haiosu wrote:
nu uita ce ti-am zis demult...romsdc-ul merge in continuare, ca asta a fost scopul lui. sa faca bine, chiar daca are si dusmani...
Care e binele facut de romsdc? Romsdc care se identifica cu tine si nedumeritu!
Banii luati de la membrii? Nu vorbesc de cotizatie,ci de sumele extraordinar de mari,care stii bine
de la cine au fost luate!Bine d-asta,facut cu sa ia banii de la creduli,e scopul?
De la o asociatie care avea la baza pasiunea pentru arme,care cauta sa gaseasca modalitati
de a face cat mai multe trageri in poligon,de a invata cat mai mult despre arme,s-a ajuns la ce?
Cand ti-au fost aduse la cunostiinta "ghidusiile"lui Zaharia,ce-ai facut?
Cand ti s-a spus ca nu e la prima smecherie de genul asta,ca mai are doua dosare de urmarire
penala pentru inselaciune,ce-ai gandit?
Toata lumea e tampita,toti sunt mincinosi si detractori,toti ti-l arata pe Zaharia cu degetu' ,
dar tu in continuare il vezi mai curat ca lacrima!Si atunci,daca esti asa inteligent cum te lauzi,
care e concluzia? Nu cumva ca esti acolitul lui?De ce dracu' ma mai mir!Tu,cu gura ta ai spus si eu,
cu urechile mele te-am auzit(si mai erau doua persoane de fata!),ca-l respecti pentru inteligenta
lui,cum a luat bani de la fraieri!
Stii ceva? Hai s-o lasam balta!Pentru mine esti o cauza pierduta!
Am spus-o si am s-o mai spun cu ce se ocupa nedumeritu,ca sa nu mai insele si pe altii!Daca e s-o
faca,s-o faca in alte parti.Pe ocazii.ro sau in vreo alta asociatie in care sa faca parada de cinstea,
onoarea si dezinteresul care-l caracterizeaza!
Dupa ce se vor linisti apele,dupa ce scapam de mocirla,sa ne intoarcem la ale noastre!
Si sa fim mai atenti pe viitor sa nu mai permitem escrocilor sa se bage peste noi!