Dan Zaharia aka Nedumeritul
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Angel_Of_Light
Re: Dan Zaharia aka Nedumeritul
Gerula... deja ai postat de 2 ori cerand niste lamuriri asa ca m-am hotarat sa ti le dau.
Ce a facut Dan Zaharia....
A strans de pe comunitatea numita arrow un grup de oameni care aveau aceeasi pasiune si la care a mirosit ca se poate face ceva cu ei. Fiecare putea aduce, bani, expertiza in mai multe domenii sau erau pur si simplu cai de bataie entuziasti si tineri.
Cu banii pusi la bataie de oameni ca Emanuel, Andueu si cotizatiile altora care erau sume modice a reusit sa isi lege o relatie puternica la Chisinau si sa isi faca un renume in domeniul armelor neletale. S-a utilizat de pozitia fiicei Letiatia Zaharia care lucreza la Realitatea sa arunce ceva praf in ochi cu marea iesire pe sticla, tin sa te anunt ca exact in momentul acela 80% din membrii clubului tipau dupa Nedumerit si il acuzau ca a facut afaceri necurate. Ce afaceri? Afaceri cu arme pentru care a dat tepe la creduli, care au asteptat si cate un an sa isi recupereze sumele de bani! Asta a facut Zaharia, eu alergam sa infiintez clubul si vb zilnic cu Didi cum sa facem cu actele si Zaharia strangea bani pe pistoale promitand ca aduce el arme de la Chisinau!!!
ROMSDC a pus la bataie peste 40 de mil, eu pot spune cu mana pe inima cati bani au fost deoarece eu i-am strans si toti banii au fost cheltuiti asa cum a vrut NEDUMERITUL daca el a vrut sa se faca poligon s-a facut poligon ca sa facem materiale si culmea toate pozele la el au ramas, memebrii ROMSDC nu au primit nimic, el a vrut sa fie invitat Macovei (reprezentantul ministerului de interne din Moldova) care culmea cei din ROMSDC au dat banii si in timp ce noi aveam grija de evenimentele de la poligon Nedumeritul se ducea la chiolhan cu invitatul la Tavena Sarbului... iar chitanta tot ROMSDC a platit-o. Stiti cati bani a dat NEDUMERITUL in 2 ani pentru club???? 0 LEI el era cica sufletul si era cu idei si noi trebuia sa platim. Da noi suntem de vina ca am cezut intr-un om! Cand ai de aface cu un om peste 60 de ani acre se pretinde fost GENERAL crezi ce spune, il respecti, din pacate parintii mei m-au invatat sa respect un om in varsta. Imi pare rau ca nu mi-am dat seama imediat ca am de aface cu o lepra!
Ce a mai facut???? Da frate m-a ajutat sa imi cumpar pistolu si apoi era sa ma lase chezas in vama de bou ce e, sa apar la stirile de la ora 5! Iti spun cu mana pe inima ca mai bine imi luam un Record si nu tremuram cu orele in vama asteptand sa imi puna bratari din cauza idioteniei, lacomiei lu Zaharia.
Tu ai citit ce a scris Emanuel??? Emanuel era cel mai bun prieten al lui Nedumeritul si el l-a inselat cu 30 de mii de euro, dupa ce il plimbase toata tara pe banii lui cu masina!!! Intreaba-l pe Andueu cum se simte dupa gaura de cateva mii de euro pricinuita tot de Nedumerit. Eu cand zic ca cine are ochi citeste si intelege nu zic degeaba, normal ca cineva din afara zice... WOW vai dar cat va ajutat, daca erai tu cu o gaura de 30 d emii de euro cred ca nu mai te jucai de-a avocatul diavolului. Sau o sa zici.. HA eu nu dadeam ca eram mai destept.... Imi pare rau sa ti-o zic dar daca aveai i dadeai.... suna-i pe cei pagubiti si vei vedea ca ai de aface cu oameni in toata firea, oameni culti.... dar oameni care nu au trait printre lepre sa stie sa se fereasca de ele... Asta e, asta e prostia noastra!
