3 ore si ai procura de achizitionare la mina in RM :D

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
USEMstudent

3 ore si ai procura de achizitionare la mina in RM :D

Post by USEMstudent »

Un prieten de al meu, mi-a zis ca doreste sa isi cumpere o arma letata, pistol baikal
l-am rugat ca sa cronometreze cit timp o sai ia, acumularea de acte, si predarea ofiterului din cadrul comisariatului de politie care se ocupe de eliberarea procurilor de achizitionare si a permiselor de port arma

actele necesare:

- o copie xerox a buletinului de identitate;
- 4 fotografii 3x4;
- pentru arma cu teava ghintuita - chitanta de 198 lei (taxa de stat);
- Caracteristica de la politistul de sector de la locul de trai;
- Forma 246;

toate aceste acte, au fost acumulate timp de 3 ore si predate ofiterului care se ocupa de arme, si in 2 saptamini, dupa examinarea dosarului va fi eliberata autorizatia de procurare a armei, in afara de cursul de la Dinamo,pentru armele ghintuite

interesant la voi in RO cit timp va ia procedura?????
Angel_Of_Light

Re: 3 ore si ai procura de achizitionare la mina in RM :D

Post by Angel_Of_Light »

Mai se pare ca tu ori vrei sa faci misto de noi ori esti sadic din fire... Ce baikal domne, ce acte domne... noi alergam ca mustele fara cap pentru o pocnitoare cu bile, stam pe la AEST de parem ca ne-a prins organu cu cine stie ce ilicitati... Auzi la el baikal... rusine.... :mrgreen:
dcrist

Post by dcrist »

Noi suntem in ...UE si cred ca ~2 luni minim cu un curs de arme facut :twisted: P.S. completati voi punctele de suspensie :mrgreen:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
USEMstudent

Post by USEMstudent »

eu cind am inceput sa imi string actele pentru permis am irosit 1 luna de zile, insa nu ma ocupam serios de problema data, asa cu incetul cu incetul timp de o luna am adunat actele si leam dat,
Ma uit la voi la stiri si din cind in cind apare cite o stire, unde cineva face un jaf, sau un atac armat , la noi in RM nu prea aud de asa ceva , si chiar de sar intimpla nu cred ca vor inaspri Legea cu privire la arme, :D ca ea ii si asa foarte aspra :P
Post Reply