teava crapata

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

CooLT2006

Re: teava crapata

Post by CooLT2006 »

constantinpenciu wrote:nu stiu daca voi reusi sa fac poze,singura camera pe care o mai am e cea de la iphone,nici nu mi-au lasat nota sau bilet in cutie cand a venit de la reparat,cert e ca teava nu e asa cum am crezut eu la inceput cand m-am uitat in graba.Am privit acum cu mai multa atentie si am vazut ca privita din fata se vede in spate de tot(imediat dupa camera cartusuli)cum teava formeaza in partea de sus o semiluna cu colturile in jos cu scopul logic de a opri putin bila dupa explozie,in rest vestea buna e ca teava pare a fi din otel deoarece nu mai vad nici o imbinare de tabla sau etc precum la teva derdelus :lol: este toata dintr-o bucata.In rest nici un blocaj,aici nu e nici o surpriza pentru ca nici inainte nu se intampla asta.Puterea ramane probabil la fel..sau?in schimb voi verifica precizia din 3-4 metri..ca mai mult nu are rost.
Foarte interesant ce ne spui tu...eu m-am intereseat si legal singura teava pe care ti-o poate pune la RG e cea de mauser...vezi sa nu ai probleme...ti-a trecut in permis modificarea facuta?
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

CooLT2006 wrote:
constantinpenciu wrote:nu stiu daca voi reusi sa fac poze,singura camera pe care o mai am e cea de la iphone,nici nu mi-au lasat nota sau bilet in cutie cand a venit de la reparat,cert e ca teava nu e asa cum am crezut eu la inceput cand m-am uitat in graba.Am privit acum cu mai multa atentie si am vazut ca privita din fata se vede in spate de tot(imediat dupa camera cartusuli)cum teava formeaza in partea de sus o semiluna cu colturile in jos cu scopul logic de a opri putin bila dupa explozie,in rest vestea buna e ca teava pare a fi din otel deoarece nu mai vad nici o imbinare de tabla sau etc precum la teva derdelus :lol: este toata dintr-o bucata.In rest nici un blocaj,aici nu e nici o surpriza pentru ca nici inainte nu se intampla asta.Puterea ramane probabil la fel..sau?in schimb voi verifica precizia din 3-4 metri..ca mai mult nu are rost.
Foarte interesant ce ne spui tu...eu m-am intereseat si legal singura teava pe care ti-o poate pune la RG e cea de mauser...vezi sa nu ai probleme...ti-a trecut in permis modificarea facuta?
cum adica "legal" ? dupa care lege? spune-ne si noua articolul sa citim si noi. da' articol de lege sa fie nu vreun citat din plutonierul oarecare sau angajatul cutare de la magazinul de vanatoare si pescuit.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
constantinpenciu

Post by constantinpenciu »

pai in primul rand nici nu am platit pentru un anumit tip de teava,am insa acte doveditoare ca schimbarea s-a facut la armurier iar magazinul din TM a intermediat totul, deci nici urma de suspiciune.
RG88,Timisoara
tevez

Post by tevez »

Corect.
constantinpenciu

Barthy2,tu ce teava ai la rg?spuneai ca e cel mai tare :D i-ai schimbat teava sau e cea originala?
RG88,Timisoara
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

constantinpenciu wrote:Barthy2,tu ce teava ai la rg?spuneai ca e cel mai tare :D i-ai schimbat teava sau e cea originala?
Originala de la mama lui. Si nu am spus eu ca e cel mai tare. A zis singur si au confirmat altii.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

BARTHY 2 wrote:
CooLT2006 wrote:
cum adica "legal" ? dupa care lege? spune-ne si noua articolul sa citim si noi. da' articol de lege sa fie nu vreun citat din plutonierul oarecare sau angajatul cutare de la magazinul de vanatoare si pescuit.
:)) mai eu am inteles ca nu au voie sa modifice teava de la arma sau sa o inlocuiasca cu alta decat originalul, si am mai inteles ca avand in vedere faptul ca RG88 este construit cu piese de mauser, se poate schimba teava originala cu una de la mauser...asta de la armurier, si de la voi din buc si la mine in cr, si am mai intrebat si la Pol Jud A.M., si mi-au zis ca atunci cand se schimba teava trebuie trecuta in permis la "tevi de rezerva" poate am fost eu informat gresit sau nu am inteles eu intocmai... :?:
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
constantinpenciu

si mie mi-au sp tot asa la telefon cand am sunat sa ma ratoiesc la ei ca a durat 3 saptamani si sa imi schimbe teava cu alta,etc dar rezultatul spune altceva,nu arata deloc ca o teava de rg si nici de mauser( le stiu pe amandoua )poate reusesc sa fac totusi o poza zilele astea...sa va dati si voi cu parerea
RG88,Timisoara
danezu

