daaaa !! si capsa nikelatayanq wrote:..sigur nu era cutie albastra si munitie "verde"?
ATENTIE LA MUNITIA 10X22T VANDUTA LA DEALERII ARROW IN TARA!
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
nedumeritu
COnfirmare
Am in fine o confirmare palpabila.
Daca mai trebuia asa ceva.
Am primit zilele acestea un document oficial din care reiese clar cam care
sunt preturile la munitie, la "poarta" fabricii.
Adica daca ai licenta sau permis de cumparare, sau un temei legal
in baza caruia sa ai dreptul sa cumperi munitia, in conformitate cu:
Article 11(3,4) of Directive 91/477/EEC si
Article 10(3,4)of Directive 93/15/EEC.
Asa ca s-a cam dus mitul munitiei scumpe la producator.
Cand vorbim despre fractiuni de Euro pentru un amarat de cartus incepem
sa ne uitam lung la preturile din rafturile magazinelor noastre.
Oricat am pune la adaos comercial, la licente, la transport special, la
mama lu' dreaq, tot aiurea ies preturile si ramanem bulversati.
Desigur, documentul fiind unul oficial, semnat, stampilat, adresat mie in
mod personal, nu am de gand sa il public, nici aici nici altundeva.
Dar va spun ca puteti sa ma credeti pe cuvant [alta garantie nu am
]
ca asa stau treburile.
Cineva este pacalit rau de tot.
Si aceia nu sunt importatorii nostri [TOTI IMPORTATORII DIN RO].
Daca cineva se supara pe aceasta postare, tot ce pot face este sa
public documentul in alte site-uri si, desigur, sa il dau presei, pentru discutii,
generalizate atunci.
Daca mai trebuia asa ceva.
Am primit zilele acestea un document oficial din care reiese clar cam care
sunt preturile la munitie, la "poarta" fabricii.
Adica daca ai licenta sau permis de cumparare, sau un temei legal
in baza caruia sa ai dreptul sa cumperi munitia, in conformitate cu:
Article 11(3,4) of Directive 91/477/EEC si
Article 10(3,4)of Directive 93/15/EEC.
Asa ca s-a cam dus mitul munitiei scumpe la producator.
Cand vorbim despre fractiuni de Euro pentru un amarat de cartus incepem
sa ne uitam lung la preturile din rafturile magazinelor noastre.
Oricat am pune la adaos comercial, la licente, la transport special, la
mama lu' dreaq, tot aiurea ies preturile si ramanem bulversati.
Desigur, documentul fiind unul oficial, semnat, stampilat, adresat mie in
mod personal, nu am de gand sa il public, nici aici nici altundeva.
Dar va spun ca puteti sa ma credeti pe cuvant [alta garantie nu am
ca asa stau treburile.
Cineva este pacalit rau de tot.
Si aceia nu sunt importatorii nostri [TOTI IMPORTATORII DIN RO].
Daca cineva se supara pe aceasta postare, tot ce pot face este sa
public documentul in alte site-uri si, desigur, sa il dau presei, pentru discutii,
generalizate atunci.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
nedumeritu
N'ai sa vedzi una ca asta.danezu wrote:" Cineva este pacalit rau de tot.
Si aceia nu sunt importatorii nostri [TOTI IMPORTATORII DIN RO]. "
Cu aceasta ocazie,poate mai scad preturile......
Si ca sa fiu mai exact, nici macar nu am facut postarea in ideea aceasta.
Am postat numai pentru ca nu cumva sa mai fie vreun novice care sa
creada in imaginea de ingeri ce si-o afiseaza TOTI importatorii nostri
vajnici.
Am sa adaug la colectia mea si lista de preturi de la diversii producatori
de arme si alte glume din astea.
Desigur, si acolo voi publica doar concluziile comparative si atat.
Sper sa nu dau si acolo de discrepantele de la munitie...
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Buna ziua.
Domnului "nedumeritu".
Este foarte interesant faptul ca dumneavoastra sunteti foarte bine informat. Despre garantia la bilele de cauciuc, ca ati citit dumneavoastra niste normative??? (va rugasem si eu sa-mi spuneti normativul, ca sincer nu am auzit de el)... despre preturile la porta fabricii de munitie... despre faptul ca importatorii romani sunt cum sunt...s.a. .
Eu va spun doar un singur lucru. Si nu o spun sub influenta starilor emotionale. Importatori in Romania exista mai multi, nu doar unul singur. Deci pretul este dictat de piata. Este primul aspect de retinut.
In momentul in care faceti importul a oricarui produs, indiferent care, in afara autorizatiilor si factura de la furnizor intervin o serie de cheltuieli care sunt definite ca "regii" in care intra foarte multe cheltuieli. Acest lucru ar fi trebuit sa-l stiti pentru ca firma la care lucrati sigur are aceste cheltuieli. Asta ar fi al doilea aspect.
Cu alte cuvinte, degeaba ma uit pe o lista de pret de la fabricant pentru ca nu o sa am acces la acel pret ca persoana fizica niciodata. De ce? Simplu. Datorita intelegerilor comerciale. Si acest lucru trebuia sa-l stiti, fara suparare.
Si mai este un aspect. Daca tot pledati in "mama ranitilor" si faceti observatii de acest gen, de ce nu luati initiativa si sa importati dumneavoastra munitie, armament s.a. . Ca mare lucru nu este.
