Forum dedicat autoapararii
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Forum dedicat autoapararii
Salut! Daca tot m-am bagat sa imi cumpar o arma de autoaparare neletala m-am gandit ca ar fi bine sa discutam despre tot ce inseamna pistol letal/neletal pe un forum dedicat. Va propun http://www.autoaparare.forum-gratuit.ro !
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner
-
cristianbuta
Re: Forum dedicat autoapararii
lol,nene nedu tot nu ne lasi?

salut.
nu stiu cine este nenea nedu....
-
nedumeritu
Mama mama, ce im place!!!!cristianbuta wrote:lol,nene nedu tot nu ne lasi?![]()
![]()
![]()
Omorati-ii fratilor pe toti.
Toti sunt nedu.
Cum are unul o idee buna il omorati.
Sa va tina Dumnezeu obiceiul!
PS
si totusi nu este prea usor sa fii "nedu", parol!
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
prima greseala.jordan_23 wrote:salut.
a doua gresealanedumeritu wrote:Mama mama, ce im place!!!!cristianbuta wrote:lol,nene nedu tot nu ne lasi?![]()
![]()
![]()
Omorati-ii fratilor pe toti.
Toti sunt nedu.
Cum are unul o idee buna il omorati.
Sa va tina Dumnezeu obiceiul!
PS
si totusi nu este prea usor sa fii "nedu", parol!
si ultima greseala... uitati-va cine s-a inscris pe forum 
@jordan_23 iti dau un sfat, sau o parere, cum vrei tu. baga prezentarile armelor pe acest forum si/sau pe forumul romsdc : www.romsdc.ro/forum
vei avea mai multi vizitatori/comentatori/sanse
sa auzim de bine!
vei avea mai multi vizitatori/comentatori/sanse
sa auzim de bine!
Multumesc, dar imi place mai mult sa ma ocup personal de imaginea forumului creat. 
Respect pentru Emil Morar,un adevarat profesionist!Bravo lui ca ia atitudine,se vede ca este un lider adevarat care isi apara subordonatii!
Si cand il auzi pe cate unu ca zice ca bine ca le-a taiat din bani....am ajuns de tot rasul...sau plansul?
Si cand il auzi pe cate unu ca zice ca bine ca le-a taiat din bani....am ajuns de tot rasul...sau plansul?
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Daca se cred elita politiei de ce pleaca cate 20 in haita ? Ca sa legi un derbedeu chiar inarmat cu un AKM ar fi suficienti cei 6 cu veste antiglont. Doar nu merg sa se ciuruiasca in munti cu bandele de legionari ca in anii '50. Hai sa fim seriosi!
Ce fac ei se numeste santaj si ar trebui sa fie sanctionati ca atare. Poate ca este adevarat ca nu aveau anumite dotari in domeniul biroticii dar asta nu inseamna ca le-au adus de acasa; le-ar fi pus nevestele otrava in ciorba. Au fost cumparate din spagi si cerute de la obraz anumitor petenti sau cunostinte mai cu dare de mana.
Ceea ce se intampla este vina lor exclusiva caci 20 de ani au tacut malc; deh, leafa mergea, spaguta cadea, relatiile functionau, usile se deschideau la stralucirea cucului si a petlitelor. Acum cand s-a umblat la banutii ce mergeau acasa si erau contabilizati de femeie s-a spart buba, nu le mai convine.
Trebuiau sa faca greva atunci nu acum.
RUSINE !!!! DE 3 ORI RUSINE !!!!
Le-a fost frica sa nu piarda postul caldut. Pentru nedreptatile la care au fost supusi de cei de sus, acum lovesc in cei de jos refuzand sa raspunda la solicitari. Asa se intampla cand umpli sistemul de nepoti, cumetrii si alte neamuri. Pe ei ii intereseaza scaunul si burdihanul, nu-si fac meseria din pasiune. Daca ar fi fost incadrati oameni cu veleitati pentru aceasta munca, n-am fi avut parte de acest circ.
Si pana la urma urmei, Politia poate functiona si fara acesti 20 de galigani. Politia nu inseamna orice gheorghe cu sapca si pulan sau cioban cu cagula si vesta antiglont care sparge usi la 6 dimineata. Politist este acel individ care aduna pisele de puzzle, bucatica cu bucatica, cel care gandeste, deduce si pune suspectul in fata dovezilor graitoare.
