Discutii diverse

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

hannibal2007lecter

Re: Discutii diverse

Post by hannibal2007lecter »

MrPlici wrote:Asta cu Respectarea Legii incepe cu mine! cred ca este cea mai tampita idee care am vazut-o vrodata , as vrea sa-l cunosc pe ala care a scoso
Pai nici nu stai bine pe afara 1 ora ca ai si incalcat 5 legi , nici nu mergi cu masina 1 km ca ai si incalcat 3 legi :lol:
Stiiti de ce ?
Pt ca legile sunt facute sa le incalci
Si apropo membri fondatori , initiatori si clarvazatori : romdscmc
CE DRAQU EXEMPLE DE OAMENI SUNTETI VOI CA VA CERTATI INTRUNA SI VA BALACARITI IN FATA TUTUROR SI VENITI APOI SI VA DATI EXEMPLU NOUA , VOI NU SUNTETI IN STARE SA FACETI NIMIC , SUNTETI PRAFUL DE PE TOBA , NE DATI EXEMPLU DE CE ROMANI SUNT ASA , PAI SA VA SPUN EU :

DIN CAUZA OAMENILOR CA VOI CARE DOAR VORBESC SI NU FAC NIMIC
GURA PACATOSULUI ADEVAR GRAIESTE....BRAVO MrPLICI

ASTA NU E SITE DE PASIONATI DE ARME CI DE UNII CARE CAUTA PE CINEVA CARUIA SA II SARA IN CAP CAND FACE O GRESEALA
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Tu Mr PLici nu ai inteles nimic de cand te stiu, tu sau catauk sau cum te mai cheama zilele astea. Ma chinuiam prin toamna sa te luminez cu ce vrea sa faca ROMSDC, eu vorbeam tu vorbeai, fiecare cu ale lui, cam asta se rezuma treaba pe arrow. Cine vrea sa vb despre arme sa treaca pe la forumul romsdc si sa se comporte civilizat ca altfel pleaca la fel de usor cum a venit. Ultimul topic... controalele de vor fi facute de AEST :D

Si cu asta cam termin si eu cu arrow, prea multi care freaca menta pe timpul altora, era un forum bun, dar cand nu s-au luat masuri impotriva alora care nu au dram de cuviinta s-a dus totu pe pluta.

Inca o data pentru membrii sau cei cu care am conlucrat si conlucram, vreti discutii interesante si sa vb de ce vrem sa facem ca ROMSDC, veniti pe www.romsdc.ro

Daca va place sa cititi gazete ramaneti in continure aici, pun pariu ca mai arunca un plici sau alt catauk cu noroi in unu ca vezi doamne nu-i organizeaza lui manifestatii, suna tare constructiv, hai sa ne lamentam cu totii cat de nasol e tot ca nu face ROMSDC treaba.
dingo20

Post by dingo20 »

nedumeritu wrote::lol: :lol: :lol: :lol:
Nu stiam ca daca ati facut munca de jos, ca sa te citez, devii brusc si tata, si initator, si proprietar al drepturilor intelectuale,
si membru fondator unic, si inca tot ce isi mai poate inchipui cineva.
Oricum este bine sa stiu ca tu si cu Flavius, care nu erati pe forum cand discutam despre ROMSDC si nu aveati
legatura cu ideea, sunteti proprietarii.
Deci pe noi, ne-ati chemat la avocat pentru data certa doar ca marţafoi si martori donatori.
Buna treaba.
Mai aflu si eu din cand in cand lucrul noi.
Maine poimaine il convingi pe Flavius ca el mi-a pus pistolu'n mana.
Nu cred ca o sa te creada.
Eu nu neg meritele dumneavoastra, ati avut ideea infiintarii asociatiei, numele tot dvs l-ati ales dar de aici eu m-am ocupat de tot. Cu riscul de a parea lipsit de modestie va spun ca intr-adevar simt ca ROMSDC e ca si copilul meu, l-am facut(juridic vorbind) si sta la mine acasa. In rest nu cred ca are rost sa intram in polemica.
By the way, sunt membru pe forum din 23 august 2007, cred ca eram pe forum deja cand ati cumparat dvs domeniul romsdc.
Referitor la donatori, nu cred ca e locul potrivit sa deschidem discutia.
MrPlici

Post by MrPlici »

Angel_Of_Light wrote:Tu Mr PLici nu ai inteles nimic de cand te stiu, tu sau catauk sau cum te mai cheama zilele astea. Ma chinuiam prin toamna sa te luminez cu ce vrea sa faca ROMSDC, eu vorbeam tu vorbeai, fiecare cu ale lui, cam asta se rezuma treaba pe arrow. Cine vrea sa vb despre arme sa treaca pe la forumul romsdc si sa se comporte civilizat ca altfel pleaca la fel de usor cum a venit. Ultimul topic... controalele de vor fi facute de AEST :D

Si cu asta cam termin si eu cu arrow, prea multi care freaca menta pe timpul altora, era un forum bun, dar cand nu s-au luat masuri impotriva alora care nu au dram de cuviinta s-a dus totu pe pluta.

