WASP R from ZVI VSETIN

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

hedone

Re: WASP R from ZVI VSETIN

Post by hedone »

da e voie doo bucati pe 9mm?
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
folhasek

Post by folhasek »

Abigor_iq wrote:Dimensiunea il face potrivit portului de zi cu zi ( "teza bricheta" e rautacioasa), mai ales cu un toc potrivit.
Nu aceasta este problema acestei arme, ci precizia.
La testele din poligon din aproximativ 60 cartuse trase la tinta de la 5 metri "gruparea" a fost de 1 m :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Si fara a vrea sa ma laud nu sunt un tintas asa de prost. Initial am crezut ca de vina este cursa lunga a tragaciului (arma cu sistem DAO)
si am tinut cont in timpul tragerilor de acest aspect. Concluzia a fost ca arma "scuipa" bila oarecum aleator.

In ceea ce priveste puterea data de munitia de 9 mm SNAIL asta e altceva. Acest aspect impreuna cu zgomotul produs (comparativ cu
celelalte arme de autoaparare testate - mai putin FORT caruia nu-i mai trebuiesc laude :)) m-a impresionat pozitiv.

Asadar WASP e o arma de autoaparare usor de purtat care are un impact emotional profund asupra agresorului (datorita zgomotului produs)
si care poate avea si un impact "fizico-dureros :)" destul de puternic asupra acestuia daca se foloseste in 2-5 m (datorita preciziei "extraordinare")

.......si asta dupa ce............ Re: Sfat achizitionare pistol bile
by radu.b » Tue Feb 16, 2010 3:51 pm

Buna ziua.
Nu va luati de om. Lasati-l sa intrebe. Este libertate. Momentan noi avem doar WASP urmand ca intr-o luna sa avem si CZ.
Altceva nu stiu sa existe in magazine. Ce o sa mai fie si la altii asta este alta poveste. WASP este mic, dar suficient de precis. Adica in 6m (va dati seama ce ne-am jucat cu el ) are un grupaj intr-un cerc cu diametrul de 8cm (fara minciuni). Avantaj - greutate si gabarit redus (poate fi tinut in buzunar).
Cu respect.radu.b

Ori domnul Radu a avut alt pistol WASP , ori ............ :roll:
folhasek

Post by folhasek »

P.S. ''alt WASP'' adik ma refer la unul care a fost special pregatit pentru grupaj de cativa centimetri de la 6 m
constantinpenciu

Post by constantinpenciu »

stie cineva ce model de CZ-uri vor veni?am citit despre cz 2075 ca poti sa stragi la tinta pana la 50m

http://www.czub.cz/en/catalog/86-armed- ... AMI_P.aspx
RG88,Timisoara
aurorauno

Post by aurorauno »

Se refera la varianta cu glont,aia are bataia 50 de m,nu si cauciucul.....
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

constantinpenciu wrote:stie cineva ce model de CZ-uri vor veni?am citit despre cz 2075 ca poti sa stragi la tinta pana la 50m

http://www.czub.cz/en/catalog/86-armed- ... AMI_P.aspx

CZ 83
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
tevez

Post by tevez »

Mai fain RAMI. :P
Post Reply