PISTOL CZ 83 9mm

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

haiosu

Re: PISTOL CZ 83 9mm

Post by haiosu »

Guest wrote:Are cineva o fotografie a lui @nedumeritu? sa stim macar cum arata! :D
Este cel din acest articol?
http://www.romaniantribune.net/a2183_RE ... ionaj.aspx
seamana al draq de mult. dar indiciile ar fi ca s-a folosit si de aceasta asemanare pt a induce in eroare lumea. si de o fi si de nu o fii, lumea de pe aici ii ureaza zeghe indelungata. :evil:
ukmmar

Post by ukmmar »

Eu asa le-am primit si asa o sa le vedeti si voi in magazine circotasi nesuferiti ce va aflati!Dar nu ma leg eu in jocul vostru.O sa va mincati forturile si alte alea cu semi-zamak cind le veti vedea fix in Bucuresti in magazine.Rusinea sa v-o pastrati ca veti avea nevoie de ea ca prea va obisnuiti sa judecati.Are cine sa ne judece.La carte zice ca "nu judeca pentru ca sa nu fi judecat".Parintii si bunicii vostri nu v-au spus asta sau erau toti de grupa sanguina a domnului Iliescu?Va las in plata Domnului ca de amuzat pot sa ma amuz oricand si oricat de prostioarele ce le insailati aici pe OTV-ul asta.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Daca te simti asa pe din-afara de ce ne mai vizitezi? Poti merge pe forumul de... ping pong :lol: :lol: :lol: Cred ca te-ai simti acasa la ping pong ai putea sa le faci un studiu asupra materialelor compozite din palete si efectul in fuctie de unghiul loviturii :lol: :lol: :lol:
ukmmar

Post by ukmmar »

Angel_Of_Light wrote:Daca te simti asa pe din-afara de ce ne mai vizitezi? Poti merge pe forumul de... ping pong :lol: :lol: :lol: Cred ca te-ai simti acasa la ping pong ai putea sa le faci un studiu asupra materialelor compozite din palete si efectul in fuctie de unghiul loviturii :lol: :lol: :lol:
Tu sa taci si sa pregatesti lada aia de bere si sa nu ma incarci la nota!
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

ukmmar wrote:
Angel_Of_Light wrote:Daca te simti asa pe din-afara de ce ne mai vizitezi? Poti merge pe forumul de... ping pong :lol: :lol: :lol: Cred ca te-ai simti acasa la ping pong ai putea sa le faci un studiu asupra materialelor compozite din palete si efectul in fuctie de unghiul loviturii :lol: :lol: :lol:
Tu sa taci si sa pregatesti lada aia de bere si sa nu ma incarci la nota!

:shock: HENTZ !!
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
haiosu

Post by haiosu »

sa o vedem si pe asta. ca eu pana nu vad nu mai cred nimik
:twisted:
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

:lol: :lol: :lol: :lol: Hai la poligon in Aprilie daca esti asa grozav.. si promit sa iti dau lada de bere atunci... dar daca esti Dan.... ce te faci atunci... risti sa te alergam pe camp pe la Joita? :lol: :lol: :lol:
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Angel_Of_Light wrote::lol: :lol: :lol: :lol: Hai la poligon in Aprilie daca esti asa grozav.. si promit sa iti dau lada de bere atunci... dar daca esti Dan.... ce te faci atunci... risti sa te alergam pe camp pe la Joita? :lol: :lol: :lol:

Sau poate cinsteste pe cineva sa vina sa se prezinte "ukmmar". Da' daca n-are accent de ardelean ii mancat cu pita si slanina. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daca e pe bune eu dau micii. Parol.
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
haiosu

Post by haiosu »

si eu sacul de carbuni. daca nu e dan. sincer?!? am impresia ca nici nu ma intereseaza daca e sau nu.
vom restrange randurile si trebuie sa ne vedem de ale noastre. asa ca oricine e binevenit si atata timp cat ramane un om de bune moravuri va ramane preten cu noi. si noi cu el.
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

haiosu wrote:oricine e binevenit si atata timp cat ramane un om de bune moravuri
Ok deci l-ai exclus pe Dan :lol: :lol: :lol:
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

haiosu wrote:si eu sacul de carbuni. ........
pana la urma facem chindie. asa ca lasati trancanurile acasa. :lol:
Image
“feci sed iure feci"

Alezandru

Post by Alezandru »

haiosu wrote:.................. asa ca oricine e binevenit si atata timp cat ramane un om de bune moravuri va ramane preten cu noi. si noi cu el.
Vreau sa vin la poligon si eu cu voi, asa ca daca va hotarati si programati ceva va rog sa anuntati si pe aici.
Sper sa am un CZ sau un Fort pana atunci, asta daca or sa se aduca pe aici sau daca o sa ne gasim mai multi sa ne ducem dupa ele, daca nu o sa vad ce aleg intre un Record Cop sau Tanfoglio.
CZ 83 cal. 9mm P.A.Rubber si Gamo Shadow 1000 5.5 (.22) AC cu luneta Tasco RF 3-7X20
Si ca arme de vanatoare Breda semiautomata cal. 12/76, SireArms cal.12/76, Cugir 5.6 Hornet.
haiosu

Post by haiosu »

BARTHY 2 wrote:
haiosu wrote:si eu sacul de carbuni. ........
pana la urma facem chindie. asa ca lasati trancanurile acasa. :lol:
noupe... ca nu bagam in noi alchoholice :lol:
haiosu

Post by haiosu »

Alezandru wrote:
haiosu wrote:.................. asa ca oricine e binevenit si atata timp cat ramane un om de bune moravuri va ramane preten cu noi. si noi cu el.
Vreau sa vin la poligon si eu cu voi, asa ca daca va hotarati si programati ceva va rog sa anuntati si pe aici.
Sper sa am un CZ sau un Fort pana atunci, asta daca or sa se aduca pe aici sau daca o sa ne gasim mai multi sa ne ducem dupa ele, daca nu o sa vad ce aleg intre un Record Cop sau Tanfoglio.
pai ia-n de te uita aici: http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=10&t=2104
johnny

Post by johnny »

Hello all,

Prima poza,cea originala,cu galme pe teava,dar intoarsa pe orizontala si verticala :

Image

A doua poza,cum a fost postata ea,ca fiind fara galme pe teava:

Image

Si,a treia....un pic lucrata de mine,in 5 minute aprox.....a se vedea unde e incercuit cu rosu ca se putea face un pic mai bine si daca se incerca si stergerea paginii,cum am inceput eu.....era mai credibila.....

Image

Oricum,per total e binisor lucrata poza 2 pentru un novice(cel care a lucrat-o,oricine ar fi el),dar ar trebui un pic mai multa grija la cum se foloseste Clone Stamp Tool-ul,si lucrat mai mult la alte efecte care sa schimbe cromatica,poate si niste blur-uri plasate unde trebuie,umbre,zone de claritate,etc....si mai ales sterse sau adaugate elementele care sunt identice din poza.....dar asta necesita mai mult timp si pricepere.
In mare e binisor,poate cu putin mai multa atentie,si exercitiu iti va iesi mai bine data viitoare.Succes.

Bafta tuturor ! 8) 8) 8)
Post Reply