Asa ca te intreb, pentru ce sa-i multumim lu Zaharia???
Ce a facut Dan Zaharia....
A strans de pe comunitatea numita arrow un grup de oameni care aveau aceeasi pasiune si la care a mirosit ca se poate face ceva cu ei. Fiecare putea aduce, bani, expertiza in mai multe domenii sau erau pur si simplu cai de bataie entuziasti si tineri.
Cu banii pusi la bataie de oameni ca Emanuel, Andueu si cotizatiile altora care erau sume modice a reusit sa isi lege o relatie puternica la Chisinau si sa isi faca un renume in domeniul armelor neletale. S-a utilizat de pozitia fiicei Letiatia Zaharia care lucreza la Realitatea sa arunce ceva praf in ochi cu marea iesire pe sticla, tin sa te anunt ca exact in momentul acela 80% din membrii clubului tipau dupa Nedumerit si il acuzau ca a facut afaceri necurate. Ce afaceri? Afaceri cu arme pentru care a dat tepe la creduli, care au asteptat si cate un an sa isi recupereze sumele de bani! Asta a facut Zaharia, eu alergam sa infiintez clubul si vb zilnic cu Didi cum sa facem cu actele si Zaharia strangea bani pe pistoale promitand ca aduce el arme de la Chisinau!!!
ROMSDC a pus la bataie peste 40 de mil, eu pot spune cu mana pe inima cati bani au fost deoarece eu i-am strans si toti banii au fost cheltuiti asa cum a vrut NEDUMERITUL daca el a vrut sa se faca poligon s-a facut poligon ca sa facem materiale si culmea toate pozele la el au ramas, memebrii ROMSDC nu au primit nimic, el a vrut sa fie invitat Macovei (reprezentantul ministerului de interne din Moldova) care culmea cei din ROMSDC au dat banii si in timp ce noi aveam grija de evenimentele de la poligon Nedumeritul se ducea la chiolhan cu invitatul la Tavena Sarbului... iar chitanta tot ROMSDC a platit-o. Stiti cati bani a dat NEDUMERITUL in 2 ani pentru club???? 0 LEI el era cica sufletul si era cu idei si noi trebuia sa platim. Da noi suntem de vina ca am cezut intr-un om! Cand ai de aface cu un om peste 60 de ani acre se pretinde fost GENERAL crezi ce spune, il respecti, din pacate parintii mei m-au invatat sa respect un om in varsta. Imi pare rau ca nu mi-am dat seama imediat ca am de aface cu o lepra!
Ce a mai facut???? Da frate m-a ajutat sa imi cumpar pistolu si apoi era sa ma lase chezas in vama de bou ce e, sa apar la stirile de la ora 5! Iti spun cu mana pe inima ca mai bine imi luam un Record si nu tremuram cu orele in vama asteptand sa imi puna bratari din cauza idioteniei, lacomiei lu Zaharia.
Tu ai citit ce a scris Emanuel??? Emanuel era cel mai bun prieten al lui Nedumeritul si el l-a inselat cu 30 de mii de euro, dupa ce il plimbase toata tara pe banii lui cu masina!!! Intreaba-l pe Andueu cum se simte dupa gaura de cateva mii de euro pricinuita tot de Nedumerit. Eu cand zic ca cine are ochi citeste si intelege nu zic degeaba, normal ca cineva din afara zice... WOW vai dar cat va ajutat, daca erai tu cu o gaura de 30 d emii de euro cred ca nu mai te jucai de-a avocatul diavolului. Sau o sa zici.. HA eu nu dadeam ca eram mai destept.... Imi pare rau sa ti-o zic dar daca aveai i dadeai.... suna-i pe cei pagubiti si vei vedea ca ai de aface cu oameni in toata firea, oameni culti.... dar oameni care nu au trait printre lepre sa stie sa se fereasca de ele... Asta e, asta e prostia noastra!
