Pistol GAZ

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Andreevici

Pistol GAZ

Post by Andreevici »

Salutare,

As avea o intreabare daca binevoieste careava sa ma informeze despre pistoalele cu gaz..
Mi-a captat atentia pistoalele Voltran de la Ekol..
Intrebarea mea este, care este efectul si cum actioneaza acele cartuse cu gaz?

Va multumesc, si imi cer scuze daca am postat la rubrica gresita..
USEMstudent

Re: Pistol GAZ

Post by USEMstudent »

ai postat unde trebuie :)
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
arawes

Post by arawes »

Buna ziua!
NU stiu daca acesta este cel mai potrivit loc pt acest post dar ....sa speram ca va fi iertat de ceilalti...
In primul rand vreau sa spun a de peste o saptamana am tot citit pe aici,admir pe multi dintre cei de aici pt munca si pasiunea lor in acest domeniu
Acum sa trecem la chestii directe.....vineri 23 oct 2009 mi-am cumparat primul pistol EKOL Aras Compact cu gaze.....stiu ca majoritatea sunt fani ai celor cu bila...dar pt un entry level merge si ceva mai .....(cu gaze)
Am vazut ca cele turcesti sunt fabricate din metal si desi am studiat si variante gen rg88 sau walther p99 pp si p22 totusi am ramas la acest model de ekol ....
Sper sa ma incadrez in comunitate,sa invat de la ceilalti si sa cresc in acest domeniu. BYE!
sepuku

Post by sepuku »

- Bun venit celor noi ! :wink: la cat mai multe postari utile si pline de informatii,sa speram ca legile or sa fie in favoarea noastra...sau cel putin sperati voi ca eu am cam obosit :)
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
Andreevici

Post by Andreevici »

Pentru a procura un pistol cu gaz, care este procedura?
Este nevoie de permis, sau notificare, ma poate informa careva va rog de ce am nevoie pentru a imi procura o astfel de arma pt. autoaparare?
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Andreevici wrote:Pentru a procura un pistol cu gaz, care este procedura?
Este nevoie de permis, sau notificare, ma poate informa careva va rog de ce am nevoie pentru a imi procura o astfel de arma pt. autoaparare?
Cu un certificat de cazie judiciar si o copie de buletin, mergeti la AEST unde completati un formular numit NOTIFICARE. Daca indepliniti cerintele primiti la schimb un alt document numit DOVADA NOTIFICARII, cu care va prezentati la magazin si va cumparati arma dorita. In max. 5 zile de la cumparare reveniti la politie cu arma, dovada notificarii completata de magazin, factura in original si copie si primiti Certificatul de Detinator.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Andreevici

Post by Andreevici »

Multumesc pentru informatii baieti...
Post Reply