Munitie 9mm RUBBER de la SNAIL
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Munitie 9mm RUBBER de la SNAIL
Nu inteleg de ce nu a reincarcat cu munitia de la Snail.
Sa fie oare din cauza ca bila este FOARTE usoara (pe cutie scrie 0,4 gr)?!
A mai avut cineva probleme cu Fort si munitia Snail?
Sa fie oare din cauza ca bila este FOARTE usoara (pe cutie scrie 0,4 gr)?!
A mai avut cineva probleme cu Fort si munitia Snail?
Fort 17 R
Glock 19
Glock 19
N-am apucat sa o utilizam, vrem sa luam intai un cronograf.
Dar, din cate stiu, ANDUEU a fost extrem de multumit de munitia Snail/CZ, luata de la Chisinau, similara cu cea de la ARROW.
Dar, din cate stiu, ANDUEU a fost extrem de multumit de munitia Snail/CZ, luata de la Chisinau, similara cu cea de la ARROW.
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
-
nedumeritu
Pai luati un cronograf,Emanuel wrote:N-am apucat sa o utilizam, vrem sa luam intai un cronograf.
ca are Haiosu unu si este bun, din cate stiam eu.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
Angel_Of_Light
-
nedumeritu
Lumina in problema cronografului si alte cele...
VENITI DE LUATI LUMINA, domule inger!Angel_Of_Light wrote:Ala cred ca era cu dedicatie.. sau masluit cel mai probabil la cum s-a comportat
Dar oricum ROMSDC-ul se descurca si face lumina si in cazul asta la fel cum a facut mereu
Cand o sa cumparati dvs. domnule inger de la Cabelas.com sa ne dati de stire.
Click + Shift pentru fereastra noua, plz.
Last edited by nedumeritu on Fri Jan 08, 2010 1:19 pm, edited 1 time in total.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
nedumeritu
Lumina in problema cronografului si alte cele...
Si pentru luminarea totala, iata si celelalte chestii cumparate de mineAngel_Of_Light wrote:Ala cred ca era cu dedicatie.. sau masluit cel mai probabil la cum s-a comportat
Dar oricum ROMSDC-ul se descurca si face lumina si in cazul asta la fel cum a facut mereu
[a se vedea data!!!], inainte ca ROMSDC sa fi luat fiinta si noi sa ne fi constituit.
Si din toate, eu mi-am tinut un holster si camasile.
Deci acum se poate face economie la chibrite si lumanari pentru ca lumina s-a facut in problema cu cronograful masluit cu dedicatie.
Acelasi Click cu Shift apasat pe imagini pentru a obtine imaginea marita in fereastra noua.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
Angel_Of_Light
Ok... ai cumparat un cronograf care s-a dus dracu la o tragere, de aia am zis ca era cu dedicatie! Ce ai afisat acolo nu imi amintesc de nici un SHIRT sau niste Glock holstere care sa le fi dat ROMSDC-ului .. cred ca ai ametit listele de cumparaturi cu alea personale
Eu ma refeream ca ai cumparat si tu cateva lucruri ac si alti oameni din ROMSDC care au bagat mult mai multi bani in ROMSDC. Diferenta e ca tu ai reusit sa ne scoti ochii pentru mai multe generatii... si apoi ai tras in piept membrii ROMSDC cu afaceri cu pistoale, masini, poze cu pipite, strangand peste 50 de mii de euro, majoritatea inca ne recuperati de pagubiti, ti-ai batut joc de fiecare lucru facut sub egida ROMSDC inclusiv mizeria de forum unde ai facut ce ai vrut ne tinand cont de nici o alta opinie. Deci legatura ta cu ROMSDC se poate cuantifica in cateva cuvinte: hotie, minciuna si bataie de joc. Am atins toate punctele? Asa ca tovarase Dan iti multumim pentru aportul extraordinar la dezvoltarea ROMSDC... si ramai cu bine.
ROMSDC va achizitiona un alt cronograf si cand ne vom reintalni in poligon vom posta rezultatele pe acest forum.
Eu ma refeream ca ai cumparat si tu cateva lucruri ac si alti oameni din ROMSDC care au bagat mult mai multi bani in ROMSDC. Diferenta e ca tu ai reusit sa ne scoti ochii pentru mai multe generatii... si apoi ai tras in piept membrii ROMSDC cu afaceri cu pistoale, masini, poze cu pipite, strangand peste 50 de mii de euro, majoritatea inca ne recuperati de pagubiti, ti-ai batut joc de fiecare lucru facut sub egida ROMSDC inclusiv mizeria de forum unde ai facut ce ai vrut ne tinand cont de nici o alta opinie. Deci legatura ta cu ROMSDC se poate cuantifica in cateva cuvinte: hotie, minciuna si bataie de joc. Am atins toate punctele? Asa ca tovarase Dan iti multumim pentru aportul extraordinar la dezvoltarea ROMSDC... si ramai cu bine.