Asa ca te intreb, pentru ce sa-i multumim lu Zaharia???
Din afirmatiile dumneavoastra, constat ca este un caz clar de inselatorie,
deci rugamintea mea este sa rezolvati aceasta problema, legal, in justitie,
si nu prin postari cu un limbaj licentios.
Cu toata stima, dar eu cred ca problemele ROMSDC sunt doar ale lor, si nu trebuie
ca membrii clubului "sa-si spele rufele in public".
Multumim pentru dezvaluirile dumneavoastra despre Nedumeritu, pentru ca
nimeni sa nu mai aiba experiente nedorite sau sa fie inselati.
Haideti, oameni buni, sa revenim la pasiunea noastra comuna pentru arme,
si sa ne impartasim din experienta si testele noastre.
Cu toata stima, dar eu cred ca problemele ROMSDC sunt doar ale lor, si nu trebuie
ca membrii clubului "sa-si spele rufele in public".
Multumim pentru dezvaluirile dumneavoastra despre Nedumeritu, pentru ca
nimeni sa nu mai aiba experiente nedorite sau sa fie inselati.
Haideti, oameni buni, sa revenim la pasiunea noastra comuna pentru arme,
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
gerula wrote: Haideti, oameni buni, sa revenim la pasiunea noastra comuna pentru arme,
Dar chiar nu vezi ca nu putem sa scapam de beleaua asta?
Toata lumea care care a avut de-a face cu el striga ca e un borfas,iar el nici usturoi n-a mancat,...!
Pana la urma incep sa-l banuiesc de ceva deranj la mansarda!In locul lui,dupa toate cate a facut si
a fost dat in vileag,un om normal,de bun simt,isi sapa singur o groapa si isi tragea pamantul peste el,
numai sa nu mai dea ochii cu lumea!
Dar el nu se potoleste,iese ca sarpele la drumul mare!
Zau,ca are ceva la cap!
Sunt convins ca in momentul in care dispare putregaiul asta dintre noi,vor apare iar discutiile strict
la pasiunea noastra,se vor initia iar teste si se vor impartasi experientele!
Trebuie sa intelegi,la fel ca toata lumea dealtfel,ca panarama asta de om a facut mult rau celor
care au avut incredere in el si asta se uita greu!
Si peste cativa ani,cand o sa se pomeneasca de dan zaharia,o sa fie "binecuvantat' de multi!
Bine ca n-ai facut parte din cei care l-au cunoscut!

Dar ce crezi, ca stam?gerula wrote:Din afirmatiile dumneavoastra, constat ca este un caz clar de inselatorie,
...
Dar sa te vad in locul nostru, cand stii ce ai patit si patimit pentru criminalul asta, tata de "vedeta",
iar el apare, vorba vine, n-are singe, doar aparatorul lui, cu intampinari la judecatorie prin care afirma ca
EU NU M-AM DUS SA II IAU BANII, SAU CA EL E VICTIMA DE FAPT etc,
cum ti-ar prii ?
Sa te vad atunci limbaj licentios, goli-mi-as ceva pe coliva lui !
Iar daca nu avea neobrazarea sa mai apara pe aici, nici ca se mai pomenea ceva de numele lui, vedea-i-l-as pe epitaf, la Sfanta Vineri, aleea 7, platzul 8 !
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Fără supărare dar aici dl. Radu decide când e nevoie să intervină. Dumnealui fiind ocupatgerula wrote:...
există uneori derapaje, dar dispar când este cazul, vezi anunţurile postate la altă rubrică,
de exemplu.
Si eu sunt unul din cei "inselati" de Dan Zaharia.
Acum un an, dupa ce am cumparat de la Dingo Fortul, am cumparat de la Dan Zaharia munitie de 9mm si doua incarcatoare de rezerva.