Inca o data pentru membrii sau cei cu care am conlucrat si conlucram, vreti discutii interesante si sa vb de ce vrem sa facem ca ROMSDC,

Daca va place sa cititi gazete ramaneti in continure aici, pun pariu ca mai arunca un plici sau alt catauk cu noroi in unu ca vezi doamne nu-i organizeaza lui manifestatii, suna tare constructiv, hai sa ne lamentam cu totii cat de nasol e tot ca nu face ROMSDC treaba.
2 probleme

catauk e catauk , eu sunt eu , nu incurca borcanele
si a doua de ce facti reclama pe forumul asta la forumul vostru
ca nu vine nimeni , bate vantul , ce sa auda la voi cum va tiganiti in direct , discutii interesante cu voi ,hmmmmm lasa-o draqu de treaba
Daca la voi pe forum face cineva reclama la alt ceva cred ca faceti ca trenul in gara , la munca si dupa aia la intins mana , va ambalati ca nu mai veniti pe aici , dar eu va intreb credeti le pasa la cineva ca nu mai veniti voi pe aici , ce faceti daca veniti pe forum , va tiganiti intruna intre voi , un spectacol jalnic faceti , si apropo dati tarcoale intruna pe aici pe forum in speranta ca poate mai pescuiti pe unu sau pe altu , Eu vad ca oricum tot pe aici stati , tot pe aici se discuta , lumea cere pareri tot dupa acest forum , si daca forumul sa stricat sa stii si tu ca sa stricat din cauza celor ca voi , scandal intre voi exista de 3 - 4 luni ,ar trebui sa va faceti autocritica si sa va uitati in curtea vostra inainte sa spuneti de alti .
_ Image

glock

Post by glock »

DRAGI TOVARASI SI PRETINI!!!
balacariti-va apoi iubiti-va!certati-va apoi impacati-va!dati-va suturi in OO apoi oblojiti-va!

DAR NU UITATI UN LUCRU: IN CURAND S-AR PUTEA (CU MARI SANSE din cauza unor incompetenti si cretini pusi acolo sus) sa ne scoatem pistoalele si SURPRIZA - SA NI LE BAGAM IN CUR (caci altceva nu vom putea face cu ele).

Asa ca rugamintea mea e : DATI-VA 2 PALME IN OGLINDA si hai sa ne trezim la realitate.Caci realitatea e cruda!Realitatea asa cum e ea distorsionata in tara asta bananiera face eroi din infractori si infractori din oameni de buna credinta.
bond008

Post by bond008 »

Se pare ca ai din ce in ce mai multa dreptate, cam asta vor sa faca, sa ajungem sa nu mai fim in siguranta nici in casa, ca afara putem fi impuscati de ori ce infractor sau smecher interlop de care si politiei ii este frica, iar noi de cinstiti ce suntem va trebui sa ne rugam pentru vietile noastre care pentru infractori nu va valora nici macar o para chioara.
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
macarici

Post by macarici »

Angel_Of_Light wrote:Haideti totusi sa nu incepem iar cu cearta, nu mai conteaza cine unde a alegat, cei care am alergat si alergam ne stim, suntem impreuna, buni, rai, tineri, maturi si varstnici, avem aceeasi pasiune si cautam sa realizam ceva.

Cine spune acum dupa 6 luni intrebari de ce s-a ales ROMSDC si nu alte minunatii, cred ca ar trebui sa stea putin sa isi amintesca discutiile inintiale, asta o spun pentru cei care fac parte din ROMSDC, de asemenea la fac o invitatie sa se alature discutiilor de pe forumul ROMSDC unde avem cateva lucruri de pus la punct, banuiesc ca si-au mai terminat si ei din treburi, renovari si alte porcarii.

