PORTUL ARMELOR (PISTOALE)

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

BARTHY 2

Re: PORTUL ARMELOR (PISTOALE)

Post by BARTHY 2 »

CooLT2006 wrote:
aurorauno wrote:Sprayul este perfect legal,nu intra in categoria cutitelor,bastoanelor,etc!Se doreste ca pe viitor sa fie inclusa ca arma alba dar in momentul de fata este legal si extrem de util! Recomand pepper sprayul pentru ca are efect si pe animale,betivi,drogati(spre deosebire de cele cu cs de exemplu) si dispersant ,nu cu jet,util impotriva grupurilor (de caini sau oameni) precum si in intuneric cand nu poti sa vezi ca sa nimeresti jetul direct in fata! :twisted:
:) CN-ul cel mai tare:))
Cel mai tare ar fi daca ar functiona politia si justitia. Astfel, pe langa impozitele pe care le platim pentru a le da lor salarii nu am mai cheltui alti bani pe spray-uri, pistolae cu gaze, bile, etc. Nu am mai pierde timp cu intrebari de genul : "in ce punga de kaufland sa-mi ascund pistolul cand merg la piata ?".
Pe vremea cand Militia actiona cu preponderenta in scop de prevenire si aveai patrule pedestre din 2 in 2 strazi nu mai aveai stres ca esti in nesiguranta. Era de ajuns sa strigi "sariti, militia !" ca si apareau 2-3 patrule. Acum daca domniile lor prefera sa stea la umbra pe strazi dosnice, vorbind la mobil 3/4 din timpul de lucru sau sa faca curte colegei de pe echipaj ( pe banii nostri, bineinteles ) sa ne lase in pace sa ne APARAM singuri si sa nu mai sufere asa mult ca mai au si altii pistoale inafara de ei.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Emanuel

Post by Emanuel »

Exact ! :evil: :twisted: :evil:

Ca alte griji n-om avea decat sa vedem ce arma luam azi din casa si daca se asorteaza cu banca la care avem treaba. :mrgreen:

:oops: :evil: :twisted:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
aurorauno

Post by aurorauno »

Exista stat din lume unde sa nu fie injurata politia?Nu cred!Dar totusi ,daca facem un exercitiu de gandire rolul ei este util in societate
!Statele in care este ca si inexistenta(ma refer in primul rand la cele din Africa) haosul este pretutindeni!Ca trebuie perfectionata,
profesionalizata,indreptata sunt perfect de acord,dar sa spui ca mai bine te aperi singur este deja deplasat!Si daca tot pomenim de comunism,
pe vremea aia daca strigai "Uite pe unu care injura militia" sau daca atunci cand te oprea in trafic aveai atitudinea multora de acum
(intr-un cuvant nu aveai respect) nu era bine de tine!D-aia le era frica si la hoti!In cazul asta te intreb domnule Barthy,este bine sa
le dam putere absoluta politistilor?Sa poata sa te snopeasca in bataie si sa nu ai curaj sa le razi in fata cum faci acum?Ca tot evoci vremurile alea!
Pe langa toate astea,ar insemna ca in Texas sau alte state din America politia nu exista,sau e mai praf ca a noastra!Daca la noi ca nu merge
treaba ne luam sprayuri si pistoale,aia de ce se inarmeaza pe rupte?Rolul politiei intr-o societate nu este ca tu sa poti sa dormi cu usa si ferestrele
deschise si cu o reclama mare deasupra casei(am obiecte de valoare )! E cam aceasi chestie cu zicala "Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si-n casa"
Pentru ca tu sa nu mai iti iei pistol,spray,cutit,ranga ar insemna ca langa fiecare dintre noi sa fie un politist,bodyguardul nostru personal.Pana o sa evolueze omenirea la asa nivel oriunde pe glob omul se apara si previne cat poate!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Ai vrut sa spui ceva dar nu ti-a iesit. Mai exerseaza. :mrgreen:
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

BARTHY 2 wrote:Ai vrut sa spui ceva dar nu ti-a iesit. Mai exerseaza. :mrgreen:
:)) iar o sa va certatzi :))
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
Emanuel

Post by Emanuel »

Asa, si ? Las' ca-i funny ! :mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
tevez

Post by tevez »