Prin iunie, am primit SMS ca e la chisinau si, daca vreau munitie, si piese de rezerva pt arma sa-i pun in contul lui de la ING, ceea ce am si facut, cu explicatia "contravaloare munitie si piese schimb arma".
N-a livrat nimic, insa din cand in cand mai ma suna sau dadea un mesaj prin care stabilea noi termene de livrare.
In cele din urma, la insistentele mele, mi-a restituit (i-a trimis prin serviciul OMV de transfer de bani) o parte din bani, insa nu pe toata. Desi a promis ca vine in Bucuresti si plateste si restul de bani, nu l-am mai vazut la fata si nici vreun semn nu am mai primit de la el.
Suma pe care o mai am de recuperat de la el nu e mare, insa am sa insist pana o primesc integral.
Interesant este ca, la un moment dat, mi-a dat mesaj sa ma intrebe ce suma i-am trimis, ca nu stia ce suma are sa-mi dea. Noroc ca i-am dat banii prin baca si exista divada claraa sumelor si a explicatiei transferului.
Acum un an, dupa ce am cumparat de la Dingo Fortul, am cumparat de la Dan Zaharia munitie de 9mm si doua incarcatoare de rezerva.
Prin iunie, am primit SMS ca e la chisinau si, daca vreau munitie, si piese de rezerva pt arma sa-i pun in contul lui de la ING, ceea ce am si facut, cu explicatia "contravaloare munitie si piese schimb arma".
N-a livrat nimic, insa din cand in cand mai ma suna sau dadea un mesaj prin care stabilea noi termene de livrare.
In cele din urma, la insistentele mele, mi-a restituit (i-a trimis prin serviciul OMV de transfer de bani) o parte din bani, insa nu pe toata. Desi a promis ca vine in Bucuresti si plateste si restul de bani, nu l-am mai vazut la fata si nici vreun semn nu am mai primit de la el.
Suma pe care o mai am de recuperat de la el nu e mare, insa am sa insist pana o primesc integral.
Interesant este ca, la un moment dat, mi-a dat mesaj sa ma intrebe ce suma i-am trimis, ca nu stia ce suma are sa-mi dea. Noroc ca i-am dat banii prin baca si exista divada claraa sumelor si a explicatiei transferului.
Fort 17 R
Glock 19
Glock 19
Na, poftim !
Ce dreaq' si-o face, la cat a inselat, cripta de aur, urna din platina, ce ... Doamne, iarta-ma !

Ce dreaq' si-o face, la cat a inselat, cripta de aur, urna din platina, ce ... Doamne, iarta-ma !
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Buna ziua.tevez wrote:Fără supărare dar aici dl. Radu decide când e nevoie să intervină. Dumnealui fiind ocupatgerula wrote:...
există uneori derapaje, dar dispar când este cazul, vezi anunţurile postate la altă rubrică,
de exemplu.
Am intervenit deja in topic-ul Paranoia. Cred ca discutiile trebuiesc purtate in alta parte. Pe forum nu ajuta pe nimeni. Nici pe noi, nici pe dumneavoastra.
Cu respect.
Corect. Aţi putea lua măsuri mai drastice pentru combaterea polemicii dar în situaţii ca acestea una dintre părţi se
va simţi discriminată. Rămân la părerea că o discuţie faţă-n faţă, între oameni mari, vaccinaţi, ar rezolva diferendul.
va simţi discriminată. Rămân la părerea că o discuţie faţă-n faţă, între oameni mari, vaccinaţi, ar rezolva diferendul.
Aveti dreptate.tevez wrote:Corect. Aţi putea lua măsuri mai drastice pentru combaterea polemicii dar în situaţii ca acestea una dintre părţi se
Da' noi ce vina avem? Si ce pot eu sa fac pentru a impiedica sa mai existe asemenea discutii fara sa incalc una dintre cele doua reguli ale acestui forum? Nu stiu daca exista forum-uri mai permisive decat al nostru. Si asa si dorim sa ramana, cu doar cele doua reguli impuse.
