Platforma de gazduire image-gallery

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
nedumeritu

Platforma de gazduire image-gallery

Post by nedumeritu »

Pun la dispozitie utilizatorilor forumului acestuia si nu numai un serviciu
independent de image-gallery.
Acolo veti vea la dispozitie tot ce este necesar pentru a crea
- foto-galerii personale
- foto-galerii publice sau private
- sistem de rating
- generator automat de coduri pentru utilizarea imaginilor pe forum sau in alte site-uri.
si multe alte unelte utile.
Totul poate fi gasit aici:
Image
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Angel_Of_Light

Re: Platforma de gazduire image-gallery

Post by Angel_Of_Light »

Am si eu cateva intrebari asa mai ne avizate...

1... sa inteleg ca "Aici sunt banii dumneavoatra".... toti creditori tai finanteaza aceste ne cerute servicii "gratuite"?
2 Oare bunul simt pe lumea asta se reduce doar la cine e mai smecher si inseala mai usor fraierii? Am avut si eu o mica rugaminte... nu mai spama acest forum... dar la fel ca cea legata de... termina cu afacerile si tepele pe seama membrilor ROMSDC si nu numai, te-a durut in cot!
3... Nu ti-e rusine sa apari si sa pozezi in batranelu atotstiutor, ce sare in ajutorul oricui, iar pe la spate sa inseli cu nemiluita, de la afaceri cu masini, la arme, la poze cu pipite si la imprumuturi pe ochii frumosi? Sa zicem ca trecem peste rusine... ceea ce am observat ca s-a intamplat si la tine... dar totusi dupa o varsta fiecare zi e un dar de la Dumnezeu... e pacat sa fie irosita.... incearca sa iti amintesti...

O sa mai adresez o data rugamintea... daca nu ai ceva mai util de facut, mergi la pescuit, joaca table in jurul blocului sau pe prispa casei de la Rupea... si nu in ultimul rand, plateste-ti datoriile catre membrii ROMSDC si apoi vino cu oferte de hosting la poze si altele...
radu.b

Post by radu.b »

Angel_Of_Light wrote:Am si eu cateva intrebari asa mai ne avizate...

1... sa inteleg ca "Aici sunt banii dumneavoatra".... toti creditori tai finanteaza aceste ne cerute servicii "gratuite"?
2 Oare bunul simt pe lumea asta se reduce doar la cine e mai smecher si inseala mai usor fraierii? Am avut si eu o mica rugaminte... nu mai spama acest forum... dar la fel ca cea legata de... termina cu afacerile si tepele pe seama membrilor ROMSDC si nu numai, te-a durut in cot!
3... Nu ti-e rusine sa apari si sa pozezi in batranelu atotstiutor, ce sare in ajutorul oricui, iar pe la spate sa inseli cu nemiluita, de la afaceri cu masini, la arme, la poze cu pipite si la imprumuturi pe ochii frumosi? Sa zicem ca trecem peste rusine... ceea ce am observat ca s-a intamplat si la tine... dar totusi dupa o varsta fiecare zi e un dar de la Dumnezeu... e pacat sa fie irosita.... incearca sa iti amintesti...

O sa mai adresez o data rugamintea... daca nu ai ceva mai util de facut, mergi la pescuit, joaca table in jurul blocului sau pe prispa casei de la Rupea... si nu in ultimul rand, plateste-ti datoriile catre membrii ROMSDC si apoi vino cu oferte de hosting la poze si altele...
Am o rugaminte.
Problemele personale sa le rezolvati in particular. Forumul site-ului Arrow Int. ,asa cum arata el, nu vreau sa se transforme in "OTV" on-line.
Cu respect.
Emanuel

Post by Emanuel »

radu.b wrote:
Angel_Of_Light wrote:Am si eu cateva intrebari asa mai ne avizate...

Am o rugaminte.
Problemele personale sa le rezolvati in particular. Forumul site-ului Arrow Int. ,asa cum arata el, nu vreau sa se transforme in "OTV" on-line.
Cu respect.

Dar de ce, domnule Radu ? :shock:
Are dreptate baiatu' ! :evil:
Las' sa stie nou-venitii, dar si din cei mai vechi pe forum, ca nu e bine sa deschizi usa / casa de bani la copiii straini ! :evil:
Nu de alta, dar ajunge cati pinguini (ne-)a gasit. :evil:

:evil: :evil: :evil:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Domnule Radu v-am trimis un pm acum o saptamana... va rog sa imi raspundeti.

