Pentru incepatori
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pentru incepatori
Ok, cum considerati. Dar 9 pagini pe o sectiune este mult prea mult. Si dupa cum vedeti, nu se oboseste lumea sa se uite nici la a doua pagina si prefera sa deschida topic nou
-
constantinpenciu
are cineva habar daca e normal la rg88 negru atunci cand armezi sa sara piedica de pe safe si sa ramana in pozitie de tragere?ma cam sperie,din cauza asta il port fara glont pe teava,am incercat azi la magazin un rg88 nickel dar ala nu sarea de pe safe cand il armam.Eu sunt multumit de el,nu s-a blocat niciodata in schimb faza cu piedica e nasoala,in situatie de criza e chiar bine pt ca armez si trag ,nu mai am grija piedicii dar totusi,vreau sa stiu daca e normal.
RG88,Timisoara
-
Nimeni De Nicaieri
la al meu tot negru nu se intampla asta...
Am vazut doua RG88-uri la viata mea care aveau probleme cu piedica. Am mai scris chestia asta in trecut... chiar nu ma surprinde ce povestesti
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
-
constantinpenciu
RG88,Timisoara
-
constantinpenciu
Hedone,tu tot din Tm l-ai cumparat ca si mine,nu?provabil vin din acelasi lot si au aceeasi problema.Ma mai deranjeaza sunetul de oala sparta atunci cand armezi,spre deosebire de walther pp care suna "de vis"cred ca materialul e de vina,sau?!
RG88,Timisoara
yup, l-am luat de la Didi guns & ammunitions, Timisoara 
-
constantinpenciu
stie cineva daca pot sa imi montez pe rg88 un clips ca sa il tin la curea fara toc,asa am vazut la glockuri,mi-ar placea dar nu stiu daca se poate,stie cineva?are cineva?ms
RG88,Timisoara
da ma ! ca eu am desert eagle si are probleme la carburatorBabanu wrote:Am vazut doua RG88-uri la viata mea care aveau probleme cu piedica. Am mai scris chestia asta in trecut... chiar nu ma surprinde ce povestesti
Buna ziua,
o intrebare am...
pistol cu aer comprimat cu bile de plumb... este ilegal ?:) unde sunt eu.. imi pot cumpara fara nici o problema.
a spus vanzatorul ca politia nu are nici o problema... m-ar interesa ceva pentru auto aparare..
ceva cu gaz, sau bile de cauciuc... sau plumb.. daca e posibil.
Multumesc.
o intrebare am...
pistol cu aer comprimat cu bile de plumb... este ilegal ?:) unde sunt eu.. imi pot cumpara fara nici o problema.
a spus vanzatorul ca politia nu are nici o problema... m-ar interesa ceva pentru auto aparare..
ceva cu gaz, sau bile de cauciuc... sau plumb.. daca e posibil.
Multumesc.
o bilă-n ochi. Lucru valabil şi pentru airsoft, numai că acele pistoale sunt legale, doar să ai peste 18. Trebuie PERMIS ca
să deţii armă cu a.c., pedeapsa e mare dacă n-ai şi daca-l ai legal îl foloseşti doar la tir.
Pe okazii sunt destui care vând fără acte dar riscul e imens pentru o jucărie, mai ales când ai varianta airsoftului şi pe
cea de-a-ţi face permis legal. Pentru autoapărare există pistol cu gaze, cu bilă de cauciuc şi cu glonţ pentru cine are
statutul necesar deţinerii de astfel de arme. Se mai poate folosi la autoapărare puşca de vânătoare deţinută legal,
doar acasă şi în condiţiile legii. Pentru permis sunt aceleaşi acte indiferent că îţi iei a.c. sau bilă de cauciuc. Pentru
gaze e mai simplu, nu trebuie analize medicale. Pentru glonţ şi vânătoare nu detaliez fiindcă e mult de tastat şi
oricum s-a mai spus. Citiţi forumul, eu aşa am făcut când "eram mic" şi n-am primit reproşuri.
Va salut pe toti, am mai scris in pag. 3 si revin iarasi cu aceeasi problema, mi-am cumparat un pistol de zgomot, este o copie fidela beretta 92 FS , are teava infundata undeva pe la mijloc si in capat are un dop rosu, gazele si un pic de flacara se evacueaza undeva dupa camera cartusului unde este o gaura in teva de vreo 2mm. Practic poti sa pui pistolul la unu la cap si sa tragi, ca in afara de surzenie, nimic. Banuiesc ca nu poate trage cu cartuse cu gaz, deoarece gazele ar trebui sa iasa pe la gura tevii. Aici (Italia) nu este considerata o arma de autoaparare, este o arma de speriat pasarile (asa scriu unele site-uri) sau o arma de semnalare acustica. Am vazut in Franta acelasi tip de arme, dar un pic diferite, au teava desfundata, la capatul tevii se poate infileta un adaptor in care se pune o bila de cauciuc. http://www.armurerie-auxerre.com/catalo ... -1161.html. In afara de faptul ca trage cu cartuse blank nu cred ca mai trage cu altceva, as vrea sa stiu in ce cat. de arme se incadreaza in Romania si ce acte mi-ar trebui, am factura de cumparare pe numele meu si CNP, adresa e cea din Italia, dar cred ca prea putin importa.
Cu stima, Rommell
P.S. As vrea sa pun niste poze, dar nu stiu cum, se poate?
Cu stima, Rommell
P.S. As vrea sa pun niste poze, dar nu stiu cum, se poate?