ROMSDC va achizitiona un alt cronograf si cand ne vom reintalni in poligon vom posta rezultatele pe acest forum.
Last edited by Angel_Of_Light on Fri Jan 08, 2010 5:13 pm, edited 1 time in total.
Eu ma refeream la aceasta observatie a lui geony...geony wrote:4-stilca (din păcate decât una) a spart-o din prima 9 mm Arrow.
......Munitia 9 mm Arrow n-a realizat de câteva reâncărcarea la Fort 17(ceea ce însă nu s-a întâmplat cu AE 9)
....
N-as vrea sa nu reincarce cand am nevoie de el... a mai avut cineva o problema Fort + munitia de la Snail?
Fort 17 R
Glock 19
Glock 19
-
nedumeritu
Am cumparat INAINTE de a fi aflat tu de acest forum si de existenta comunitatii de impatimiti de arme.Angel_Of_Light wrote:Ok... ai cumparat, la fel cum au bagat si altii atatia bani, bani aruncati pentru propria ta marire, in lucruri unde numai tu ai avut de castigat. Diferenta e ca tu ai reusit sa ne scoti ochii pentru mai multe generatii... si apoi ai tras in piept membrii ROMSDC cu afaceri cu pistoale, masini, poze cu pipite, strangand peste 50 de mii de euro, majoritatea inca ne recuperati de pagubiti, ti-ai batut joc de fiecare lucru facut sub egida ROMSDC inclusiv mizeria de forum unde ai facut ce ai vrut ne tinand cond de nici o alta opinie. Deci legatura ta cu ROMSDC se poate cuantifica in cateva cuvinte: hotie, minciuna si bataie de joc. Am atins toate punctele? Asa ca tovarase Dan iti multumim pentru aportul extraordinar la dezvoltarea ROMSDC... si ramai cu bine.
Din cate tin minte, eu ti-am pus in mana prima arma, si atunci erai multumit.
Din cate stiu nu-ti datorez nimic personal sau altfel.
Problemele ROMSDC le rezolvati voi unde vreti, eu nu ma mai amestec de mult acolo.
Daca primesc indicatii oficiale, in jumatate de ora forumul ROMSDC este curatat si numele de domenii vor
fi folosite de proprietar in orice alte scopuri, toate, in afara de http://www.romsdc.ro care este donat de Didi ROMSDC-ului.
Afacerile mele personale sunt ale mele asa cum a fost si acuzatia de agresiune si violenta impotriva batranilor ce i-ai agresat in calitate
de inspector in constructii la PMB. CUm crezi ca TMB era sa te scoata vinovat pentru ca Primaria MB sa iasa buna de plata?
I-ati batut si le-ati furat si procesul.
Acela a fost procesul tau, acestea sunt ale mele.
Nu privesc ROMSDC nici forumul de aici. Nici procesele tale nici ale mele.
Iar unul ca tine mai are ceva de citit pana sa ajunga "tovaras" cu mine.
Aportul meu la ROMSDC este ca am venit cu ideea, cu numele si, INAINTEA oricaror alte afaceri de care ma acuzi, am investit.
Aportul meu la ROMSDC este acela ca, la un moment dat, dupa cristalizarea ideii, impreuna cu altii l-am fondat.
Nu are rost sa neg ca nu asteptam la un moment dat sa imi amortizez cheltuielile, in timp.
Afaceri cu pistoale nu am facut, decat in masura in care faptul ca te-am dus pe tine si pe altii fix la locul unde ti-ai
luat arma la care visai, la fel ca pe multi altii. Unii au venit chiar imbracati, nu toti au venit in chilotzi, asta e viata.
By the way, cati bani mi-ai dat TU mie sau altcuiva pentru ca te-am dus la Chisinau sa iti iei arma? Ca nu mai tin minte...
Desigur, nu vorbesc de banii ce i-ai dat la CFR pe tren, de la Bucuresti la Brasov, de unde am plecat.
Odata scrise aceste clarificari, eu nu mai iau in seama postarile tale.
- Nu de alta dar o privire obiectiva pune in evidenta calitatea si aportul de specialitate continut in
cele 177 de postari ale tale, adica undeva la 0,9% din total contributii pe forum. - Eu, de bine de rau, am adunat cam in acelasi timp, aproape 1700 de postari, cam 8,5% postari
din care doar cateva sunt de genul OTV, ca aceasta, restul sunt contributii de substanta si al naibii de ON TOPIC
pentru cei interesati de problema armelor de autoaparare.
Sau poti incerca telefonic, sunt aici, la primire.
