munitia 10x22t de pe piata

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

CooLT2006

Re: munitia 10x22t de pe piata

Post by CooLT2006 »

2ndLt wrote:
CooLT2006 wrote: ce tare:)) la noi e taxa la trezorerie...110Ron...fisha medicala 86Ron si psiho 50Ron :))
Da de unde esti coane?!
coane' de pici'sha din craiova:)))
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
2ndLt

Post by 2ndLt »

CooLT2006 wrote: coane' de pici'sha din craiova:)))
Duly noted sir. :) Si vei veni in Bucuresti ptr poligon sambata pe 19 iunie?!
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

2ndLt wrote:
CooLT2006 wrote: coane' de pici'sha din craiova:)))
Duly noted sir. :) Si vei veni in Bucuresti ptr poligon sambata pe 19 iunie?!
Ar fi frumos, dar din pacate sambata voi fii plecat la Rapa Rosie...dar cred ca luna viitoare o sa fie mai lejer programul si o sa dau o talpa:D abia ashtept sa va cunosc pe majoritatea:D si sa-mi testez "pishcariciul":D
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
thor

Post by thor »

Actele le am pe toate de vreo luna... fisa medicala cu toate testele, aviz psihologic, cazier si formular tip deja completat, ramane sa il mai semnez si sa-i pun data. Mai am nevoie numai de taxa si poze, cred ca ma duc maine sa le fac ca sa termin si cu astea si dau o fuga la politie.

Cam cat dureaza standard pana iese saracia aia de autorizatie de cumparare? aveti idee? nu urgenta, standard ca nu ma grabesc.

Dupa ce iti iei arma cam ce mai trebuie facut? ca am inteles ca iarasi te duci la politie cu ea si cu un formular tip. Mai platesc vreo taxa dupa? pentru permis?
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

thor wrote:Actele le am pe toate de vreo luna... fisa medicala cu toate testele, aviz psihologic, cazier si formular tip deja completat, ramane sa il mai semnez si sa-i pun data. Mai am nevoie numai de taxa si poze, cred ca ma duc maine sa le fac ca sa termin si cu astea si dau o fuga la politie.

Cam cat dureaza standard pana iese saracia aia de autorizatie de cumparare? aveti idee? nu urgenta, standard ca nu ma grabesc.

Dupa ce iti iei arma cam ce mai trebuie facut? ca am inteles ca iarasi te duci la politie cu ea si cu un formular tip. Mai platesc vreo taxa dupa? pentru permis?
Daca totul e ok ar trebui ca in 30 de zile sa ai permisul si autorizatia de cumparare. Dupa ce iti iei arma trebuie sa te intorci la SAEST cu arma in cutie sa ti-o treaca in permis. Nu mai platesti nimic daca ai platit deja la trezorerie taxa. Bafta!
thor

Post by thor »

am platit azi o taxa de 105 RON la trezorerie "Taxe si tarife pt. elib licente, autoriz de funct." acum sper sa fie suficient, asta? Ca i-am intrebat de taxa pentru eliberare autorizatie de cumparare de arma si ei "pai nu stiu domnule dumneavostra trebuie sa imi spuneti ce platiti si cat?" habar nu au ce inregistreaza acolo...

Voi ce ziceti e OK taxa asta? Este suficinet?
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

thor wrote:am platit azi o taxa de 105 RON la trezorerie "Taxe si tarife pt. elib licente, autoriz de funct." acum sper sa fie suficient, asta? Ca i-am intrebat de taxa pentru eliberare autorizatie de cumparare de arma si ei "pai nu stiu domnule dumneavostra trebuie sa imi spuneti ce platiti si cat?" habar nu au ce inregistreaza acolo...

Voi ce ziceti e OK taxa asta? Este suficinet?
Da, cam asa ceva scria si pe chitanta pe care am primit-o eu cand am cerut autorizarea pentru cumpararea celei de a doua arme. Singura diferenta e ca mie mi-au spus de la SAEST sa platesc fix 100 de lei. Probabil diferenta aia de cinci lei inseamna costul permisului.
MISHU_92

Post by MISHU_92 »

BUNA SEARA TUTUROR

AM INCA O INTREBARE DACA VREA CINEVA SA MA LAMUREASCA PISTOALELE CU GAZE DIN BULGARIA SUNT OTEL SAU TOT ALIAJ ?
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

MISHU_92 wrote:BUNA SEARA TUTUROR

AM INCA O INTREBARE DACA VREA CINEVA SA MA LAMUREASCA PISTOALELE CU GAZE DIN BULGARIA SUNT OTEL SAU TOT ALIAJ ?
Aliaj.
thor

Post by thor »

Gata mi-am depus dosarlul astazi, timbrele de doi lei nici macar nu mi le-am mai luat nu stiu de ce naibii... probabil din cauza ca am platit 105 RON?
Oricum a mers destul de repede, in 15 minute am am intrat si am si iesit si in 3 saptamani m-a chemat sa-mi ridic autorizatia.
Post Reply