Treaba acestor ipocriti poate fi la fel de bine facuta de subunitatile speciale ale jandarmeriei si ei trimisi acasa frumusel. La fel si sindicalistul ala impertinent al carui rol real era sa apere anagajatii indisciplinati in fata conducerii.
Ar mai fi multe de spus dar fatarnicia si nesimtirea lor imi produce greata.
M-ati luat in catare ? Acum trageti !
Normal că nu se compară cu criminalii care vânau partizanii din rezistenţa anti-comunistă, ăia erau comunişti, adicăBARTHY 2 wrote:Daca se cred elita politiei de ce pleaca cate 20 in haita ? Ca sa legi un derbedeu chiar inarmat cu un AKM ar fi suficienti cei 6 cu veste antiglont. Doar nu merg sa se ciuruiasca in munti cu bandele de legionari ca in anii '50.
cei mai buni.
Incep eu
In primul rand se duc 20 pentru ca daca se face descindere intr-o casa de tigani astia cam au familia mare plus vecinii care sar ca arsi.In plus hai sa ne uitam si la americani,si la orice tara civilizata cati politisti se duc la o arestare!!MUUULT MAI MULTI! Dar tu esti Gica contra!Si ca sa legi pe unu cu AKM nu e nevoie de 6,studiaza cazul lui Emil Matasareanu!Ai auzit de el????Era roman de-al nostru,cu AKM...vs zeci de politisti americani!I-a facut praf!Da,aduc de acasa calculatoare,aduc de acasa birotica,isi cumpara un baston sau un spray,catuse,orice au nevoie ca sa-si faca treaba,nu le da nimeni!
Cum sa faca greva acum 20 de ani daca p-atunci erau militarizati?Habar nu ai pe ce lume traiesti!Zau asa!In plus greva o faci atunci cand nu mai ai nimic,cum sa o faci dinainte,preventiv sau cum,isi imaginau ei ca o sa se ajunga la asa saracie?Visau noaptea?Penibil....Ia hai sa te incadrezi tu,ca vad ca ai veleitati,te pomenesti ca te si pricepi si faci si diferenta intre CT si AT.Du-te tu,cu veleitate si daruire ciocanind la usa unor interlopi! Si ii rogi frumos sa te urmeze la masina ca ii arestezi!Esti bun de luat la o descindere sau la un scandal sa te vad atunci ce viteaz esti!Degeaba pun baietii de la Judiciar si Criminalistica bucatelele la puzzle daca nu il si aresteaza cineva pe ala!Ai habar cat antrenament fac baietii aia pentru ca in cazul in care copilul tau de exemplu este luat ostatic?Si ai rezolvat problema nu?Trimiti in loc Jandarmeria?Alora nu li s-a taiat 25?Ei crezi ca au echipament mai bun?Sau ai mentalitatea ca aia sunt militari si nu au voie sa comenteze?Capraria a disparut,nu mai esti pe vremea comunistilor,am impresia ca ai hibernat in ultimii ani,sau ai fost plecat?..(cu sorcova? )
Cum sa faca greva acum 20 de ani daca p-atunci erau militarizati?Habar nu ai pe ce lume traiesti!Zau asa!In plus greva o faci atunci cand nu mai ai nimic,cum sa o faci dinainte,preventiv sau cum,isi imaginau ei ca o sa se ajunga la asa saracie?Visau noaptea?Penibil....Ia hai sa te incadrezi tu,ca vad ca ai veleitati,te pomenesti ca te si pricepi si faci si diferenta intre CT si AT.Du-te tu,cu veleitate si daruire ciocanind la usa unor interlopi! Si ii rogi frumos sa te urmeze la masina ca ii arestezi!Esti bun de luat la o descindere sau la un scandal sa te vad atunci ce viteaz esti!Degeaba pun baietii de la Judiciar si Criminalistica bucatelele la puzzle daca nu il si aresteaza cineva pe ala!Ai habar cat antrenament fac baietii aia pentru ca in cazul in care copilul tau de exemplu este luat ostatic?Si ai rezolvat problema nu?Trimiti in loc Jandarmeria?Alora nu li s-a taiat 25?Ei crezi ca au echipament mai bun?Sau ai mentalitatea ca aia sunt militari si nu au voie sa comenteze?Capraria a disparut,nu mai esti pe vremea comunistilor,am impresia ca ai hibernat in ultimii ani,sau ai fost plecat?..(cu sorcova? )
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm