Cand sponsorizarea nu are focus pe probleme.
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
nedumeritu
Re: Cand sponsorizarea nu are focus pe probleme.
Imi facusem un obicei din a cauta informatii interesante
despre arme, armurerie, autoaparare si toate erau bine structurate
acolo.
As vrea sa il vad din nou in picioare si functionand.
Daca nu traim in China iar navigarea pe net este inca libera, mi-as dori
sa revad cat mai curand http://www.romsdc.ro.
Atat.
Si ce-i coane didi, s-o umflat fo' vână pe undeva?
Gata, fuga la dl. Radu cu pâra.
despre arme, armurerie, autoaparare si toate erau bine structurate
acolo.
As vrea sa il vad din nou in picioare si functionand.
Daca nu traim in China iar navigarea pe net este inca libera, mi-as dori
sa revad cat mai curand http://www.romsdc.ro.
Atat.
Si ce-i coane didi, s-o umflat fo' vână pe undeva?
Gata, fuga la dl. Radu cu pâra.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Sunt convins ca aveti pregatirea si experienta necesara pt a gasi informatiile de care aveti nevoie si altundeva.
Nu am venit cu para, pur si simplu mi-am cerut scuze pt ca nu mi se pare normal sa avem discutia asta aici pe forumul Arrow.
Referitor la ROMSDC, domnule Dan, ati jucat, ati incercat si ati pierdut. Ati reusit sa ne aburiti la inceput dar acum nu mai merge, prea multi au fost pacaliti.
Nu am venit cu para, pur si simplu mi-am cerut scuze pt ca nu mi se pare normal sa avem discutia asta aici pe forumul Arrow.
Referitor la ROMSDC, domnule Dan, ati jucat, ati incercat si ati pierdut. Ati reusit sa ne aburiti la inceput dar acum nu mai merge, prea multi au fost pacaliti.
-
nedumeritu
Cum citam mai deunazi, coane didi,dingo20 wrote:Sunt convins ca aveti pregatirea si experienta necesara pt a gasi informatiile de care aveti nevoie si altundeva.
- nu judeca pentru a nu fi judecat -
preluand din una din Cartile pe care se pare ca tot mai multi le evita in zilele acestea.
Si pe urma care este problema, sa trezit justiţiotul din tine? Ai intrat in barou si noi nu stiam?
E plina lumea de simbioţi, măi dragă.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Saitul şi forumul sunt la locul lor.
Normal, a fost doar o problema de comunicare intre noi si cei care fac web hosting.
-
nedumeritu
Nu cred ca romsdc nu a comunicat ca lumea cu xservers.ro, cred ca aici trebuie sa ii dau dreptate lui Haiosu.dingo20 wrote:Normal, a fost doar o problema de comunicare intre noi si cei care fac web hosting.
Indivizii aceia de la xservers.ro au un program de service de toata jena iar support este
doar joi, de la trei la doi.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Deci nu era de la "sponsorizare". 
E adevarat ca sunt mai greu de gasit dar cu putina rabdare si perseverenta s-a rezolvat problema.
Daca cineva stie un server de hosting mai bun, astept sugestiile voastre.
Se întâmplă, nu-i bai. În rest a fost ok cred eu şi pentru câteva ore de nefuncţionare nu cred că e cazul de schimbări.
Şi cum spuneai mai sus, e bucătărie internp ROMSDC.
Şi cum spuneai mai sus, e bucătărie internp ROMSDC.
-
nedumeritu
Personal am avut de furca mult cu ei.dingo20 wrote:E adevarat ca sunt mai greu de gasit dar cu putina rabdare si perseverenta s-a rezolvat problema.
Pana nu te duci la ei la usa, de la Cluj la Bucuresti la sediul IPA, nu baga in seama, oricat de bun platnic
ai fi. Exceleaza insa in sisteme de access control si interdictii de acces la diversele lor servicii.
Prefera telefonul si e-mail-ul. Si asta doar de la 9 la 16:00 daca se poate.
7 zile pe saptamana dar daca se poate de luni spre vineri dimineata si gata
Exista unele servicii mult mai bune si chiar recomand folosirea de hosting la nivel de Ro
pentru ca utilizatorul vostru este in mare masura indigen si accesul este rapid.
