Un prieten de al meu, mi-a zis ca doreste sa isi cumpere o arma letata, pistol baikal
l-am rugat ca sa cronometreze cit timp o sai ia, acumularea de acte, si predarea ofiterului din cadrul comisariatului de politie care se ocupe de eliberarea procurilor de achizitionare si a permiselor de port arma
actele necesare:
- o copie xerox a buletinului de identitate;
- 4 fotografii 3x4;
- pentru arma cu teava ghintuita - chitanta de 198 lei (taxa de stat);
- Caracteristica de la politistul de sector de la locul de trai;
- Forma 246;
toate aceste acte, au fost acumulate timp de 3 ore si predate ofiterului care se ocupa de arme, si in 2 saptamini, dupa examinarea dosarului va fi eliberata autorizatia de procurare a armei, in afara de cursul de la Dinamo,pentru armele ghintuite
interesant la voi in RO cit timp va ia procedura?????
3 ore si ai procura de achizitionare la mina in RM :D
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
USEMstudent
-
Angel_Of_Light
Re: 3 ore si ai procura de achizitionare la mina in RM :D
Mai se pare ca tu ori vrei sa faci misto de noi ori esti sadic din fire... Ce baikal domne, ce acte domne... noi alergam ca mustele fara cap pentru o pocnitoare cu bile, stam pe la AEST de parem ca ne-a prins organu cu cine stie ce ilicitati... Auzi la el baikal... rusine.... 
Noi suntem in ...UE si cred ca ~2 luni minim cu un curs de arme facut
P.S. completati voi punctele de suspensie 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
-
USEMstudent
eu cind am inceput sa imi string actele pentru permis am irosit 1 luna de zile, insa nu ma ocupam serios de problema data, asa cu incetul cu incetul timp de o luna am adunat actele si leam dat,
Ma uit la voi la stiri si din cind in cind apare cite o stire, unde cineva face un jaf, sau un atac armat , la noi in RM nu prea aud de asa ceva , si chiar de sar intimpla nu cred ca vor inaspri Legea cu privire la arme,
ca ea ii si asa foarte aspra 
Ma uit la voi la stiri si din cind in cind apare cite o stire, unde cineva face un jaf, sau un atac armat , la noi in RM nu prea aud de asa ceva , si chiar de sar intimpla nu cred ca vor inaspri Legea cu privire la arme,