Modificare teava

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

sepuku

Re: Modificare teava

Post by sepuku »

- :) 6....6 !!! Vin vampirii de ora 3 cu cz.urile la brau,okii rosii si dornici de sange,bbrrr..ma trec fiorii...heheh :wink: yo eram varianta maskulina a lui Buffy : )
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
haiosu

Post by haiosu »

sepuku wrote:- :) 6....6 !!! Vin vampirii de ora 3 cu cz.urile la brau,okii rosii si dornici de sange,bbrrr..ma trec fiorii...heheh :wink: yo eram varianta maskulina a lui Buffy : )
noaptea nu merem la lucru / stam acas' facem sepuku
nici sambata nu merem la lucru / iara stam acasa, iara facem sepuku...
...haiachiii,harsti,harsti
:mrgreen:
sepuku

Post by sepuku »

_ :) Traiti' ! ...Servim Patria...suntem vigilenti,veghem..daa,daa,murim cu ei de gat ! :) heheh-vorba aia-frumoasa tara,pakat ka e populata..o noapte instelata si linistita noua ! :wink:
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
gurde

Post by gurde »

@haiosu
Ce marca/model de pistol ai in semnatura?
dcrist

Post by dcrist »

gurde wrote:@haiosu
Ce marca/model de pistol ai in semnatura?
CZ 75 SP-01, interiorul seamana izbitor cu Jericho :wink:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
sepuku

Post by sepuku »

- jericho' la vremea ei..facea kat 1o femei :) grupa bine,fiabila..deh israelienii si ale lor fiare'feroce-bul..cobra g.cherokee sau cele cu siguranta pe "crosa" m5 v-jet..m5 ultra-x :wink: /se.ntorc vampirii,heheh :)
gurde

Post by gurde »

@haiosu
Poti sa imi mai spus ce munitie foloseste?
sepuku

Post by sepuku »

gurde wrote:@haiosu
Poti sa imi mai spus ce munitie foloseste?
Daca te referi la calibru,este 9x19...firma producatoare ti.o poate preciza doar Maria Sa domnul haios :wink: ps-deja ne faci dosare'?! :)
sepuku

Post by sepuku »

:) supertare-prima intrebare adresata lui haios-ti.a raspuns dcrist..la a doua eu..mai intreaba-l ceva sa vedem cine.ti raspunde .. @hayosule sari cu berea tata ! :) heheh-cika sa fii ca berea ! Cum,savuros ?! :) nuu,rece si cu spume la gura.. / ma refeream la dusmanii'aia rai .. :wink:
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Probabil ca o sa intrebe si cum se comporta in poligon.
Iti pot spune eu.
Am tras intr-o singura zi o punga cu vreo 4 kg de cartuse.
S-au folosit de un FS, Makarov, Baikal, TT, CZ 83, CZ 75 SP 01..., pana la arme din 1899 calibrul 12, arme care au facut WW I si dragunov-sniper in calibrul 20, trecand pe Saigaua de 7,62.
Pentru scopul discutat de noi aici, cel mai bine stau in mana, in ordine:
1. CZ 75
2. FS de la Beretta
3. CZ 83
Nu vorbesc fara probe, am martori chiar aici pe forum si mai am si photo/video... :wink:
Oricum, ca munitie de 9mm, mai dura si mai puternica decat cea de la Makarov, originala, nu am intalnit alta.

In consecinta, recomand oricare din cele din lista de mai sus.
Sunt unele mai exotice dar nu am avut ocazia sa le incercam noi mai temeinic.
Acolo nu ne putem pronunta.
Nu vorbim despre ce nu cunoastem, nu?
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
sepuku

Post by sepuku »

. :) "nu vorbi fara sa stii,nu hali ce auzi de la altii"-vorbe-Lafamilia' :wink: /aauzi,dar P.S.L-ul,era ceva de kapul lui,sau doar il umflam'noi ka deh,nimeni nu era ka noi-profesionisti si suprapregatiti...sau era doar asa sa mai mutam o vertebra :) sa aiba si doc.Exergian material de studiu ?! :)
nedumeritu

Post by nedumeritu »

sepuku wrote:. :) "nu vorbi fara sa stii,nu hali ce auzi de la altii"-vorbe-Lafamilia' :wink: /aauzi,dar P.S.L-ul,era ceva de kapul lui,sau doar il umflam'noi ka deh,nimeni nu era ka noi-profesionisti si suprapregatiti...sau era doar asa sa mai mutam o vertebra :) sa aiba si doc.Exergian material de studiu ?! :)
PSL nu aveau acolo, dar daca mai tine cineva minte, erau pline Garzile Patrioticide ale lui Cristea pline de asa ceva. :mrgreen:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
sepuku

Post by sepuku »

... P.S.L la garzi ??? ..si se uitau prin luneta la ce ?! :wink: / unu mai celebru ka altul- :) gen george homosteanu si ale lui slugi devotate..heheh
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

sepuku wrote:... P.S.L la garzi ??? ..si se uitau prin luneta la ce ?! :wink: / unu mai celebru ka altul- :) gen george homosteanu si ale lui slugi devotate..heheh

eu am avut curiozitatea sa ma uit prin luneta catre tribuna din piata aviatorilor. noroc ca era doar 21 august la repetitie :lol: :lol: :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Post Reply