O singura persoana a reusit sa inregistreze pe bila o arma cumparata din BG (il pomenim cu drag in rugamintile noastre fierbinti in fiecare seara).
Daca reusesti si tu....bravo! Dar nu te hazarda sa dai sfaturi pana nu o faci.
PS.scuze de off-topic!
10X22T
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: 10X22T
Daca n-ai nimic de spus mai bine taci!
Daca nu vedem decat inainte,nu facem nimic. Eu am postat informatii obtinute de la sursa,adica de la IGPR-biroul arme si munitii. Daca cineva poate sa ma contrazica cu date factuale, plus sursa, il rog sa o faca. Pana atunci,haideti sa nu ne mai dam cocosi si sa le stim pe toate (demonstrand ca in fapt nu ne pricepem la nici unele).Legislatia vecinilor nostri zarzavagii spune clar ca ”este interzisa comercializarea armelor de foc cu cartuse traumatice-gloante de cauciuc,precum si detinerea sau portul acestora.Abaterile se pedepsesc cu confiscarea armei si a munitiei aferente,precum si cu inchisoare sau amenda penala.” extras din legea BG.
Se pot folosi cartuse cu bila de cauciuc pe unele modele,si voiam sa aflu care sunt acestea, afland din discutiile de pe forum ca vanzatorii de arme din BG,respectiv Ruse, sunt binevoitori,si iti arata cum trebuie sa procedezi si ce piesa trebuie sa scoti de pe teava. Noi suntem cetateni U.E, dar trebuie sa retii ca NU suntem cetateni bulgari,deci nu ni se aplica legea lor. Am explicat in alt post pe acest forum cum sta situatia in cazul declararii munitiei pentru o arma cumparata din BG. Sa nu te superi,dar acest comentariu al tau a fost rautacios,ulise.
Numai bine
Se pot folosi cartuse cu bila de cauciuc pe unele modele,si voiam sa aflu care sunt acestea, afland din discutiile de pe forum ca vanzatorii de arme din BG,respectiv Ruse, sunt binevoitori,si iti arata cum trebuie sa procedezi si ce piesa trebuie sa scoti de pe teava. Noi suntem cetateni U.E, dar trebuie sa retii ca NU suntem cetateni bulgari,deci nu ni se aplica legea lor. Am explicat in alt post pe acest forum cum sta situatia in cazul declararii munitiei pentru o arma cumparata din BG. Sa nu te superi,dar acest comentariu al tau a fost rautacios,ulise.
Numai bine
unde dai si unde crapa....Pytic wrote: Sa nu te superi,dar acest comentariu al tau a fost rautacios,ulise.
Numai bine
nu prea cred ca vanzatorii bulgari sunt marii si bunii samariteni sa scrie in factura "pistol cu gaze si bile de cauciuc". avand in vedere ca la ei operatiunile cu arme pe bila sunt interzise oare cum vor explica organelor ca au vandut asemenea produse, cand vor fi verificate facturile rosii din contabilitate? or fi fost exceptii dar nu cred ca se va face o regula doar de dragul romanilor.
Au mai reuşit şi alţii.ulise wrote:O singura persoana a reusit sa inregistreze pe bila o arma cumparata din BG
Atunci este greseala mea! Poti da detalii?tevez wrote: Au mai reuşit şi alţii.
Da. Sper ca zilele astea să ţi-l prezint pe unul dintre cei care-au făcut operaţiunea respectivă.ulise wrote:Atunci este greseala mea! Poti da detalii?tevez wrote: Au mai reuşit şi alţii.
Este user pe acest forum dar nu-i dau "numele" fără acord, c-aşa-i frumos, să întreb. Ai PM.