Imi pare rau ca s-a ajuns din nou aici, dar nu suport un personaj tenebros precum Dan Zaharia sa mai polueze si sa insele pe altii cum a facut-o pana acum. In stilul in care posteaza acum si prin aportul lui a reusit sa insele destule persoane carora le datoreaza in total zeci de mii de euro... Cum a luat banii? Imprumuturi, afaceri cu masini, poze cu femei, promisiuni de arme etc... Cum a reusit asta? A patruns intr-un colectiv de oameni cu aceesi pasiune... forumul arrow apoi clubul ROMSDC si a trecut la actiune. S-a folosit de increderea pe care o ridica, pare un om onest de la care nu te astepti la asemenea fapte la varsta lui, dar se pare ca lumea e plina de excroci. Sumele sunt inimaginabile.

Daca doriti nume, sume si ce s-a intreprins pana acum pentru a se rezolva situatia asta, inca astept raspuns la pm-ul meu. Sunt reprezentant ROMSDC si nu mai accept ca acest personaj sa ne polueze prin faptele lui imaginea clubului si sa isi bata joc de membrii lui. Suntem o comunitate de oameni pasionati de arme, nu avem nevoie de personaje certate cu legea care sa isi bata joc de placerea noastra si de noi. Nu fac parte dintre cei inselati dar acestia sunt prietenii si camarazii mei.
Last edited by Angel_Of_Light on Sun Nov 01, 2009 5:52 pm, edited 1 time in total.
Emanuel

Post by Emanuel »

BINGOOO !!!!!!

A zis, a zis !

Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
macarici

Post by macarici »

Emanuel wrote:BINGOOO !!!!!!

A zis, a zis !

Au mai zis si altii,dar s-a aplicat politica "cainii latra,ursu' merge!"
Constat ca au mai aparut si alti "arsi"!Ulise adica!
Au disparut in schimb postarile gen Babanu!Se discuta vorbe si se
da cu presupusu'.Daca vine cineva nou cu o intrebare,acelasi nedumerit
se erijeaza in atotcunoscator!
Doar,doar,mai pica o musca in plasa paianjenului!

Salutari tuturor celor vechi si noi,impatimiti de arme si fara ganduri ascunse!
Image
sepuku

Post by sepuku »

... WELCOME BACK Macarici !!!..redescopera entuziasmul de acum cativa ani si pune umarul' ! :wink:
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
radu.b

Post by radu.b »

macarici wrote:

A zis, a zis !

Buna ziua.
Nu este vorba de politica de care ati spus, daca v-ati referit la noi. Dar nu cred ca este un lucru potrivit ca pe forumul Arrow sa se rezolve probleme in care nu am fost implicati in nici un fel.
Pe d-nii Babanu, Macarici, Violiv ii astept cu mare placere sa posteze in continuare. Faptul ca d-ul nedumeritu are multe postari despre diferite teme, unele avizate altele mai putin nu vad ceva rau in asta, daca nu are dreptate puteti sa-l combateti, restrictie nu exista decat in privinta vocabularului. Totusi problemele financiare dintre dumneavoastra nu cred ca trebuiesc facute publice pe un alt site, poate doar pe cel care apartine clubului din care faceti sau ati facut parte.
Cu respect si ii astept pe vechii forum-isti sa revina fara retinere.
haiosu

Post by haiosu »

macarici wrote:

A zis, a zis !

salutare macariciule!
haiosu

Post by haiosu »

radu.b wrote:
macarici wrote:

A zis, a zis !

Buna ziua.
Nu este vorba de politica de care ati spus, daca v-ati referit la noi. Dar nu cred ca este un lucru potrivit ca pe forumul Arrow sa se rezolve probleme in care nu am fost implicati in nici un fel.
Pe d-nii Babanu, Macarici, Violiv ii astept cu mare placere sa posteze in continuare. Faptul ca d-ul nedumeritu are multe postari despre diferite teme, unele avizate altele mai putin nu vad ceva rau in asta, daca nu are dreptate puteti sa-l combateti, restrictie nu exista decat in privinta vocabularului. Totusi problemele financiare dintre dumneavoastra nu cred ca trebuiesc facute publice pe un alt site, poate doar pe cel care apartine clubului din care faceti sau ati facut parte.
Cu respect si ii astept pe vechii forum-isti sa revina fara retinere.
incercam sa revenim. e greu dar nu imposibil. de vina este poate si starea actuala economica ce se rasfrange asupra tuturor. si in plus e destul de greu sa mai spui ceva si mai ales sa faci ceva in limitele legii 295 (teste si alte cele). vrem sa facem dar nu putem, sau poate am obosit cu totii...cine stie?!? :roll:
radu.b

Post by radu.b »

Buna seara.
Adevarat. Dar, oboseste omu' sta oleaca si scrie iar... :D ca nu costa si nu are legatura cu situatia economica.
Si nu neaparat despre minunata lege...despre altele. Armament divers (spre exemplu mi-a placut anuntul de cursuri de autoaparare cu cutitul) sau munitie sau panoplie sau ce vreti... la liber. Cu singura restrictie care o cunoaste toata lumea (cred).
Cu respect.
Post Reply