Discutii diverse

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

MrPlici

Re: Discutii diverse

Post by MrPlici »

_ Image

Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Nemilosul

Post by Nemilosul »

Daca tot suntem la capitolul discutii diverse am zis sa arunc si eu o tema deoarece am intalnit pe cineva intamplator pe net:

http://www.romaniantribune.net/a2183_RE ... ionaj.aspx

http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... raspionaj/

Si ca sa nu caute lumea aiurea legat de cine este subiectul, este de nemarginitul Zaharia Dan supranumit Nedumeritul, cel care ne-a inspirat mintile cu atatea topicuri reusite si ne reusite in decursul anului! Deci Domnul nostru Nedumerit facea afaceri cu arme... si acum mai am mir de ce am citit anul trecut legat de afaceri cu pistoale si bani luati de la prosti! (In poza e cel din colt stanga jos).

Oare pe unde isi mai duce domnu nostru veacu, ca am auzit ca e la pensie acum, dar tot cu inselat si afaceri se ocupa. Auzisem ca ar fi fost si dat in urmarire la Parchet acum cativa ani pentru inselatorie.... frumos, frumos. De unde sare iepurele!
Nu vreau nimic decat o lume mai buna, nu caut nimic decat sa ajut!
tevez

Post by tevez »

Nu cunosc prea multe si nu vreau sa fac pe avocatul dar cred ca oricine a dat un search pe google
cu numele Dan Zaharia a gasit articolele. Nu s-a ferit nicio clipa, mai mult - si-a dat numele si numerele
de telefon pe forum. Cc alte cuvinte - nicio noutate.
ulise

Post by ulise »

Tu l-ai cunoscut pe nedumeritu?
Seamana doar la s.e.x si....cam atat!
Pentru primul post aici, ai ales un subiect
exceptional.
Daca n-ai nimic de spus mai bine taci!
gerula

Post by gerula »

Domnule "nemilos" , rugamintea mea este, sa vii cu postari constructive,
si nu sa te legi de unul dintre colegii nostrii de forum cu cele mai bune postari
si analize tehnice.
Nu cred sa fie vreun coleg de pe acest forum care sa nu stie de articolele postate de tine.
Si culmea este ca pe noi nu ne intereseaza atata timp cat Dan Zaharia face ceva constructiv
pentru toti.
Trebuie sa intelegem, odata pentru totdeauna, ca importante pentru noi sunt in primul rand
actiunile viitoare.Sa incercam sa uitam trecutul.
De altfel , dupa cum stie toata lumea, Dan Zaharia NU a fost inca inculpat de
nimic din ce a aparut in acel articol , iar asta spune multe.
Deci, rog pe toti colegii de forum, sa posteze pozitiv, nu distructiv.
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
tevez

Post by tevez »

Nemilosule, am vaga impresie ca in spatele id-ului se afla vreun user mai vechi al forumului.
Cunostintele mele de IT sunt limitate dar cred ca cineva cu mai multa experienta ar putea
sa confirme ce spun eu analizand IP-urile. Te invit pe forum la ROMSDC, cu o poza si cu o
scurta descriere, eventual si sambata la Joita. Calomniile pe net, sub acoperirea anonimatului
si-au pierdut de ceva vreme credibilitatea pentru lumea atenta. Totusi mai sunt oameni, din
pacate si in presa noastra, care iau de bune toate frustrarile varsate pe forumuri si pe bloguri,
fara sa le verifice.Si uite-asa mai adaugam o pata pe imaginea si asa proasta a posesorilor de
neletale.... :evil:
catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

Nemilosul wrote:Daca tot suntem la capitolul discutii diverse am zis sa arunc si eu o tema deoarece am intalnit pe cineva intamplator pe net:
.............................
este de nemarginitul Zaharia Dan supranumit Nedumeritul, cel care ne-a inspirat mintile cu atatea topicuri reusite si ne reusite in decursul anului! Deci Domnul nostru Nedumerit facea afaceri cu arme... si acum mai am mir de ce am citit anul trecut legat de afaceri cu pistoale si bani luati de la prosti! (In poza e cel din colt stanga jos).

Oare pe unde isi mai duce domnu nostru veacu, ca am auzit ca e la pensie acum, dar tot cu inselat si afaceri se ocupa. Auzisem ca ar fi fost si dat in urmarire la Parchet acum cativa ani pentru inselatorie.... frumos, frumos. De unde sare iepurele!

Iisus a spus:"Acela care este far' de pacat sa ridice primul piatra" ! Nu a ridicat nimeni,pt ca nu exista om fara pacat.Nu trebuie sa judecam pe nimeni.Sa nu ne uitam in gradina altuia cand la noi e mizerie.

