Angel_Of_Light wrote:Haideti totusi sa nu incepem iar cu cearta, nu mai conteaza cine unde a alegat, cei care am alergat si alergam ne stim, suntem impreuna, buni, rai, tineri, maturi si varstnici, avem aceeasi pasiune si cautam sa realizam ceva.
Cine spune acum dupa 6 luni intrebari de ce s-a ales ROMSDC si nu alte minunatii, cred ca ar trebui sa stea putin sa isi amintesca discutiile inintiale, asta o spun pentru cei care fac parte din ROMSDC, de asemenea la fac o invitatie sa se alature discutiilor de pe forumul ROMSDC unde avem cateva lucruri de pus la punct, banuiesc ca si-au mai terminat si ei din treburi, renovari si alte porcarii.
Pentru pasionatii de polemici idioate, gen ... se stiu ei cine, va invit sa mergeti frumusel la un avocat sa va interesati de actele necesare formarii unui club, sa strangeti niste banuti si sa-l infiintati. Nu dureaza decat 2 luni daca aveti noroc, apoi veniti si dati sfaturi de actiuni organizate, de mitinguri si alte si alte nebuneli. E usor sa faci pe desteptu si sa te vaiti ca altii nu fac nimic, mergeti voi si infintati ceva si apoi pichetati televiziuni si posturi de radio. Stiti de ce nu merge nimic in Romania pentru ca cei care au idei nu au bani si nu au cu cine sa conlucreze, sunt toti inconjurati de taietori de frunze la caini care le irosesc timpul si energia. Nu avem de ce sa ne justificam nimanui, pentru nimic, mai ales in fata unora care doar clevetesc si fac misto, tara e plina de asemenea voua, stau in coltul blocului, joaca table si mananca seminte.
Denumirea americanizata era una din cele mai mici probleme ale mele.
Meritul celor care au muncit sa puna pe picioare asociatia,nu mi-a dat
niciodata prin cap sa-l minimalizez.
Da,mi-am mai terminat din treburi,renovari,dar nu stiu la ce porcarii
faci referinta.Daca stii ceva,da-ma in fapt!
Cand am terminat cu treaba si m-am intors pe forum,am gasit o mare
varza.Care mai de care o are mai mare si mai tare!
Si varza asta se perpetueaza odata cu indemnul"hai sa nu incepem iar cu cearta"
Daca as fi gasit ceva interesant pe alt forum,nu m-as fi bagat in vorba?
Si totusi,cu toata migratia asta anuntata pompos,tot aici va vad pe
majoritatea

Cand "dincolo"o sa vad aparute nick-uri gen violiv sau
sorin mok, o sa stiu ca devine interesant.Nici pe aici,cred ca s-a observat,
nu prea mi-am mai dat branci.Oare de ce?