Cu respect.
Aşa este, forumul este cel mai permisiv, libertatea de exprimare este la ea acasă. Majoritatea userilor care
nu se potriveau aici au plecat fiind rejectaţi de către majoritate. Mă refer la cei care căutau informaţii despre
cum se poate face arma să fie "letală" şi nu numai. E păcat să fie afectaţi clienţi Arrow sau potenţiali cumpărători
de discuţiile acestea, măcar să fie toate într-un singur loc...
nu se potriveau aici au plecat fiind rejectaţi de către majoritate. Mă refer la cei care căutau informaţii despre
cum se poate face arma să fie "letală" şi nu numai. E păcat să fie afectaţi clienţi Arrow sau potenţiali cumpărători
de discuţiile acestea, măcar să fie toate într-un singur loc...
Eu am deschis topicul asta special sa se discute despre Nedumerit, vad ca el simte nevoia sa creeze alte usere sa creeze topice unde sa investigheze si sa incerce sa arate el adevarul, eu zic doar atat, daca e atat de smecher si de corect s araspunda la acuzatiile pe care le-a primit pe acest topic! Nu cu alt user, nu inducand lumea in eroare ci sa spuna, de ce a facut afaceri si a mintit oamenii, de ce l-a inselat pe Emanuel si pe ceilalti???? De ce? Daca e atat de curat sa vina sa spuna defapt ca mintim si ca el e un om corect care nu a inselat pe nimeni. Dar daca nu are acest curaj sa ocoleasca acest forum caci nu are dreptul sa fie in acelasi loc cu oameni corecti, borfasi isi au locul la mititica nu printre oameni muncitori si onesti!
O seara buna
O seara buna
Nu vreau nimic decat o lume mai buna, nu caut nimic decat sa ajut!
Dane, daca te deranjeaza ceva din cele afirmate de noi toti - dar doar daca sint neadevarate, atunci spune-ne !
Daca nu, atunci e clar !

Daca nu, atunci e clar !
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Buna ziua.
Cred ca nu m-am facut bine inteles.
Va inteleg nemultumirea, dar de ce trebuie sa ne implicati pe noi in aceasta situatie. Ce vina avem noi? Am inteles la inceput toate mesajele. Dar de ce trebuie sa fie acaparate mai multe topicuri pe aceeasi tema? Limbajul folosit, fara suparare nu a fost chiar cel mai potrivit, puteti verifica pentru ca am inlocuit cu stelute cuvintele respective.
Inca odata, cu tot respectul si intelegerea dar situatia existenta nu se poate rezolva decat intr-un singur fel, pentru care banuiesc ca ati inceput toate demersurile. Avertismentele catre ceilalti membri ai forum-ului sunt suficiente pentru a nu exista pe viitor alt pagubit. Asa consider. Haideti sa discutam si despre alt ceva.
Cu respect.
Cred ca nu m-am facut bine inteles.
Va inteleg nemultumirea, dar de ce trebuie sa ne implicati pe noi in aceasta situatie. Ce vina avem noi? Am inteles la inceput toate mesajele. Dar de ce trebuie sa fie acaparate mai multe topicuri pe aceeasi tema? Limbajul folosit, fara suparare nu a fost chiar cel mai potrivit, puteti verifica pentru ca am inlocuit cu stelute cuvintele respective.
Inca odata, cu tot respectul si intelegerea dar situatia existenta nu se poate rezolva decat intr-un singur fel, pentru care banuiesc ca ati inceput toate demersurile. Avertismentele catre ceilalti membri ai forum-ului sunt suficiente pentru a nu exista pe viitor alt pagubit. Asa consider. Haideti sa discutam si despre alt ceva.
Cu respect.
vom incerca sa fim mai concisi