Cu stima,

Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
macarici

Post by macarici »

Numai cuvinte frumoase despre nedumeritu!
Ca este cel din poza,nu pot sa spun nici ca da,nici ca nu.
Ce pot sa spun este ca are un nemaipomenit fler in a depista si specula
slabiciunile fiecaruia!
Iti da sa tragi cu pistolul si munitia lui,fara sa-ti ceara nimic,iar daca esti
mai tinerel te impresioneaza profund!
Daca esti fumator pasionat,din inima lui larga iti ia vreo doua cartuse,dezinteresat!
Daca esti pasionat de arme si tot ce tine de arme,iti flutura pe la nas tot felul de
tentatii,iti mai "scapa" niste cartuse,te mai pune sa tragi chiar si la talere,iar cand
insisti sa stii ce si cat te costa,te lovesti de un refuz categoric,ca deh!,inima lui e
mare si total dezinteresata!
Sa nu care cumva sa intrebi cat a costat consumatia!E marea lui placere sa faca
bine si cinste pe unde trece!
Ca raman unii nauci si cu buzele umflate,asta e
alta poveste!Aia fac parte din alta categorie.Aia care au bani si trebuiesc mulsi!
Iti mai trebuie bani sa cumperi ceva?Te ajuta tata!
Doamne fereste insa,daca ai indraznit sa pui intrebari care deranjeaza,daca nu esti
de acord cu matrapazlacurile sau ai iesit din tiparul in care te-a pus!
Incep ironiile,se continua cu barfele si se trece la denigrari!
A facut o intreaga urzeala.De la el pleaca fire la toti,dar ce stie unul,n-are habar altul!
Iar in poza de grup,el e baiatu' bun si oricare altul e posibil sa fie hahalera.
In romsdc nu s-a bagat la inaintare,dar din spate impinge si trage sa iasa cum vrea el.
Vrei o discutie pe fata,cu martori si totul la vedere? E maestru sa te plimbe cu ursul!
Te da dupa cires de nu mai stii de unde a plecat discutia si te trzesti ca una ai intrebat
si alta ai in traista cand ajungi acasa!
S-a facut agitatie de armele promise de la moldoveni.Cati au dat bani si cati au primit
pistoalele sau banii?Se vehicula undeva la vreo 30 de insi.S-a ingropat?
Zvonuri de bani luati pe prosteala mai sunt,ba chiar sume fabuloase(cel putin asa consider eu),
dar deocamdata nu pot sa le spun decat zvonuri.
Si eu ma numar printre cei vinovati de maxima credulitate.Trebuia sa-mi dau seama ca daca
nu mi-a dat tata,altul strain nu-l doare in cur,total dezinteresat!
N-oi fi eu fara pata,dar de zis trebuia s-o zica cineva!Prea ne facem ca nu miroase si de fapt
am calcat in rahat!
Imi cer scuze,dar am postat aici pentru ca nu stiam daca pe romsdc nu era sters postul.
Acolo paznic la stana e lupul!
Image
dcrist

Post by dcrist »

Oameni hotariti sau cit de rau te poate supara o soacra http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... u-rachete/ chiar si ce mai letale arme se pot dovedi neletale pentru soacre.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Preum am hotarat, singur, si in unanimitatea forului meu interior, postez doar atunci cand
este strict necesar, fara sa ma preocup de umorile dejectate de unul sau de altul.

IMPORTANT.
Astazi 28.03.2009 ROMSDC face un mare pas inainte.
Ieste pentru prima oara pe sticla, in direct, la ora de maxima audienta
la cea mai serioasa si nepartinica televiziune de stiri, Realitatea TV.
La orele 19:10, in cadrul emisiunii "ADEVAR SAU PROVOCARE",
emisiune moderata de Letitia Zaharia, vor fi invitati urmatorii:
  • dl. Cristian David, fostul ministru de interne
  • dl. chestor sef Constantin Grumezescu, seful serviciului AEST la nivelul capitalei
  • dl. Cristian Vlad Vaduva, presedinte in charge al ROMSDC
  • dl. Emanuel Teodorescu, consilier coordonator al ROMSDC
Tema emisiunii este regimul armelor si munitiiei in RO in perspectiva propunerilor de modificari ce
vor fi inaintate de politie spre legislativ in vederea legalizarii si punerii lor in aplicare.
ROMSDC este invitat sa isi expuna punctele de vedere in calitate de PARTENER de dialog SOCIAL.

In acelasi timp, ROMSDC impreuna cu ARROW International se vor implica activ in lunile ce urmeaza
intr-o campanie de presa ce are la baza o componenta educationala majora atat de necesara tuturor
detinatorilor de arme neletale si nu numai. Vor fi produse serii de clip-uri de prezentare si articole
pe teme conexe, inclusiv pe explicitarea articolelor de lege privitoare la regimul armelor si munitiei.
Totul se va desfasura in cadrul oferit cu generozitate de cotidianul GRARDIANUL.
Acolo va exista o pagina speciala cu arhiva ei, in versiunea online si de asemenea vom avea
saptamanal o tableta si in versiunea scrisa la aceluiasi cotidian.

Asta facem noi.
Atat putem acum.
Dam cuvantul carcotasilor.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
scifficus

Post by scifficus »

Bravos. Barem se va misca ceva cu actiunea asta sau doar va fi un " uite ma ca facem ceva" aruncat acolo sa ne mai potolim sau macar sa mai uitam de necazurile cu "armele" din dotare.
Pushka lu' Bunicu'
Image
sepuku

Post by sepuku »

-Vadit deranjati acei domni de la A.E.S.T..macar si atat si tot e un pas inainte,ideea de a strange randurile este una benefica,sa speram ca romanul de rand o sa inteleaga in curand ca este necesar sa se respecte dreptul la autoaparare,drept atat de contestat si speculat in fel si chip. Pana atunci probabil c-o sa mai treaca ceva timp,asa ca hai sa ne gadilam un pic orgoliul nostru de romani si sa ne pregatim de meci,fie-va bine oameni,hai Romania!
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
tevez

Post by tevez »

Un inceput promitator, amandoi ati avut o prestatie remarcabila, mai ales ca a fost prima participare de acest gen.
Post Reply