Dar hai sa lasam foruml ARROW pentru problemele pentru care a fost creat si sa nu ne batem joc de cel ce ne gazduieste,
exhiband micile/marile noatre mizerii personale.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
Angel_Of_Light
Dane esti si vei ramane doar un borfas si modelul ala de lichea care ne sugruma societatea... diferenta dintre noi, ca tot vrei sa ne comparam in palose si procese este ca eu am avut niste procese si care nu au avut nici o legatura cu ROMSDC (si pe care vad ca le-ai facut varza in nemarginita ta inteligenta) iar tu ai fost urmarit pentru inselatorie, iar acum, la fel esti urmarit sub aceeasi acuzatie, pentru mizeriile facute membrilor ROMSDC. Ai inselat oameni cu bani si ai umplut clubul de mizerie. Minti cum respiri, te-am prins de mai multe ori cu minciuna inclusiv aici pe site cu fulgii tai de Semtex cu tot.
DA Mi-ai pus pistolul in mana, cand ne-am cunoscut la Brasov am ramas placut impresionat si am ales sa particip la visul numit ROMSDC. Am alergat alaturi de Didi si de altii ca sa punem pe picioare clubul in timp ce tu te-ai tinut doar de afaceri si mizerii: cand ai luat bani promitand pistoale din Moldova (cate erau vreo 15?), cand ai luat bani promitand afaceri cu masini, cand ai luat bani vanzand gogosi pe bat, poze si minuni in SUA. Suna cunoscut? Ti-ai batut joc de persoane ca: Dr G, Emanuel, Andueu, Ulise, cand ti s-a spus ca ti se rup picioarele ai platit din datorii pe la altii... Vizita la Chisinau sa imi iau pistolu s-a facut cand s-a facut si invitatia catre Macovei, iar totul a fost platit de ROMSDC... venirea lui Macovei la Bucuresti tot ROMSDC-ul a platit-o si cand te-ai dus la chiolhan cu el la Taverna Sarbului, tot pe banii ROMSDC ai facut-o.
Te rog frumos nu te mai da rotund cu postarile tale extraordinar de intelepte, dintre care jumatate sunt doar retorica ieftina, la cate mizerii ai facut poti scrie romane intregi pe cate forumuri vrei, adevarul tot ala ramane. Adu-ti aminte ca fac parte din consiliul de onoare al ROMSDC si sunt membru fondator al clubului, iar daca altii in club isi folosesc talentele privind tehnica in armele non letale, eu mi le folosesc ca sa demasc leprele ca tine, iar atata timp cat voi avea glas voi tipa sus si tare ca sa stie lumea cine esti si cu ce te ocupi, ca sa se fereasca lumea de tine sa nu mai ingroase randurile pagubitilor tai.
Iar daca vrei liniste plateste-ti datoriile si pastreaza distanta pe viitor...
DA Mi-ai pus pistolul in mana, cand ne-am cunoscut la Brasov am ramas placut impresionat si am ales sa particip la visul numit ROMSDC. Am alergat alaturi de Didi si de altii ca sa punem pe picioare clubul in timp ce tu te-ai tinut doar de afaceri si mizerii: cand ai luat bani promitand pistoale din Moldova (cate erau vreo 15?), cand ai luat bani promitand afaceri cu masini, cand ai luat bani vanzand gogosi pe bat, poze si minuni in SUA. Suna cunoscut? Ti-ai batut joc de persoane ca: Dr G, Emanuel, Andueu, Ulise, cand ti s-a spus ca ti se rup picioarele ai platit din datorii pe la altii... Vizita la Chisinau sa imi iau pistolu s-a facut cand s-a facut si invitatia catre Macovei, iar totul a fost platit de ROMSDC... venirea lui Macovei la Bucuresti tot ROMSDC-ul a platit-o si cand te-ai dus la chiolhan cu el la Taverna Sarbului, tot pe banii ROMSDC ai facut-o.
Te rog frumos nu te mai da rotund cu postarile tale extraordinar de intelepte, dintre care jumatate sunt doar retorica ieftina, la cate mizerii ai facut poti scrie romane intregi pe cate forumuri vrei, adevarul tot ala ramane. Adu-ti aminte ca fac parte din consiliul de onoare al ROMSDC si sunt membru fondator al clubului, iar daca altii in club isi folosesc talentele privind tehnica in armele non letale, eu mi le folosesc ca sa demasc leprele ca tine, iar atata timp cat voi avea glas voi tipa sus si tare ca sa stie lumea cine esti si cu ce te ocupi, ca sa se fereasca lumea de tine sa nu mai ingroase randurile pagubitilor tai.
Iar daca vrei liniste plateste-ti datoriile si pastreaza distanta pe viitor...