Nu fac recomandari, nu am actiuni niciunde. Aici in tara.
Pot insa recomanda o oferta de exceptie ce ar trebui serios analizata:
http://www.webhostingpad.com/hosting-features.html
si la oferta zilei, cu 120 USD ati scapat de toate grijile vreme de 5 [CINCI] ani.
Aveti control total si exclusiv si nu aveti limitari de nici un fel.
Mi se pare ca asigura si transferul gratuit al actualului site si in plus instaleaza si cloneaza si bazele de date
de la forumuri.
Like a charm, as zice.
Accesul la serverele lor este rapid si au doua servere in locatii distincte ca back-up activ: iar ca excursie se semnal sunt mai mult decat acceptabili si constanti:
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
nedumeritu wrote:Personal am avut de furca mult cu ei.dingo20 wrote:E adevarat ca sunt mai greu de gasit dar cu putina rabdare si perseverenta s-a rezolvat problema.
Pana nu te duci la ei la usa, de la Cluj la Bucuresti la sediul IPA, nu baga in seama, oricat de bun platnic
ai fi. Exceleaza insa in sisteme de access control si interdictii de acces la diversele lor servicii.
Prefera telefonul si e-mail-ul. Si asta doar de la 9 la 16:00 daca se poate.
7 zile pe saptamana dar daca se poate de luni spre vineri dimineata si gata![]()
Exista unele servicii mult mai bune si chiar recomand folosirea de hosting la nivel de Ro
pentru ca utilizatorul vostru este in mare masura indigen si accesul este rapid.
Nu fac recomandari, nu am actiuni niciunde. Aici in tara.
Pot insa recomanda o oferta de exceptie ce ar trebui serios analizata:
http://www.webhostingpad.com/hosting-features.html
si la oferta zilei, cu 120 USD ati scapat de toate grijile vreme de 5 [CINCI] ani.
Aveti control total si exclusiv si nu aveti limitari de nici un fel.
Mi se pare ca asigura si transferul gratuit al actualului site si in plus instaleaza si cloneaza si bazele de date
de la forumuri.
Like a charm, as zice.
Accesul la serverele lor este rapid si au doua servere in locatii distincte ca back-up activ: iar ca excursie se semnal sunt mai mult decat acceptabili si constanti:
Mda ... vorba lui Tevez ... unde e legatura cu sponsorizarea ?
De ce a fost deschis acest topic inutil ? Ca sa ne iluminezi asupra servicilor de web hosting ?
Hartile si graficele acelea isi au locul mai bine pe http://forum.softpedia.com/. Nu vad de ce discutam asemenea lucruri pe forumul unui site specializat in pescuit / vanatoare / autoaparare?
Cu ce ma ajuta pe mine acest topic ?
O sa prind mai mult peste?
O sa vanez mai bine?
O sa aflu mai multe despre autoaparare si caracteristicile armelor ?
Devine o mica (in mod sigur viitoare mare) problema tolerarea acestor tipuri de topicuri. Chiar daca sunt in sectiunea Discutii Diverse ele se afla totusi in categoria Autoaparare.
Am rugamintea catre toti utilizatori acestui forum (si nu il vizez aici numai pe Dl. Dan Zaharia - aka Nedumeritu - chiar daca acest mesaj ii este destinat in proportie de 80%)
Hai sa vorbin de lucruri care chiar au o legatura cu acest forum.
Nu neg capacitatea intelectuala a Dl. Dan Zaharia - aka Nedumeritu si admir cunostintele sale in IT dar totusi acestea nu isi au locul aici.
PS. Tema de gandire:
Cum ar fi daca fiecare user al acestui forum si-ar deschide un topic in care sa ne vorbeasca despre ce face la munca, la ce se pricepe ... poate vreo 20 de topicuri de schimburi de retete
Daca ar exista astfel de topicuri precum cele mentionate mai sus va asigur ca Forumul Arrow nu se va mai afla printre principalele forumuri de discutie pe tema autoapararii.
In incheiere vreau sa multumesc inca odata administratorilor acestui forum pentru libertatea de exprimare oferita utilizatorilor. Imi cer scuze daca am ofensat pe cine dar nu mai suport sa intru pe acest forum si sa imi pierd vremea citind topicuri care nu au nici o legatura cu tematica forumului
AK Sadu cal. 7,62x39
Fort 14 cal. 9mm
Mauser HSc 90 cal. 10x22T
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
3 sabii si vreo 50 de cutite
...................................
