Modificare teava
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Modificare teava
-
6....6 !!! Vin vampirii de ora 3 cu cz.urile la brau,okii rosii si dornici de sange,bbrrr..ma trec fiorii...heheh
yo eram varianta maskulina a lui Buffy : )
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
noaptea nu merem la lucru / stam acas' facem sepukusepuku wrote:-6....6 !!! Vin vampirii de ora 3 cu cz.urile la brau,okii rosii si dornici de sange,bbrrr..ma trec fiorii...heheh
yo eram varianta maskulina a lui Buffy : )
nici sambata nu merem la lucru / iara stam acasa, iara facem sepuku...
...haiachiii,harsti,harsti
_
Traiti' ! ...Servim Patria...suntem vigilenti,veghem..daa,daa,murim cu ei de gat !
heheh-vorba aia-frumoasa tara,pakat ka e populata..o noapte instelata si linistita noua ! 
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
@haiosu
Ce marca/model de pistol ai in semnatura?
CZ 75 SP-01, interiorul seamana izbitor cu Jerichogurde wrote:@haiosu
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
- jericho' la vremea ei..facea kat 1o femei
grupa bine,fiabila..deh israelienii si ale lor fiare'feroce-bul..cobra g.cherokee sau cele cu siguranta pe "crosa" m5 v-jet..m5 ultra-x
/se.ntorc vampirii,heheh 
@haiosu
Poti sa imi mai spus ce munitie foloseste?
Daca te referi la calibru,este 9x19...firma producatoare ti.o poate preciza doar Maria Sa domnul haiosgurde wrote:@haiosu
-
nedumeritu
Probabil ca o sa intrebe si cum se comporta in poligon.
Iti pot spune eu.
Am tras intr-o singura zi o punga cu vreo 4 kg de cartuse.
S-au folosit de un FS, Makarov, Baikal, TT, CZ 83, CZ 75 SP 01..., pana la arme din 1899 calibrul 12, arme care au facut WW I si dragunov-sniper in calibrul 20, trecand pe Saigaua de 7,62.
Pentru scopul discutat de noi aici, cel mai bine stau in mana, in ordine:
1. CZ 75
2. FS de la Beretta
3. CZ 83
Nu vorbesc fara probe, am martori chiar aici pe forum si mai am si photo/video...
Oricum, ca munitie de 9mm, mai dura si mai puternica decat cea de la Makarov, originala, nu am intalnit alta.
In consecinta, recomand oricare din cele din lista de mai sus.
Sunt unele mai exotice dar nu am avut ocazia sa le incercam noi mai temeinic.
Acolo nu ne putem pronunta.
Nu vorbim despre ce nu cunoastem, nu?
Iti pot spune eu.
Am tras intr-o singura zi o punga cu vreo 4 kg de cartuse.
S-au folosit de un FS, Makarov, Baikal, TT, CZ 83, CZ 75 SP 01..., pana la arme din 1899 calibrul 12, arme care au facut WW I si dragunov-sniper in calibrul 20, trecand pe Saigaua de 7,62.
Pentru scopul discutat de noi aici, cel mai bine stau in mana, in ordine:
1. CZ 75
2. FS de la Beretta
3. CZ 83
Nu vorbesc fara probe, am martori chiar aici pe forum si mai am si photo/video...
Oricum, ca munitie de 9mm, mai dura si mai puternica decat cea de la Makarov, originala, nu am intalnit alta.
In consecinta, recomand oricare din cele din lista de mai sus.
Sunt unele mai exotice dar nu am avut ocazia sa le incercam noi mai temeinic.
Acolo nu ne putem pronunta.
Nu vorbim despre ce nu cunoastem, nu?
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
.
"nu vorbi fara sa stii,nu hali ce auzi de la altii"-vorbe-Lafamilia'
/aauzi,dar P.S.L-ul,era ceva de kapul lui,sau doar il umflam'noi ka deh,nimeni nu era ka noi-profesionisti si suprapregatiti...sau era doar asa sa mai mutam o vertebra
sa aiba si doc.Exergian material de studiu ?! 
-
nedumeritu
PSL nu aveau acolo, dar daca mai tine cineva minte, erau pline Garzile Patrioticide ale lui Cristea pline de asa ceva.sepuku wrote:."nu vorbi fara sa stii,nu hali ce auzi de la altii"-vorbe-Lafamilia'
/aauzi,dar P.S.L-ul,era ceva de kapul lui,sau doar il umflam'noi ka deh,nimeni nu era ka noi-profesionisti si suprapregatiti...sau era doar asa sa mai mutam o vertebra
sa aiba si doc.Exergian material de studiu ?!
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
... P.S.L la garzi ??? ..si se uitau prin luneta la ce ?!
/ unu mai celebru ka altul-
gen george homosteanu si ale lui slugi devotate..heheh
sepuku wrote:... P.S.L la garzi ??? ..si se uitau prin luneta la ce ?!/ unu mai celebru ka altul-
gen george homosteanu si ale lui slugi devotate..heheh
eu am avut curiozitatea sa ma uit prin luneta catre tribuna din piata aviatorilor. noroc ca era doar 21 august la repetitie