Firma aveti, un act aditional la obiectul de activitate se poate adauga in maxim o luna, ati spus ca v-ati organizat (sau aveti intentia) la dumneavoastra in oras un poligon, va mai trebuie un depozit, cu toate autorizatiile s.a. (daca va trebuie consiliere va stau la dispozitie- contra cost
-ca doar traim in capitalismul salbatic) si gata... ce mare lucru
. Si toate astea trebuie sa le mai faceti si profitabile... sau nu, ca sa tineti pretul cat mai jos...nu? Este de gandit de doua ori inainte de a face afirmatii. Indiferent despre cine este vorba (si ma refer la toti importatorii..."vajnici").
Cu acelasi respect.
Domnului "nedumeritu".
Este foarte interesant faptul ca dumneavoastra sunteti foarte bine informat. Despre garantia la bilele de cauciuc, ca ati citit dumneavoastra niste normative??? (va rugasem si eu sa-mi spuneti normativul, ca sincer nu am auzit de el)... despre preturile la porta fabricii de munitie... despre faptul ca importatorii romani sunt cum sunt...s.a. .
Eu va spun doar un singur lucru. Si nu o spun sub influenta starilor emotionale. Importatori in Romania exista mai multi, nu doar unul singur. Deci pretul este dictat de piata. Este primul aspect de retinut.
In momentul in care faceti importul a oricarui produs, indiferent care, in afara autorizatiilor si factura de la furnizor intervin o serie de cheltuieli care sunt definite ca "regii" in care intra foarte multe cheltuieli. Acest lucru ar fi trebuit sa-l stiti pentru ca firma la care lucrati sigur are aceste cheltuieli. Asta ar fi al doilea aspect.
Cu alte cuvinte, degeaba ma uit pe o lista de pret de la fabricant pentru ca nu o sa am acces la acel pret ca persoana fizica niciodata. De ce? Simplu. Datorita intelegerilor comerciale. Si acest lucru trebuia sa-l stiti, fara suparare.
Si mai este un aspect. Daca tot pledati in "mama ranitilor" si faceti observatii de acest gen, de ce nu luati initiativa si sa importati dumneavoastra munitie, armament s.a. . Ca mare lucru nu este.
Firma aveti, un act aditional la obiectul de activitate se poate adauga in maxim o luna, ati spus ca v-ati organizat (sau aveti intentia) la dumneavoastra in oras un poligon, va mai trebuie un depozit, cu toate autorizatiile s.a. (daca va trebuie consiliere va stau la dispozitie- contra cost
Cu acelasi respect.
Re: ATENTIE LA MUNITIA 10X22T VANDUTA LA DEALERII ARROW IN TARA!
pam pam
Asta-i un topic bun sa vada lumea cum schimba nedumerita taberele. Plus ca-i topic de munitie.
Mai cautam
Asta-i un topic bun sa vada lumea cum schimba nedumerita taberele. Plus ca-i topic de munitie.
Mai cautam
Hedone tu esti groparul de serviciu astazi? Incerci sa-ti cresti rating-ul cu cat mai multe posturi inutile sau chiar nu ai vazut de cand sunt aceste topicuri?
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ai inteles gresit. Ideea era sa nu deschidem topicuri cu acelasi subiect, cand ele exista deja de ani buni si contin informatii pretioase. Sunt 6 topicuri care dezbat acelasi subiect. Sau e si munitia ca adidasii? Se schimba in functie de sezon?
Nu cred ca era cazul sa faci glumita cu rating-ul. Mai bine ai ajuta sa facem putina ordine, mai ales ca esti dintre cei vechi pe forum
Nu cred ca era cazul sa faci glumita cu rating-ul. Mai bine ai ajuta sa facem putina ordine, mai ales ca esti dintre cei vechi pe forum
Cum am mai spus si in alta postare am rezolvat problema dilemei cu munitia.Acum ca avem arme din otel pe piata dupa ce am discutat cu cei de la AEST am ajuns la concluzia ca renunt la mini-vacanta mea de primavara si imi cumpar zilele acestea un Tanfoglio din cel cu 10x22.Dupa ce il trec imediat pe permis imi iau alta autorizatie pentru a doua arma cum zic ei si astept sa vina CZ 83 rubber.Deci voi avea posibilitatea sa explorez toate ipostazele acum in discutie pe forum: munitie 10x22 versus 9mm; pistol din otel cu opritori (sicane) sau cu teava lisa, munitie produsa in turcia-germania-cehia-oriunde aiurea.Si in plus nu am sincope in autoaparare daca vreo arma pateste cumva ceva.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
Eu m-aş rezuma la unul dintre ele, pentru autoapărare e ok. Nu ştiu încă despre Tanfoglio multe, dar este un user
mulţumit pe forum şi eu am impresia că opinia lui va fi împărtăşită de următorii care vor achiziţiona aşa ceva.
Aşa mai rămâne ceva monetar de plimbare, nu?
CZ pare din descrieri, marcă şi preţ ca fiind superior lui
Tanfoglio dar trebuie o ţâr' de răbdare până vine la noi la români, ceea ce pentru "italian" nu e cazul, în caz
că n-a fost un lot "experimental" care deja s-a dat. N-ar fi ceva de mirare să se fi vândut iute la banii ăia,
cât era un RG acum câteva luni.
mulţumit pe forum şi eu am impresia că opinia lui va fi împărtăşită de următorii care vor achiziţiona aşa ceva.
Aşa mai rămâne ceva monetar de plimbare, nu?
Tanfoglio dar trebuie o ţâr' de răbdare până vine la noi la români, ceea ce pentru "italian" nu e cazul, în caz
că n-a fost un lot "experimental" care deja s-a dat. N-ar fi ceva de mirare să se fi vândut iute la banii ăia,
cât era un RG acum câteva luni.