Record Mod COP 10x22t
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Record Mod COP 10x22t
Intrebare pentru posesori de record cop...aveti probleme cu ele si daca da pote dati mai multe detalii..m-am saturat de rezultatele secrete ale testelor cu cz83, multi nu-s din bucuresti si nu au cum sa ajunga la intalniri.. tind sa cred ca nu e mare diferenta intre el si zamacuri la putere de e asa de mare liniste, la calitate probabil ca da, dar sper sa nu fiu nevoit sa trag cu el asa de des...prefer sa dau mai putin bani acu si sa iau un Fort cand am ocazia.. La ce pret mai e acum Record Cop. Nu mai pot astepta decat 2 saptamani ca-mi expira autorizatia...As opta pentru un Record momentan daca nu se gasesc inca Forturi pe la noi...Ar fi bine ca macar Dl. Radu.b sa faca niste masuratori cu CZ83 si sa le posteze ca din cate stiu Arrow detine cronograf. Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde la intrebari
-Peste 300 cartuse trase , nici o problema . Nu se blocheaza cu PG cu bila impinsa la maxim.
-La ultima iesire la tragere am tras peste 60 in max 5 minute , am observat la curatare, ca dupa aceasta utilizare daca pot sa-i spun intensiva gheara de otel care blocheaza culata dupa terminarea cartuselor s-a facut albastruie , cred ca s-a incins destul de tare .
-Singurul minus este capacitatea redusa de 6 boabe a incarcatorului , nu am fost pus in situatia sa il folosesc intr-o situatie de aparare dar daca imi intra noaptea in casa cred ca 6 se termina repede.
-La ultima iesire la tragere am tras peste 60 in max 5 minute , am observat la curatare, ca dupa aceasta utilizare daca pot sa-i spun intensiva gheara de otel care blocheaza culata dupa terminarea cartuselor s-a facut albastruie , cred ca s-a incins destul de tare .
-Singurul minus este capacitatea redusa de 6 boabe a incarcatorului , nu am fost pus in situatia sa il folosesc intr-o situatie de aparare dar daca imi intra noaptea in casa cred ca 6 se termina repede.
Dar poţi avea mai multe încărcătoare la îndemână. 
Corecttevez wrote:Dar poţi avea mai multe încărcătoare la îndemână.
Multumesc mult de raspuns. Cred ca din asta imi iau si eu pana la urma. CZ83 e un mister inca..Stie cineva niste preturi...am gasit pe un site la 8.5 mil..
salut
sfatul meu e sa nu-ti iei. Se blocheaza constant. mai ales cu pguri. eu il am deja de juma de an si-s destul de dezamagit de el. Din pacate am vazut si altele de atunci si la fel se blocheaza si ele. Prietenul meu are un tangfoglio care la a doua sedinta de tragere sa stricat de a trebuit trimis la reparat. am mai cunoscut pe cineva cu mauser care la fiecare sector tras cel putin un cartus se blocheaza. Parerea mea ca cei care posteaza aici si zic ca nu au nici un fel de problema , de ordinu a sute de cartuse trase sint chiar cei care le vind.Eu mi-am trimis recordu la reparat fiind in garantie insa in afara ca l-au uns doar ,nu au facut nimic.
Am tras si cu pguri si cu uaguri. La primele se umfla cartusu in camera lui de nu-l mai scuipa afara ( si cica astai recomandat de producator) , mentionez ca am incercat si cu bila impinsa si fara si in toate combinatiile posibile.La uaguri puterea e zero si precizia mult mai proasta.Am avut cartuse care nici nu au percutat.
sfatul meu e sa nu-ti iei. Se blocheaza constant. mai ales cu pguri. eu il am deja de juma de an si-s destul de dezamagit de el. Din pacate am vazut si altele de atunci si la fel se blocheaza si ele. Prietenul meu are un tangfoglio care la a doua sedinta de tragere sa stricat de a trebuit trimis la reparat. am mai cunoscut pe cineva cu mauser care la fiecare sector tras cel putin un cartus se blocheaza. Parerea mea ca cei care posteaza aici si zic ca nu au nici un fel de problema , de ordinu a sute de cartuse trase sint chiar cei care le vind.Eu mi-am trimis recordu la reparat fiind in garantie insa in afara ca l-au uns doar ,nu au facut nimic.
Am tras si cu pguri si cu uaguri. La primele se umfla cartusu in camera lui de nu-l mai scuipa afara ( si cica astai recomandat de producator) , mentionez ca am incercat si cu bila impinsa si fara si in toate combinatiile posibile.La uaguri puterea e zero si precizia mult mai proasta.Am avut cartuse care nici nu au percutat.
Afirmatiile de natura celor facute de tine mai bine le pastrezi daca nu se bazeaza pe informatii pertinente, in Constanta nici nu cred ca se vinde acest produs in vreun magazin de gen. Daca eu nu am probleme cu Recordul si afirm asta pe forum nu inseamna ca comercializez asa ceva , Job-ul meu este total altul . Am mai scris undeva , daca nu imping bila la maxim in Pg se blocheaza f des insa cu bila impinsa la maxim nu s-a blocat niciodata . Am sa incerc sa filmez saptamana asta si sa postez , daca ai nimerit tu unul prost du-l inapoi.
Last edited by sassu on Mon Jun 07, 2010 7:22 pm, edited 1 time in total.
Cum am promis am pus pe youtube un filmulet cu un sector (6 cartuse ) tras azi cu record-ul meu cu munitie PG , calitatea imaginii nu e perfecta a filmat un prieten cu telefonul ,eram dupa o partida de airsoft , arma are peste 300 de pg-uri trase : http://www.youtube.com/watch?v=cAMfn2VIZm8 , nu am avut si uag pt ca nu folosesc dar nu se blocheaza nici cu uag , dupa cum se poate observa am tras rapid si nu s-a umflat nici un tub cum mentiona colegul .
Erati in poligon, nu ? 
Sigur.BARTHY 2 wrote:Erati in poligon, nu ?
salut stie cineva daca cartusele pobjeda pentru walter ppt cal 10x22 sunt mai bune decat uag?