Post by danezu »

Daca teava este montata in service autorizat(armurier) nu ai nici un fel de problema. Legea care spune ca teava trebuie trecuta in permis se refera la armele adevarate nu la zamacuri, care au teava turnata(sau cel putin asa vin de la fabricant).
Eu zic sa nu te mai agiti :D si sa-l folosesti cu placere in poligon!
Am trecut si eu prin acest chin,iar pe vremea aia nu se schimba teava la arma ci pistolul cu totul, nici nu vreau sa-mi aduc aminte cate drumuri si cheltuieli am avut......

Bafta!
Walter PP 10x22T - BLACK
dragos991

Post by dragos991 »

BARTHY 2 cat costa toata chestia asta q schimbatul tevii la rg88??manopera,cat e teava etc....vreau sa mi iau un rg 88...si dak tot il iau sa mi schimb si teava de cum il iau...
MISHU_92

Post by MISHU_92 »

BUNA SEARA DOMNILOR ,

DETIN UN RG 10X22 AM TRAS CATEVA CARTUSE SI AM OBSERVAT CA O BUCATA DIN TEAVA INTERIOARA DE ALUMINIU A SARIT.
PISTOLUL ESTE CUMPARAT LUNA TRECUTA MAINE VREAU SA MERG LA MAGAZIN SI SA VAD CE POT REZOLVA CU GARANTIA PANA (DACA NU MAI ERA IN GARANTIE II SCHIMBAM TEAVA CU UNA DE MAUSER DAR DACA MA DUC O SCHIMBA SI TOT SE CRAPA O SA-O SCHIMB ) VREAU TOTUSI SA STIU CAT TIMP STA ARMA IN SERVICE (CATE ZILE) ? SI INCA CEVA LA ARROW SE POATE SCHIMBA TEAVA ASA CUM AM PRECIZAT MAI SUS CONTRA COST ? VA MULTUMESC

aaaa...PS CAND MA DUC MAINE CU PISTOLUL IAU CUTIA , CHITANTA PERMISUL DE ARMA SI BULETINUL?

INCA O DATA VA MULTUMESC

CU RESPECT
dcrist

Post by dcrist »

E indicat sa ai cutia completa in caz ca ti-l schimba, permisul si buletinul e c-am obligatoriu cind umbli cu pocnitoarea dupa tine.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
constantinpenciu

eu am asteptat o luna dupa al meu dar a meritat..plus ca nu a costat nimic,acum pot sa trag linistit si dupa muste...in poligon :mrgreen:
RG88,Timisoara
thor

Post by thor »

pana la urma se poate schimba la arrow teava de RG cu una de mauser? ca vreau sa ma duc sa o schimb mi-am luat un RG88 si nu vreau sa am surprize cu el... cat ma costa? vreau sa stiu si eu exact, sa am informatia exacta.
constantinpenciu

mie mi-au schimbat teava aia proasta cu una din otel dar nu era de mauser,era fara opritori,se ingusta putin ..etc,nu ma pricep sa explic,oricum,precizia era considerabil imbunatatita,la fel si rezistenta,poate noul posesor al vechiului meu rohm poate sa spuna si el pararea lui,numai ca el nu are ca termen de comparatie vechea teva penala de rohm :D
ps- schimbarea tevii nu m-a costat nimic pt ca era in garantie,eu am sunat la service si i-am rugat sa imi puna o teva de mauser,ei au spus ca nu se poate asa ceva,ca trebuie sa imi puna tot o teava de rohm ...bla bla ,ca asa scrie in permis,etc, am facut gura ca teava de rohm e proasta si se sparge repede si apoi am inchis,surpriza am constatat-o la sosirea pistolului..dupa cateva saptamani de asteptare
RG88,Timisoara
Post Reply