BARTHY 2 wrote: Pe vremea cand Militia actiona cu preponderenta in scop de prevenire si aveai patrule pedestre din 2 in 2 strazi nu mai aveai stres ca esti in nesiguranta. Era de ajuns sa strigi "sariti, militia !" ca si apareau 2-3 patrule. Acum daca domniile lor prefera sa stea la umbra pe strazi dosnice, vorbind la mobil 3/4 din timpul de lucru sau sa faca curte colegei de pe echipaj ( pe banii nostri, bineinteles ) sa ne lase in pace sa ne APARAM singuri si sa nu mai sufere asa mult ca
mai au si altii pistoale inafara de ei.
Înainte de '90 străzile erau mai sigure, drogurile şi drogaţii aveau o amploare infimă şi Statul dădea impresia că
ar controla tot. Dar de aici până la a glorifica miliţia, intrument al represiunii şi simbol al totalitarismului acelor
vremuri de tristă amintire, este distanţă mare. E ca şi cum ai spune: "ce bine era când eram bolnav că nu mă mai
duceam la serviciu".
Apropo de subiect, pe vremea miliţiei portul armelor era foarte uşor de reglementat: miliţienii cu pistoalele în toc,
nu trăgeau nici să-i omori, iar "civilii" aveau dreptul doar să aplaude la festivităţi, în niciun caz să aibă pistoale...
nici măcar din astea "de tranziţie" cu bile de cauciuc. Că nu aveai nevoie de o armă e o aberaţie, crime erau mii,
tâlhării, violuri, bătăi, doar că nu prea se ştia, statisticile erau cosmetizate şi multe cazuri erau rezolvate prin
inventarea nde vinovaţi, majoritatea infractori mărunţi care mai primeau în cârcă 5-6 infracţiuni.Ce bine era!
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

tevez wrote:
BARTHY 2 wrote: Pe vremea cand Militia actiona cu preponderenta in scop de prevenire si aveai patrule pedestre din 2 in 2 strazi nu mai aveai stres ca esti in nesiguranta. Era de ajuns sa strigi "sariti, militia !" ca si apareau 2-3 patrule. Acum daca domniile lor prefera sa stea la umbra pe strazi dosnice, vorbind la mobil 3/4 din timpul de lucru sau sa faca curte colegei de pe echipaj ( pe banii nostri, bineinteles ) sa ne lase in pace sa ne APARAM singuri si sa nu mai sufere asa mult ca
mai au si altii pistoale inafara de ei.
Înainte de '90 străzile erau mai sigure, drogurile şi drogaţii aveau o amploare infimă şi Statul dădea impresia că
ar controla tot. Dar de aici până la a glorifica miliţia, intrument al represiunii şi simbol al totalitarismului acelor
vremuri de tristă amintire, este distanţă mare. E ca şi cum ai spune: "ce bine era când eram bolnav că nu mă mai
duceam la serviciu".
Apropo de subiect, pe vremea miliţiei portul armelor era foarte uşor de reglementat: miliţienii cu pistoalele în toc,
nu trăgeau nici să-i omori, iar "civilii" aveau dreptul doar să aplaude la festivităţi, în niciun caz să aibă pistoale...
nici măcar din astea "de tranziţie" cu bile de cauciuc. Că nu aveai nevoie de o armă e o aberaţie, crime erau mii,
tâlhării, violuri, bătăi, doar că nu prea se ştia, statisticile erau cosmetizate şi multe cazuri erau rezolvate prin
inventarea nde vinovaţi, majoritatea infractori mărunţi care mai primeau în cârcă 5-6 infracţiuni.Ce bine era!

e bine ca le sti tu pe toate ca un om mare ! :P mai ai bataturi in palme de la apauze ? :mrgreen:
Image
“feci sed iure feci"

aurorauno

Post by aurorauno »

Ai tastat gresit, ai vrut sa scrii : "Am vrut s spun ceva dar nu mi-a iesit.Mai exersez! "
Emanuel wrote:Asa, si ? Las' ca-i funny ! :mrgreen:
E super funny,nu doar funny! :lol: :lol:
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

aurorauno wrote:
Ai tastat gresit, ai vrut sa scrii : "Am vrut s spun ceva dar nu mi-a iesit.Mai exersez! "
Emanuel wrote:Asa, si ? Las' ca-i funny ! :mrgreen:
E super funny,nu doar funny! :lol: :lol:
:)) suntetzi "naroji" =))
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

tevez wrote::lol:
te-ai stropit pe piept...............de ras . :P
Image
“feci sed iure feci"

tevez

Post by tevez »

:roll: Cum a putut CooLT2006 să fie amuzant cu două cuvinte şi un emoticon şi cum nu-ţi iese ţie în 938 postări.
Nedrept.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

tevez wrote::roll: Cum a putut CooLT2006 să fie amuzant cu două cuvinte şi un emoticon şi cum nu-ţi iese ţie în 938 postări.
Nedrept.
Daca vrei amuzament muta-te pe topicul de bancuri, ticalosule mic ! :evil:
Image
“feci sed iure feci"

Abigor_iq

Post by Abigor_iq »

ne uitam pe topicul indicat ... dam refresh .... dar nimic ..... somezi domnule BARTHY 2 .... asteptam bancuri noi :roll:
Post Reply