Sa revenim la munitie... s-a intamplat cuiva sa nu reincarce in combinatia Fort + 9mm Snail?
Fort 17 R
Glock 19
Glock 19
imircea pot fi mai multe cauze privind munitia:
- munitia de la Arrow sa nu fie similara celei de probata de andueu fiind cu mai putina pulbere
- temperatura la care am facut testele era foarte scazuta ceea ce a marit coef. de elasticitare al arcului recuerator de la culata facand arcul mai rigid
- munitia de la Arrow nu este potrivita(dedicata) Fortului 17
Este exclus sa fie din cauza greutatii bilei cum presupui tu deoarece bila este zdravana(mai tare(densitate mai mare) decit cea de 10/22 UAG si mult mai tare decat AE 9- implicit n-are cum fi mai usoara la acelasi volum.
Sa-ti explic exact in ce a constat blocajul:
De fiecare data dupa apasarea tragaciului s-a produs explozia, bila a lovit tinta, mansonul(culata) a fost impinsa inapoi
insa nu suficient pt. aruncarea tubului, iar tubul ramanea prins de manson jumatate afara jumatate inauntru strins intre culata si camera cartusului insa sucit la 90 grade.
Astfel impiedica venirea urmatorului cartus din incarcator.
Parerea mea e ca AE 9 cu toate ca are bila mai moale are pulbere mai multa-AE 9 n-a dat rateuri deloc.
Probl s-ar putea rezolva ptr. folosirea munitiei 9 mm Arrow prin inlocuirea arcului recuperator de la culata cu unul ceva mai moale.
Pistoalele(la fel si Fort 17) difera de la arma la arma asa ca cel mai bine ar fi sa probezi personal munitia si apoi sa vezi ce-i de facut.
S-ar putea ca la arma ta coeficientul de elasticitate sa fie ceva mai mic si sa nu fie nevoie de interventii- stiu ca ai o arma bine rodata ceea ce te scuteste de cheltuieli suplimentare cu munitia.
Succes.
- munitia de la Arrow sa nu fie similara celei de probata de andueu fiind cu mai putina pulbere
- temperatura la care am facut testele era foarte scazuta ceea ce a marit coef. de elasticitare al arcului recuerator de la culata facand arcul mai rigid
- munitia de la Arrow nu este potrivita(dedicata) Fortului 17
Este exclus sa fie din cauza greutatii bilei cum presupui tu deoarece bila este zdravana(mai tare(densitate mai mare) decit cea de 10/22 UAG si mult mai tare decat AE 9- implicit n-are cum fi mai usoara la acelasi volum.
Sa-ti explic exact in ce a constat blocajul:
De fiecare data dupa apasarea tragaciului s-a produs explozia, bila a lovit tinta, mansonul(culata) a fost impinsa inapoi
insa nu suficient pt. aruncarea tubului, iar tubul ramanea prins de manson jumatate afara jumatate inauntru strins intre culata si camera cartusului insa sucit la 90 grade.
Astfel impiedica venirea urmatorului cartus din incarcator.
Parerea mea e ca AE 9 cu toate ca are bila mai moale are pulbere mai multa-AE 9 n-a dat rateuri deloc.
Probl s-ar putea rezolva ptr. folosirea munitiei 9 mm Arrow prin inlocuirea arcului recuperator de la culata cu unul ceva mai moale.
Pistoalele(la fel si Fort 17) difera de la arma la arma asa ca cel mai bine ar fi sa probezi personal munitia si apoi sa vezi ce-i de facut.
S-ar putea ca la arma ta coeficientul de elasticitate sa fie ceva mai mic si sa nu fie nevoie de interventii- stiu ca ai o arma bine rodata ceea ce te scuteste de cheltuieli suplimentare cu munitia.
Succes.
Anuntati-ma cand mai organizati niste teste, ca particip si eu cu armele (Fort 17 + Mauser 10X22) si munitie destula...
Fort 17 R
Glock 19
Glock 19
Daca arcul recuperator de la F17 are nevoie de ceva, are nevoie de mai putina elasticitate, avand in vedere faptul ca puterea exploziei dintr-un cartus 9mm CZ de la arrow este cam de trei ori mai mare decat cea de la AE9. Parerea mea este ca tubul ramane blocat pentru ca mansonul revine prea repede.
-
nedumeritu
In fine, s-a prins cineva de chestie!!Nikki wrote:Daca arcul recuperator de la F17 are nevoie de ceva, are nevoie de mai putina elasticitate, avand in vedere faptul ca puterea exploziei dintr-un cartus 9mm CZ de la arrow este cam de trei ori mai mare decat cea de la AE9. Parerea mea este ca tubul ramane blocat pentru ca mansonul revine prea repede.
Asta trebuie sa fie.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else