eu!Din pacate multi inca pica in plasa asa-zisilor ziaristi si pun botul le povestile lor!Recidivistul a cautat-o cu lumanarea de multa vreme,era probabil genu d-asta tupeist care "stie el ca nu are ce sa-ti faca politaiu'" si facea pe smecherul de cate ori avea ocazia!
Si ca tot veni vorba de masini puternice,sa nu uitam de motociclete puternice(si motociclisti).Prin alte parti daca te dai in spectacol si apoi filmezi (chiar si fara sa vrei) pe politistul care te opreste(care e in timpul liber!!) faci puscarie! http://www.youtube.com/watch?v=QNcDGqzA ... r_embedded
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Prin alte parti politistii cunosc faptul ca un camatar este un infractor. Pe la noi tre' sa'ntrebe un prieten.
Image
“feci sed iure feci"

aurorauno

Post by aurorauno »

Prin alte parti,ca si la noi ,astfel de cazuri sunt eliminate.
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

aurorauno wrote:Prin alte parti,ca si la noi ,astfel de cazuri sunt eliminate.
Vai tu ! Te-ai visat asta noapte RFG-ist ? Ne slabesti cu propaganda ieftina ?
Pai daca am elimina toate cazurile de genul asta ar ramane in sectiile de politie doar babele de la birou' populatiei.
Image
“feci sed iure feci"

Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

BARTHY 2 wrote:
aurorauno wrote:Prin alte parti,ca si la noi ,astfel de cazuri sunt eliminate.
Vai tu ! Te-ai visat asta noapte RFG-ist ? Ne slabesti cu propaganda ieftina ?
Pai daca am elimina toate cazurile de genul asta ar ramane in sectiile de politie doar babele de la birou' populatiei.
Corect! Apropos, ce s-a intamplat cu militenii aia burtosi care urlau sus si tare ca ei isi dau demisia in bloc daca sefu' Soric e dat afara? Au fost "eliminati" si ei? Exista vreo intentie in acest sens? Mda ...stiu, sunt intrebari retorice!
Emanuel

Post by Emanuel »

KKT, n-ai sa vezi ! :twisted:

Harneală ieftină, de romania !

:oops: :mrgreen: :twisted:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
sassu

Post by sassu »

Cu ocazia asta poate slabesc si ei putin ca doar e post la Interne " fara Toba si Soric "
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

sassu wrote:Cu ocazia asta poate slabesc si ei putin ca doar e post la Interne " fara Toba si Soric "
CORECT !!! Altfel in pune Popa si Dascalu la canoane. :lol: :lol: :lol:
Image
“feci sed iure feci"

Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

http://www.ziare.com/stiri/scandal/focu ... lu-1060539

In sfarsit o stire pozitiva despre un posesor de arma neletale
Post Reply