Discutii diverse

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nedumeritu

Post by nedumeritu »

Ce sa zic?
Chelie placuta!

Ca restul ne pieptanam cu batista...
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
geony

Post by geony »

Referitor la:

Am vazut si am tras un 9mm rubber cu teava ghintuita.
Rusesc.
Facut la Ijevsk.
Precizie de mare clasa cu 10x23T.
Si forta pe masura. Nu vreau sa fac publica viteza masurata la 3 m pe
cronograf pentru ca nu este frumos.
Poate reusesc sa imi aduc unul...

Ce pret are pistolul ? Banuiesc ca munitia e mult mai puternica decat cea folosita de Fort. Puteti posta niste foto si caracterristici la respectiva scula ?
nedumeritu

Post by nedumeritu »

geony wrote:Referitor la:

Am vazut si am tras un 9mm rubber cu teava ghintuita.
Rusesc.
Facut la Ijevsk.
Precizie de mare clasa cu 10x23T.
Si forta pe masura. Nu vreau sa fac publica viteza masurata la 3 m pe
cronograf pentru ca nu este frumos.
Poate reusesc sa imi aduc unul...

Ce pret are pistolul ? Banuiesc ca munitia e mult mai puternica decat cea folosita de Fort. Puteti posta niste foto si caracterristici la respectiva scula ?
Da, munitia de la techkrim este de 135Jouli garantat si este in
camasa 10x23 cum spuneam.
Fotografii nu pun pana nu il am pe permis aici in tara.
Oricum nu este pentru publicul larg, cum pe viitor nu va mai fi nici
Fort-ul [17 sau 12].
Cine a luat a luat.
S-a terminat cu actiunile de caritate.
Sa incerce fiecare si am sa postez numerele de telefon sa imi spuna cum
s-a descurcat. :lol: :lol:

Deocamdata voi posta fotografii de detaliu cu munitia de .380R Rubber
mai speciala achizitionata pt revolver.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
BoogieMan

Post by BoogieMan »

Am o intrebare?Permisul de port-arma este format A4? :mrgreen: Adica ce faci,umbli cu ditamai registru dupa tine?
Un om sensibil intr-o lume de rechini e inutil
nedumeritu

Post by nedumeritu »

BoogieMan wrote:Am o intrebare?Permisul de port-arma este format A4? :mrgreen: Adica ce faci,umbli cu ditamai registru dupa tine?
Cel de format A4 este pentru gaz si se cheama autorizatie sau asa ceva.
Daca ai chestia aia mergi la orice copy-center sa iti faci o copie la
scara redusa de dimensiunile unui CI pe un carton lucios mai tare
si il laminezi.
Si cu asta basta.
Au la nevoie pe el datele de identificare si le pot verifica daca esti inscris
in Registrul National al Armelor.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
BoogieMan

Post by BoogieMan »

Multumesc pentru raspuns nedumeritu :D Si permisul de port-arma pentru pistolul cu bile cat e de mare.E "purtabil"? :P
Un om sensibil intr-o lume de rechini e inutil
nedumeritu

Post by nedumeritu »

BoogieMan wrote:Multumesc pentru raspuns nedumeritu :D Si permisul de port-arma pentru pistolul cu bile cat e de mare.E "purtabil"? :P
E verde, scris cu auriu-cacaniu, de dimensiunea unui BI de tip vechi dar
cu scoarte tari.
Este pentru arme letale/neletale.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Galeriile de arta Saatchi fac un clasament cu cei mai renumiti artisti din sec XX. BRANCUSI era pe locul 2 (doi) la 300 (trei sute) de voturi distanta de Picaso dar a fost depunctat cu 2000 puncte initial pe motiv ca era votat masiv din Romania. Trimite link-ul la toti prietenii tai. Voteaza si TU. Sa le aratam ca ne pasa de artistii nostri, sa le aratam ca suntem ROMANI. Ia doar 10 secunde (acum e pe locul 17 => inca poate fi salvat) Te rog, trimite link-ul la toti prietenii tai din lista.

http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
catauk

Re: Discutii diverse

Post by catauk »

