Cel mai tare ar fi daca ar functiona politia si justitia. Astfel, pe langa impozitele pe care le platim pentru a le da lor salarii nu am mai cheltui alti bani pe spray-uri, pistolae cu gaze, bile, etc. Nu am mai pierde timp cu intrebari de genul : "in ce punga de kaufland sa-mi ascund pistolul cand merg la piata ?".CooLT2006 wrote:aurorauno wrote:Sprayul este perfect legal,nu intra in categoria cutitelor,bastoanelor,etc!Se doreste ca pe viitor sa fie inclusa ca arma alba dar in momentul de fata este legal si extrem de util! Recomand pepper sprayul pentru ca are efect si pe animale,betivi,drogati(spre deosebire de cele cu cs de exemplu) si dispersant ,nu cu jet,util impotriva grupurilor (de caini sau oameni) precum si in intuneric cand nu poti sa vezi ca sa nimeresti jetul direct in fata!CN-ul cel mai tare:))
Pe vremea cand Militia actiona cu preponderenta in scop de prevenire si aveai patrule pedestre din 2 in 2 strazi nu mai aveai stres ca esti in nesiguranta. Era de ajuns sa strigi "sariti, militia !" ca si apareau 2-3 patrule. Acum daca domniile lor prefera sa stea la umbra pe strazi dosnice, vorbind la mobil 3/4 din timpul de lucru sau sa faca curte colegei de pe echipaj ( pe banii nostri, bineinteles ) sa ne lase in pace sa ne APARAM singuri si sa nu mai sufere asa mult ca mai au si altii pistoale inafara de ei.