Forum dedicat autoapararii

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nicutu

Re: Forum dedicat autoapararii

Post by nicutu »

Dragi forumisti,

Eu nu prea fac parte din sistem (MAI) dar am avut ocazia sa cunosc cam toate structurile (exceptie face ISU). Parerea mea este ca e putin exagerat sa faceti aprecieri foarte generale cu privire la profesionalismul/calitatea angajatilor MAI. Ca in toate sistemele, exista si profesionisti si nu putini. In general, acestia nu ies in fata si nu toata lumea are ocazia sa-i cunoasca (din pacate). La fel de adevarat este si faptul ca, IN TOATE structurile MAI au fost angajate tot felul de pile, rude, fufe etc. Cu toate acestea, asa cum este MAI-ul acum, acesta mentine un climat de relativa ordine in tara iar asta se datoreaza in principal numarului mare de angajati, nu calitatii acestora.
Ceea ce mi se pare cu adevarat grav este ca proportia angajatilor profesionisti/neprofesionisti este aproape constanta in ierarhia unitatilor MAI.

Nicu
Last edited by nicutu on Tue Oct 05, 2010 10:12 pm, edited 1 time in total.
Fort-10R
tevez

Post by tevez »

Corect dar sunt şi oameni care preferă să vadă doar partea bună sau doar pe cea rea.
nicutu

Post by nicutu »

tevez wrote:Corect dar sunt şi oameni care preferă să vadă doar partea bună sau doar pe cea rea.
Nu e corect sa vezi doar partile bune (sau rele) pentru UN OM, dar despre un sistem...
Fort-10R
Post Reply