PISTOL CZ 83 9mm
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: PISTOL CZ 83 9mm
Uraaaaaaaaaaa! A se vedea Arrow Homepage.
În sfârşit o veste bună pe anul asta.

"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
OK, acum sa vedem daca poate sa ne spuna cineva (care are sau a tras cu un CZ83) si ceva iinformatii legate de precizia modelului CZ83, despre fiabilitatea lui si despre tipul de munitie recomandata sau care merge cel mai bine la acest pistol.
Acum ca am certitudinea ca au inceput sa apara pe la noi "si" pistoale din otel, dupa cum se vede, a aparut CZ83, urmeaza sa apara Grand Power T910 si chiar renumitul Fort (3 modele cica!
), asa ca acum am o mare dilema... ce sa fac? sa sar acum cu "viteza luminii stinse"
si sa achizitionez un CZ 83? sau sa mai astept nitelus cumintel sa-si faca aparitia si celelalte marci de pistoale?
Zau ca sunt intr-o mare dilema,
, voi (cei care vreti sa v-a luati un pistol din otel) ce faceti???
Acum ca am certitudinea ca au inceput sa apara pe la noi "si" pistoale din otel, dupa cum se vede, a aparut CZ83, urmeaza sa apara Grand Power T910 si chiar renumitul Fort (3 modele cica!
Zau ca sunt intr-o mare dilema,
CZ 83 cal. 9mm P.A.Rubber si Gamo Shadow 1000 5.5 (.22) AC cu luneta Tasco RF 3-7X20
Si ca arme de vanatoare Breda semiautomata cal. 12/76, SireArms cal.12/76, Cugir 5.6 Hornet.
Si ca arme de vanatoare Breda semiautomata cal. 12/76, SireArms cal.12/76, Cugir 5.6 Hornet.
i-ati un cz si no sa regreti iti garantez ,dar mai bn dute sa il vezi si daca nu ai sa pleci cu el de la magazin sa imi spui mie ce vrei 
Aaaaa bun asa, o veste intr-adevar buna.... Mai am fisa psihologica de facut si pe urma depun actele...
dar oricum iau in calcul si Fort-ul, dar pe primul plan ramane CZ 83
Dar vreau poze sa vad si pe Arrow
Dar vreau poze sa vad si pe Arrow
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
Fort
Unde si cind
Unde si cind
CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
Asta daca il vor aduce candva cei de la Arrow...tdalin wrote:Fort![]()
![]()
![]()
Unde si cind
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
M-am mai linistit2ndLt wrote:Asta daca il vor aduce candva cei de la Arrow...tdalin wrote:Fort![]()
![]()
![]()
Unde si cind
CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
pote la anu si la multi ani fortul prin vizita pe la sageata 
-
constantinpenciu
probabil va urma o explozie la sectiunea "boutique"-"vand pp,vand rg..etc"-scapati de ele
cumparati arme adevarate,aveti de unde alege!!!-(cz sau wasp)-imi aduce aminte de vechile creioane comuniste care aveau lemnul jumatate albastru-jumatate rosu iar pe ele scria "alege ce culoare vrei" cu toate ca mina era la ambele capete rosie(nuanta cu semnificatie)
,ehh ,glumesc si eu...totusi incep sa se nuanteze culorile si pe la noi..sa vedem pentru cat timp!
RG88,Timisoara
Deci pana la urma merita felicitari echipa Arrow si dl. Radu, pt ca s-au tinut de cuvant, nu? Eu v-am zis ca sunt firma serioasa, eu sunt clientul lor de cativa ani si nu m-au dezamagit niciodata. Multumim pentru ca va tineti de cuvant si vanzari cat mai mari!
Era sa uit: il rugam pe dl.Radu sa puna si pe site poza cu CZ 83, pentru a ne indulci privirile!
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine
uite nene adriene, poze :Adrian_is wrote:Deci pana la urma merita felicitari echipa Arrow si dl. Radu, pt ca s-au tinut de cuvant, nu? Eu v-am zis ca sunt firma serioasa, eu sunt clientul lor de cativa ani si nu m-au dezamagit niciodata. Multumim pentru ca va tineti de cuvant si vanzari cat mai mari!Era sa uit: il rugam pe dl.Radu sa puna si pe site poza cu CZ 83, pentru a ne indulci privirile!
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... 1&start=15
Pai se pare ca urmeaza sa apara si Fortul destul de curand, il importa acum o firma, nu dau numele, pt. ca nu vreau sa fiu "injurat" daca nu vor aparea pe piata, din diverse motive, dar din cate am inteles este o firma serioasa si acum asteapta actele de import-export, contractul este incheiat.tdalin wrote:Fort![]()
![]()
![]()
Unde si cind
Eu stiu de improt de la ei, nu garantez ca le vor aduce prea curand ca nu-i cunosc decat din ce am vorbit la telefon, dar am inteles de la alti useri de pe acest forum ca sunt seriosi.
Asa ca acum avem de asteptat, pana cand vom avea o confirmare.
Inca am o dilema, dar acum astept sa vad pe viu CZ-ul si sa ma decid daca mai astept si alte pistoale sau iau CZ-ul.
CZ 83 cal. 9mm P.A.Rubber si Gamo Shadow 1000 5.5 (.22) AC cu luneta Tasco RF 3-7X20
putem petrece linistiti ziua de 1 Mai. abia dupa s-ar putea petrece ceva.Alezandru wrote:........nu garantez ca le vor aduce prea curand .............
Azi am vazut cz 83-ul la Constanta la Arrow , mi-a placul pentru ca in mana iti da senzatia de arma adevarata . E foarte robust nu are nici un fel de joc , poti sa arunci cu el dupa infractor daca nu mai ai gloante ca sigur nu se sparge. Teava e lisa si din ce m-am uitat pare mai lunga ca la record cop-ul meu si este parca mai gros otelul insa diametrul interior parea mai mic . Eu unul cred ca o sa il cumpar in viitor.