Noua lege care se pregateste pt posesori de arme de la noi se refera la scoaterea armei pe strada

De cand se va aproba nu mai ai dreptul sa o porti la tine , ai dreptul sa o folosesti numai in casa
Am auzit voci pe aici care spueau ca nu mai ai dreptul sa porti arma nicicum , nu este adevarat

Eu oricum nu o port niciodata la mine :roll:
dcrist

Post by dcrist »

Eu o port, sper sa nu fie chiar atit de idioti cu modificarea legii, le-ar deschide larg calea infractorilor sa poate ataca pe oricine stiind ca sigur nu vor primi vre-o riposta, dar sunt de acord cu inasprirea pedepselor pt aia care nu o scot sa se apere.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
geony

Post by geony »

Eu a-si dori s-o port pe drumul acasa-servici dus-intors. insa nu cred daca am dreptul legal sa intru cu ea la servici(institutie). Ar trebui lasata la portar probabil, insa fara incarcator poate.
Raspunde cineva legal de arma in timpul orelor de program intr-o institutie ? Nici in masina nu ca ar fi legal s-o las pina la terminarea programului. Care ar fi solutia ?
dcrist

Post by dcrist »

geony wrote:Eu a-si dori s-o port pe drumul acasa-servici dus-intors. insa nu cred daca am dreptul legal sa intru cu ea la servici(institutie). Ar trebui lasata la portar probabil, insa fara incarcator poate.
Raspunde cineva legal de arma in timpul orelor de program intr-o institutie ? Nici in masina nu ca ar fi legal s-o las pina la terminarea programului. Care ar fi solutia ?
Atita timp cit nu o observa nimeni poti intra oriunde cu ea, daca ai la intrare la institutie poarta detectoare de metale si portarul are un seif si un registru unde iti trece arma poti sa o lasi, dar asta numai la institutiile care au la poarta jandarmeria, politia sau pe cineva din serviciile secrete(SRI,SPP,SIE) in rest ar fi o prostie sa o lasi la poarta unuia de la un serviciu de paza privat care poate face orice cu ea+ca e si ilegal sa o dai la alta persoana.P.S. cel mai bine este sa nu stie nimeni ca ai la tine vre-o arma.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Iata un raspuns cat se poate de pertinent.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
catauk

Post by catauk »

dcrist wrote:
geony wrote:Eu a-si dori s-o port pe drumul acasa-servici dus-intors. insa nu cred daca am dreptul legal sa intru cu ea la servici(institutie). Ar trebui lasata la portar probabil, insa fara incarcator poate.
Atita timp cit nu o observa nimeni poti intra oriunde cu ea, daca ai la intrare la institutie poarta detectoare de metale si portarul are un seif si un registru unde iti trece arma poti sa o lasi, dar asta numai la institutiile care au la poarta jandarmeria, politia sau pe cineva din serviciile secrete(SRI,SPP,SIE) in rest ar fi o prostie sa o lasi la poarta unuia de la un serviciu de paza privat care poate face orice cu ea+ca e si ilegal sa o dai la alta persoana.P.S. cel mai bine este sa nu stie nimeni ca ai la tine vre-o arma.
Va contrazic putin

Am vazut un reportaj saptamana trecuta cu unu care a intrat intr-un tribunal ceva cu niste gloante in buzunar (fara arma)
, e si la intrare jandarmul ia spus sa scoata tot ce are in buzunare , si asta a amutit iti dai seama ,au chemat televiziunea belea mare , si poate saracul isi cumparase niste gloante pt arma de acasa ( poate ). e ideea este ca poti sa o patesti la fel si iti iei nenica o amenda de te sparge ,poate ramai si fara arma si cu dosar penal , cam asta este problema la noi
dcrist

Post by dcrist »

Nu ma contrazici deloc, daca citeai cu atentie vedeai ca la anumite institutii care au paza militarizata trebuie sa declari daca ai arme sau obiecte taioase, idiotul la care te referi era beat si a facut scandal altfel nu stia nimeni ce are in buzunare si nu avea numai munitie ci si arma cu cartus pe teava.Stirea este de citeva saptamini, cel putin asta cu betivul.
Post Reply