(se va completa ulterior)
Fort 14 cal. 9mm
Mauser HSc 90 cal. 10x22T
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
3 sabii si vreo 50 de cutite
...................................
(se va completa ulterior)
cand nu stam sa ascultam ... si ne vedem de ale noastre, si mai ales cand stim ce avem de facut... (muult mai bine decat ar crede unii):
Pentru ca este primul concurs de genul acesta, organizat de ROMSDC, si pt ca din punct de vedere al logisticii este pus la punct pt a nu fi diferente intre ce se va intampal pe 6 si ce se petrece pe afara (va fi un concurs gen IDPA) ne dorim o participare cat mai numeroasa. Pe cale de consecinta, TOTI participantii (membrii si ne-membri) vor fi beneficiarii aceleiasi oferte:
35 lei taxa de poligon si
10 lei taxa de concurs-pt cine participa!
participantii trebuie sa aibe :pistol, 2 incarcatoare, 14 cartuse. Cerinta este minima si suficienta.
Si surprizele vor continua...
Ca o mica sugestie pt cei care vor sa se antreneze pana atunci... Practicati schimbarea rapida a incarcatoarelor, incarcator intr-o parte si arma in cealalta-armarea, genoflexiuni... Tarasul si rostogolitul raman pt data viitoare!
Posesia armei nu e neaparat necesara... exista solutii si pt aceasta.
Pentru ca este primul concurs de genul acesta, organizat de ROMSDC, si pt ca din punct de vedere al logisticii este pus la punct pt a nu fi diferente intre ce se va intampal pe 6 si ce se petrece pe afara (va fi un concurs gen IDPA) ne dorim o participare cat mai numeroasa. Pe cale de consecinta, TOTI participantii (membrii si ne-membri) vor fi beneficiarii aceleiasi oferte:
35 lei taxa de poligon si
10 lei taxa de concurs-pt cine participa!
participantii trebuie sa aibe :pistol, 2 incarcatoare, 14 cartuse. Cerinta este minima si suficienta.
Si surprizele vor continua...
Ca o mica sugestie pt cei care vor sa se antreneze pana atunci... Practicati schimbarea rapida a incarcatoarelor, incarcator intr-o parte si arma in cealalta-armarea, genoflexiuni... Tarasul si rostogolitul raman pt data viitoare!
Posesia armei nu e neaparat necesara... exista solutii si pt aceasta.
Adversarii armelor sunt rugina si politicienii!

desi nu putem dezvalui totul, si doar asa... ca sa va faceti o idee de seriozitatea cu care ne ocupam noi de probleme... iata cam ce va asteapta:

data s-a modificat... este 13.11 tocmai pt ca cei care vor sa participe sa se poata inscrie. Asta ca sa nu mai ziceti ca nu tinem cont de parerile si mai ales de rugamintile voastre.
Ui-te vere ce-a-ti pierdut!asa e la noi la romani cand e unu care faceceva bun, ai sa-i dam in cap.nu? faceti-va cont pe Grand Power ca aici nu e loc de atatea "cunoscatori"
a adus tot nedumeritu niste revolvere de sta pisika-n coada letale mai mult ca sigur de apriape dar voi mairii forumisti nu ziceti de el. sau mai bine va zic marii FORTisti. ce sa-i faci frate si pe forum la dacia au aia imresii ca au masini si ca sint ale lor cele mai bune. Cand se ducea nedumeritu la niji novgorod sau invete rusii cum se face munitzie voi va jucati cu putza in tzarana.aolo am zis nedumeritu sa nu ma dati afara.
Nu cred ca romsdc nu a comunicat ca lumea cu xservers.ro, cred ca aici trebuie sa ii dau dreptate lui Haiosu.
Indivizii aceia de la xservers.ro au un program de service de toata jena iar support este
doar joi, de la trei la doi.[/quote]
Nu cred ca romsdc nu a comunicat ca lumea cu xservers.ro, cred ca aici trebuie sa ii dau dreptate lui Haiosu.
doar joi, de la trei la doi.[/quote]