Nu imi dau seama despre ce marca de munitie este. Trebuie sa luati in calcul ce energie dezvolta sa nu depaseasca rezistenta pistolului.aly84ion wrote:despre munitia mentionata ce imi puteti spune?
Cu respect.
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Nu imi dau seama despre ce marca de munitie este. Trebuie sa luati in calcul ce energie dezvolta sa nu depaseasca rezistenta pistolului.aly84ion wrote:despre munitia mentionata ce imi puteti spune?
Mai scurt: ti-ai luat PP-ul sau nu?aly84ion wrote:Cred ca inafara de efectul psihologic pe care il poate avea asupra unui posibil agresor"mai slab de inima"ramin niste jucarii scumpe care sunt bune pentru poligon..nu prea multe trageri...si pasiune pentru cei impatimiti dupa arme....E drept ca un scaun e mai greu de purtat dupa tine![]()
![]()
![]()
in situatia in care nu il ai la cap
![]()
![]()
........
eu astept sa povestesti patania, daca vreitevez wrote: Ideea ca s-ar pute sa tragi cu un cartus, fie el si blank care sa atraga atentia ii poate face
pe multi agresori (talhari, hoti de buzunare) sa nu se complice cu tine si sa te lase in pace
numai la vederea armei, fie ea si din zamak, eu tocmai am trecut cu zambetul pe bunze
printr-o situatie gen.