O intrebare pentru Arrow....

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
DE CE NU ?

O intrebare pentru Arrow....

Post by DE CE NU ? »

Vreau toate detaliile despre pistolul cu gaz AMAZONE , ESTE SINGURUL DE AICI LA UN PRET REZONABIL .... APROAPE CA NU INTELEG DIFERENTA DE PRET ATAT DE MARE IN RAPORT CU CELELALTE MARCI .... ESTE MAI SLABUT IN CEEA CE PRIVESTE PERFORMANTELE SAU CARE ESTE IDEEA ???? APROPO DACA A TRAS CINEVA CU AMAZONE ROG DIN SUFLET INFORMATII SUPLIMENTARE ... VREAU SA STIU CUM SE COMPORTA DACA TRAGI MAI MULTE FOCURI CONSECUTIV ..... DACA SE BLOCHEAZA ??? DACA APARE FLACARA LA GURA TEVII PENTRU A PAREA CAT MAI REAL .... SI NU IN ULTIMUL RAND AS VREA SA STIU DACA SE POT FACE COMENZI PRIN POSTA ??? LA MINE IN ORAS NU EXISTA O REPREZENTANTA ARROW ....
Mad Max

Post by Mad Max »

salutare si la multi ani!
apropo de IWG Amazone, este destul de dragut....
m-ar interesa...stie cineva ceva despre el?
si referitor la ceea ce a spus colegul mai sus, din ce rezulta diferenta de pret? :shock:
Guest

Post by Guest »

Este copia cu gaze a pistolului Beretta Cheetah.E un design pentru un pistol pretabil la portul zilnic, cu o greutate suportabila. Parerea mea e ca a scapat neobservat datorita tendintei generale a romanilor de a-si lua pistoale cat mai mari.Avand in vedere ca eficienta pistoalelor cu gaze e data de munitie,iar aspectul exterior e pur estetic.. fiecare isi alege ce-i place.Cat despre pret, e evident ca e ramas pe preturile vechi, pana s-o termina stocul! :D
Dabija

Post by Dabija »

http://www.kieferle.com/assets/s2dmain. ... 21007.html

Eine der schönsten und handlichsten Schreckschusspistolen im starken Kaliber 9 mm P.A. Vernickelt,

Magazin mit 8-Schuß
Becher für Signalmuntion.
87 Eu. la ei ... la noi e oricum la un pret bun.

A tras careva cu asa ceva ???
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
Post Reply