EKOL JACKAL DUAL FULL AUTO
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
cosmin_pitesti
EKOL JACKAL DUAL FULL AUTO
CE STITI DESPRE ACEASTA ARMA? MA INTERESEAZA ORICE INFORMATIE , DEOARECE DORESC SA ACHIZITIONEZ UN ASTFEL DE PISTOL. PE YOUTUBE SE SPUNE NUMAI DE BINE. ASTEPT INFORMATII CAT MAI RAPID.
Re: EKOL JACKAL DUAL FULL AUTO
sfat: nu mai scrie cu litere mari, in limbajul internautilor asta inseamna ca tipi/urli.
din cate stiu eu e o arma buna, exista mai multe modele (parca) pretul este bun, nu o recomand decat ca replica nu ca arma de autoaparare. pt asta inca mai exista rg88 si pp-ul
din cate stiu eu e o arma buna, exista mai multe modele (parca) pretul este bun, nu o recomand decat ca replica nu ca arma de autoaparare. pt asta inca mai exista rg88 si pp-ul
Detin asa ceva.Arata bine ,impresioneaza,se comporta bine,trage foc automat........mai nasol cu purtatul din cauza marimii si greutatii .....in timp esti expus sa faci scolioza 
Arata bine, aduce cu TT-ul.
Vad ca recomanda haiosu mai sus un RG in locul lui dar ala deja e altceva ca trage si cu bile de cauciuc.
Vad ca recomanda haiosu mai sus un RG in locul lui dar ala deja e altceva ca trage si cu bile de cauciuc.
nici la s.ex nu seamana cu TT-ul. pentru ca este copie dupa Beretta F92.tevez wrote:Arata bine, aduce cu TT-ul.
-
cosmin_pitesti
eu detin deja un MAUSER HSc 90T 10x22, asa ca nu am nevoie de un pistol cu bile , eventual unul cu glont de razboi. cum pot sa fac o proba cu JACKAL DUAL?
in poligon la joita de exemplu. la o intalnire a romsdc, acelasi exemplu. sa rugam frumos un preten care detine 2 asemena bijuterii, din nou acelasi exemplucosmin_pitesti wrote:eu detin deja un MAUSER HSc 90T 10x22, asa ca nu am nevoie de un pistol cu bile , eventual unul cu glont de razboi. cum pot sa fac o proba cu JACKAL DUAL?
am vazut ca omul are si cauciuc (T) nu mai sariti cu gura pe mine!
cu glont se poate trage la joita, conditiile legii+cele ale clubului!
Perfect corect ,BARTHY 2 wrote:nici la s.ex nu seamana cu TT-ul. pentru ca este copie dupa Beretta F92.tevez wrote:Arata bine, aduce cu TT-ul.
numai ca uniiii care habar nu au despre arme au luat locul celor care cunosc si sunt cu adevarat priceputi
Tevez , priveste si taci :

Diferente mari nu ?
Am zis ca "aduce" cu TT-ul, asta pentru ca un armurier ii recomanda unui posesor de Jackal Dual
sa incerce tocul de TT ca sunt asemanatoare ca dimensiuni. Atunci am vazut prima data
Jackal-ul si mi s-a parut ca arata bine. N-am zis ca e copie dupa TT, nici dupa alt model si nici
ca ma pricep la arme.
sa incerce tocul de TT ca sunt asemanatoare ca dimensiuni. Atunci am vazut prima data
Jackal-ul si mi s-a parut ca arata bine. N-am zis ca e copie dupa TT, nici dupa alt model si nici
ca ma pricep la arme.
-
cosmin_pitesti
cum e ,cum nu e, sigur face IMPRESIE. SIGUR TE FACE SA TE MAI GANDESTI INAINTE DE AL ATACA PE POSESOR. 
-
Angel_Of_Light
Hmm.... o rafala auto de gaz din Dual.... cred ca rezolva si pe posesor si pe atacator 
-
cosmin_pitesti
aici cred ca gresesti. asta e valabil numai in cazul unui atacator care nu stie armele de foc, adica plevusca. si pt aia e de ajuns si un spray, pt ca de regula aia nu ataca omul ci posetacosmin_pitesti wrote:cum e ,cum nu e, sigur face IMPRESIE. SIGUR TE FACE SA TE MAI GANDESTI INAINTE DE AL ATACA PE POSESOR.
in rest replicile astea de zamakk (scris foarte corect cu 2 k) ce trag cu gaz, sunt replici si atat, folosesc doar pt satisfacerea dorintei noastre de a avea o imitatie functionala a unei arme reale. ca pot trage si cu gaz, sincer nu recomand. mai bun si fara complicatii e spray cu peper.
deci e de purtat doar pt impresia artistica, in rest doamne fereste sa il scoti in fata cuiva care stie ce e si cum e, sau care sa creada ca e real si sa te trezesti si tu in fata unuia care chiar e real si culmea si detinut ilegal...caci infractorii nu tin cont de legi si doar nu ar face exceptie in cazul legii 295...
Se poate folosi si pe post de obiect contondent in ultima instanta, daca nu se opreste
cand aude blank-ul sau cand inhaleaza piperul.
Pentru chestia asta o arma pe gaz de
dimensiunile Jackal-ului e ideala.
Bineinteles, valabil tot pentru gainarii care vor sa-ti fure sandwich-ul.
cand aude blank-ul sau cand inhaleaza piperul.
dimensiunile Jackal-ului e ideala.
Bineinteles, valabil tot pentru gainarii care vor sa-ti fure sandwich-ul.
-
cosmin_pitesti
voi credeti ca daca se iveste ocazia, nu am sa cumpar un pistol cu glont? dar asta e in tara asta de FRICOSI ( sa ma exprim civilizat), nu se permite achizitionarea unei arme adevarate , ci ne mintim cu copii. sa fim seriosi, ca cine vrea sa faca o treaba nasoala isi ia una cu glont nu sta sa respecte legea, asa ca nu vad rostul legii care interzice libera achizitie a armelor letale de orice fel , fara restrictii. daca nu ar fi ucraina , moldova si chiar rusia, peste gard,nu am avea atatea arme adevarate la 'baietasi', si doar atunci ar avea un oarece rost legea aia stupida. NU TREBUIE SA FITI DE ACORD CU MINE.
- Attachments
-
- MAUSER.jpg (1.94 KiB) Viewed 7167 times