Pentru pasionatii de polemici idioate, gen ... se stiu ei cine, va invit sa mergeti frumusel la un avocat sa va interesati de actele necesare formarii unui club, sa strangeti niste banuti si sa-l infiintati. Nu dureaza decat 2 luni daca aveti noroc, apoi veniti si dati sfaturi de actiuni organizate, de mitinguri si alte si alte nebuneli. E usor sa faci pe desteptu si sa te vaiti ca altii nu fac nimic, mergeti voi si infintati ceva si apoi pichetati televiziuni si posturi de radio. Stiti de ce nu merge nimic in Romania pentru ca cei care au idei nu au bani si nu au cu cine sa conlucreze, sunt toti inconjurati de taietori de frunze la caini care le irosesc timpul si energia. Nu avem de ce sa ne justificam nimanui, pentru nimic, mai ales in fata unora care doar clevetesc si fac misto, tara e plina de asemenea voua, stau in coltul blocului, joaca table si mananca seminte.
Denumirea americanizata era una din cele mai mici probleme ale mele.
Meritul celor care au muncit sa puna pe picioare asociatia,nu mi-a dat
niciodata prin cap sa-l minimalizez.
Da,mi-am mai terminat din treburi,renovari,dar nu stiu la ce porcarii
faci referinta.Daca stii ceva,da-ma in fapt!
Cand am terminat cu treaba si m-am intors pe forum,am gasit o mare
varza.Care mai de care o are mai mare si mai tare!
Si varza asta se perpetueaza odata cu indemnul"hai sa nu incepem iar cu cearta"
Daca as fi gasit ceva interesant pe alt forum,nu m-as fi bagat in vorba?
Si totusi,cu toata migratia asta anuntata pompos,tot aici va vad pe
majoritatea :? Cand "dincolo"o sa vad aparute nick-uri gen violiv sau
sorin mok, o sa stiu ca devine interesant.Nici pe aici,cred ca s-a observat,
nu prea mi-am mai dat branci.Oare de ce?
Image
haiosu

Post by haiosu »

lasa macariciule, ca se va pune pe picioare treaba. si forumul va fi si interesant nu numai frumos (respect pt cei ce se chinuie sa il faca astfle), si miscarile vor fi mai ample, si colaborarile mai multe, beneficii pt membrii...
ce ai spus tu vineri, ce mi-au spus si altii si atunci si in alte dati, si verbal si pe mail... nu au fost vorbe la usi inchise! cat timp sunt presedinte la ROMSDC va asigur ca voi face tot ce imi sta in putinta sa le realizez! deocamdata suntem umar la umar cu prietenii si colegii de la ANDA si ANCA. Orice miscare o face ROMSDC sau ANCA sau ANDA, o vor face toate! Stima pe aceasta cale domniilor lor!
Vor incepe discutii cu posibili parteneri, unul fiind, cu mandrie o spunem, firma ARROW, care ne-a mai fost alaturi, si speram sa incepem curand discutiile cu domniile lor cu o finalizare -legala- cat mai rapida. Vor urma si alte surprize...

ps: da! vom activa pe ambele forumuri, pt ca nu exista concurenta intre noi ci colaborare!
Bill

Post by Bill »

