Am si eu o intrebare ptr cine si-a mai luat din Bulgaria Ekol viper sau Zoraki.Pot fi inregistrate pe rubber?Daca da,care sunt pasii,mersi anticipat.
P.s-cei de la Sotis au zis ca trag doar cu gas.
ekol viper&zoraki
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: ekol viper&zoraki
Zoraki 914 nu se poate inregistra ca arma cu bile de cauciuc, trage cu bile de cauciuc
din alea mari, cu ajutorul unui adaptor si cu cartuse blank (oarbe) care sa le "impinga"
dar numai in poligon. Pentru autoaparare - cu blank sau cu gaz, deci si in permis tot
ca arma pe gaz se inregistreaza.
Mai multe gasesti citind forumul si folosind optiunea "search", sunt destule topicuri pe tema asta.
Успех!
din alea mari, cu ajutorul unui adaptor si cu cartuse blank (oarbe) care sa le "impinga"
dar numai in poligon. Pentru autoaparare - cu blank sau cu gaz, deci si in permis tot
ca arma pe gaz se inregistreaza.
Mai multe gasesti citind forumul si folosind optiunea "search", sunt destule topicuri pe tema asta.
Успех!
Re: ekol viper&zoraki
Merci.Am tot citit dar nu gasisem nimic clar cat de legal e,daca poti sa-l folosesti legal cu bile in afara poligonului etc.Cu gaz am sau mai bine zis am avut,nu-mi inspira nici o incredere in autoaparare,l-am dat la armurier sa-l vanda.Si ptr ca nu vroiam sa dau 300Euro la Arw pe unul cu rubber credeam ca iese cu bulgarii ceva