my edc

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

constantinpenciu

my edc

Post by constantinpenciu »

Daca am fi facut un astfel de topic in urma cu cativa ani foarte multi ar fi avut pp sau rg si doar cativa ar fi fost mai "rasariti" :lol: astazi lucrurile s-au schimbat,exista multe modele diferite,plus alte chestii pe care le duceti cu voi prin genti si buzunare,cred ca ar putea fi un topic interesant si util.
Incep eu:
-RG88 upgradat,clasicul briceag elvetian,un alt cutit cu design interesant,o agenda Moleskine,MacBook si iphonul cu care am facut pozele,un portofel mic LeeCooper si un marker rezistent la apa si o lanterna...in caz de orice.
Attachments
IMG_0356.JPG
IMG_0356.JPG (34.83 KiB) Viewed 6128 times
IMG_0361.JPG
IMG_0361.JPG (50.54 KiB) Viewed 6137 times
RG88,Timisoara
MISHU_92

Re: my edc

Post by MISHU_92 »

Buna ziua

Eu aveam mare incredere in rg-ul meu pana cand dupa primul cartus pobjeda sport s-a crapat teava(a fost prima data cand am tras cu el) :lol: :lol: :lol: asta s-a intaplat ieri. Azi am vazut cand mi-am aprins o tigara si avand lanterna la bricheta m-am uitat putin pe teava, deh ce sa vad bila cred ca atunci cand a trecut prin a doua denivelare a luat in raspar o bucata de aluminiu din teava . Intrebarea mea este UNDE MA POT DUCE IN BACAU SA SCHIMB TEAVA DE RG CU UNA DE MAUSER?

VA MULTUMESC
nedumeritu

Post by nedumeritu »

MISHU_92 wrote:Buna ziua

Eu aveam mare incredere in rg-ul meu pana cand dupa primul cartus pobjeda sport s-a crapat teava(a fost prima data cand am tras cu el) :lol: :lol: :lol: asta s-a intaplat ieri. Azi am vazut cand mi-am aprins o tigara si avand lanterna la bricheta m-am uitat putin pe teava, deh ce sa vad bila cred ca atunci cand a trecut prin a doua denivelare a luat in raspar o bucata de aluminiu din teava . Intrebarea mea este UNDE MA POT DUCE IN BACAU SA SCHIMB TEAVA DE RG CU UNA DE MAUSER?

VA MULTUMESC
Ciudat noroc ai avut.
Ai stofa de premiant.
Ar trebui sa mergi cu el la garantie sa iti dea altul, sau asa ceva.
Al meu, al doilea RG88, in 2008, a rezistat primele 3 incarcatoare. Aproape 3 incarcatoare.
De fapt la al doilea cartus de la al treilea incarcator mansonul nu mai putea trece peste
cocoasa aparuta in teava. O frumusete, nu altceva.
Si nu le trasesem rapid. Mai un foc, mai o discutie, alte doua focuri, cautat pe unde se imprastiasera
loviturile, si tot asa...
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
MISHU_92

Post by MISHU_92 »

AM INTELES DAR AS VREA PANA LA URMA O TEAVA DE MAUSER CRED CA ESTE CEA MAI POTRIVITA .LA ANUL PE VREMEA ASTA VREAU SA IMI IAU UN FORT DAR SA VEDEM .. MAI ESTE PANA ATUNCI ASA CA PANA UNA ALTA RAMANE SA DUC RG-UL IN SERVICE CA A DECEDAT :lol: :lol:

CU RESPECT
constantinpenciu

hei,oameni,poluati topicul,vedeti ca este topic special pentru rg cu teava crapata si tot acolo aveti si rezolvarea,poate un admin sa faca curatenie aici?pls :mrgreen:
RG88,Timisoara
iulianP

Post by iulianP »

constantinpenciu wrote:Daca am fi facut un astfel de topic in urma cu cativa ani foarte multi ar fi avut pp sau rg si doar cativa ar fi fost mai "rasariti" :lol: astazi lucrurile s-au schimbat,exista multe modele diferite,plus alte chestii pe care le duceti cu voi prin genti si buzunare,cred ca ar putea fi un topic interesant si util.
Incep eu:
-RG88 upgradat,clasicul briceag elvetian,un alt cutit cu design interesant,o agenda Moleskine,MacBook si iphonul cu care am facut pozele,un portofel mic LeeCooper si un marker rezistent la apa si o lanterna...in caz de orice.
sa inteleg ca umbli cu toate kestiile alea la tine? pistol 2 bricege 1 lanterna 1 marker si evident necesarul portofel...care nu se pune :D MAC-ul iphonul, sa nu mai zic acum si de buletin,permis de arma //=// conducere,certificatul de nastere impreuna cu cel de casatorie,pozele celor dragi,un buket de garoafe (ca nu se stie niciodata), pansamente+rivanol,vesta de semnalizare,telefon mobil(cate unul pe fiecare retea,ca poate pica semnalul) o coarda de alpinism pt o eventuala coborare in rapel,atele............ :lol: :lol: :lol: :lol:
AK47
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