Baieti de la romsdc, nu puneti la suflet toate chestiile rautacioase. In 2000 cand am infiintat si noi asociatia si cautam sprijin sa vedeti cate stouri am incasat si noi, ceva de genul " ce ma v-ati gasit voi sa schimbati legea ? Dar ce credeti ca rezolvati ? Vedeti-va ba de treaba". A fost dureros, ne-am suparat foarte tare si am injurat de mama focului ignoranta. Acum, cand statutul de colectionar este conditionat de apartenenta la o asociatie, am avut satisfactia nemasurata sa le amintesc unor solicitanti ce parere aveau despre noi in vremurile acelea. Intre noi fie vorba nu am fost de acord cu obligativitatea afilierii la vre-o asociatie, indiferent ca e anda, anca, ajvps sau alte asemenea. Constitutia iti da dreptul la asociere si nu obligativitatea. Dar mi-a mai crescut un ficat cand am primit solicitari de inscriere din partea unora care ne considerau tampiti si fraieri. Dealtfel si acum este greu. Din toti care sau aratat entuziasmati de idee, marea majoritate sunt prea preocupati sa faca bani ca sa-si permita sa piarda timpul cu "prostiile" noastre. Asa ca nu va faceti probleme, si la noi toata treaba e facuta de numai cativa.
Parerile personale au marea calitate ca nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Bill wrote:Baieti de la romsdc, nu puneti la suflet toate chestiile rautacioase. In 2000 cand am infiintat si noi asociatia si cautam sprijin sa vedeti cate stouri am incasat si noi, ceva de genul " ce ma v-ati gasit voi sa schimbati legea ? Dar ce credeti ca rezolvati ? Vedeti-va ba de treaba". A fost dureros, ne-am suparat foarte tare si am injurat de mama focului ignoranta. Acum, cand statutul de colectionar este conditionat de apartenenta la o asociatie, am avut satisfactia nemasurata sa le amintesc unor solicitanti ce parere aveau despre noi in vremurile acelea. Intre noi fie vorba nu am fost de acord cu obligativitatea afilierii la vre-o asociatie, indiferent ca e anda, anca, ajvps sau alte asemenea. Constitutia iti da dreptul la asociere si nu obligativitatea. Dar mi-a mai crescut un ficat cand am primit solicitari de inscriere din partea unora care ne considerau tampiti si fraieri. Dealtfel si acum este greu. Din toti care sau aratat entuziasmati de idee, marea majoritate sunt prea preocupati sa faca bani ca sa-si permita sa piarda timpul cu "prostiile" noastre. Asa ca nu va faceti probleme, si la noi toata treaba e facuta de numai cativa.
Eram pregatit sa sar cu gura si sa comentez. NU? Doar asa este pe aici pe forum.
Dar stand si citind mai "adanc" ce spui tu mai sus, mi-am dat seama ca nu ma este nimic de comentat.
Nu pot decat sa iti dau dreptate.
Inteleg perfect ce spui fiind unul din cei cativa din ROMSDC care MAI face ceva.
Maine ne adunam sa ne mai scarpinam in coa_RNE. Sper sa luam decizii care sa ne faca
mai ... eficacienti, ca sa nu zic altfel.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
dcrist

Post by dcrist »

BAFTA! :wink:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
catauk

Post by catauk »

[quote="haiosu"]lasa macariciule, ca se va pune pe picioare treaba. si forumul va fi si interesant nu numai frumos (respect pt cei ce se chinuie sa il faca astfle), si miscarile vor fi mai ample, si colaborarile mai multe, beneficii pt membrii...
ce ai spus tu vineri, ce mi-au spus si altii si atunci si in alte dati, si verbal si pe mail... nu au fost vorbe la usi inchise! cat timp sunt presedinte la ROMSDC va asigur ca voi face tot ce imi sta in putinta sa le realizez! deocamdata suntem umar la umar cu prietenii si colegii de la ANDA si ANCA. Orice miscare o face ROMSDC sau ANCA sau ANDA, o vor face toate! Stima pe aceasta cale domniilor lor!
Vor incepe discutii cu posibili parteneri, unul fiind, cu mandrie o spunem, firma ARROW, care ne-a mai fost alaturi, si speram sa incepem curand discutiile cu domniile lor cu o finalizare -legala- cat mai rapida. Vor urma si alte surprize...

ps: da! vom activa pe ambele forumuri, pt ca nu exista concurenta intre noi ci colaborare![/quote]

Dar daca aici pe forumul arw unde cred eu ca exista o libertate deplina a cuvantului, adminul iti da mesaj ca daca nu iti dai datele de identitate si poza in cateva zile te da afara ti-ar conveni cum de altfel ati facut voi pe forumul vostru , eu cred ca sunt uni dintre dumneavoastra in afara de Nedumeritu (care merita respect) si se vede ca doreste sa faca ceva , care s-au vazut cu parola de admin si acum nu isi mai incap in piele , si stupoare chiar ei nu au poze pe forum . Parerea mea este ca daca doriti sa aveti mai multi membri sa va purtati mai frumos cu ei . numai asa o sa va atrageti simpatie si nu antipatie

Cu respect
Rainman

Post by Rainman »

Politia Romana a scos la concurs la concurs 2000 de posturi.
Stie cineva care sunt probele pentru admitere? Pe site nu sunt prezentate.
Ma refer la lb straine, probe fizice...s.a.
Rohm RG88 10x22T

www.romsdc.ro
danezu

Post by danezu »

Stai frate linistit ca nu e perioada buna sa te faci politist acum!
Crezi ca merita?

Bafta!
Walter PP 10x22T - BLACK
Rainman

Post by Rainman »

:) Eu stau bine unde sunt acum, nu pentru mine intrebam.
Mai sunt unii pe care i-a cam lovit la fluturasul de salariu situatia de acum si cauta alte posibilitati.
Rohm RG88 10x22T

www.romsdc.ro
Post Reply