iulianP wrote:
constantinpenciu wrote:Daca am fi facut un astfel de topic in urma cu cativa ani foarte multi ar fi avut pp sau rg si doar cativa ar fi fost mai "rasariti" :lol: astazi lucrurile s-au schimbat,exista multe modele diferite,plus alte chestii pe care le duceti cu voi prin genti si buzunare,cred ca ar putea fi un topic interesant si util.
Incep eu:
sa inteleg ca umbli cu toate kestiile alea la tine? pistol 2 bricege 1 lanterna 1 marker si evident necesarul portofel...care nu se pune :D MAC-ul iphonul, sa nu mai zic acum si de buletin,permis de arma //=// conducere,certificatul de nastere impreuna cu cel de casatorie,pozele celor dragi,un buket de garoafe (ca nu se stie niciodata), pansamente+rivanol,vesta de semnalizare,telefon mobil(cate unul pe fiecare retea,ca poate pica semnalul) o coarda de alpinism pt o eventuala coborare in rapel,atele............ :lol: :lol: :lol: :lol:
ai uitat rimelul :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
2ndLt

Post by 2ndLt »

Sa inteleg bine, acest topic este facut ca sa ne aratam cam cu ce ne caram dupa noi in borsete, rucsacei, genti diplomat, s.a.?!?!
O intrebare... de ce ai nevoie de un briceag si un sish?! Very awkward!!!
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
tevez

Post by tevez »

Ce aveţi domne cu omul? Despre cum se pot purta diferite obiecte necesare se pot scrie multe pagini şi
cred că topicul e foarte util. Plecând de la necesitatea (sau nu) de-a avea un pistol neletal la tine zi de
zi discuţia se complică. Să iei pistolul cu tine înseamnă se te îmbraci într-un anumit mod, să schimbi
locul altor obiecte absolut necesare, să le reorganizezi, să renunţi poate la ceva...
O borsetă cu un buzunar special dedicat pistolului şi altul pentru încărcătoare este ideală.
constantinpenciu

ca sa intelegeti putin...mie mi s-a parut interesant un astfel de topic,nu sunt paranoia si nici nu am probleme dar uneori trebuie sa fii pregatit de orice
ps: am si o funie cu mine si manusi chirurgicale,banda izoliera,si ata dentara :))
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... s%3Disch:1
RG88,Timisoara
constantinpenciu

RG88,Timisoara
constantinpenciu

uite ce cara altii cu ei
Attachments
Belstaff1.jpg
Belstaff1.jpg (184.62 KiB) Viewed 6060 times
RG88,Timisoara
iulianP

Post by iulianP »

bai nene....de pistol mai inteleg...ca si eu il mai iau cu mine uneori, dar si cutite....deja e cu molii la cerebel kestia. daca eram in jungla sau draqu mai stie pe unde ,mai vii d'acasa, altfel nu se justifica sa cari atatea kestii dupa tine,pe timpul lu'ceasca ce pana mea carai cu tine ca in afara de nelipsita sacosa si portofel nu prea aveai ce pune la centura...ori stateai in casa ori erai doar o idee (nenascut inca) :D :D :D
AK47
constantinpenciu

avantajele democratiei :mrgreen:
RG88,Timisoara
2ndLt

Post by 2ndLt »

Ca sa nu ma intelegi gresit draga Tevez eu nu am comentat asupra topicului, pur si simplu am intrebat de ce un sish pe langa briceag?! Briceag inteleg, dar sish-ul? Asa si eu car cu mine cand plec pe munte si sish si dita-mai cutitanul lui Rambo cu mine, ca poate este util, la taiat ceva, un .... ceva, intelegi? Cu pistolul nu m-am carat pe munte, dar cred ca am sa incep. NU?!
Si apropos, faza cu trabucul..... geniala :D
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
Post Reply