Acum am vazut ca ati trecut si voi de teribilismul primilor pasi in ceea ce priveste armele .... Ieri un pistol cu aer comprimat , azi un pistol cu gaz si bila de cauciuc iar ziua de maine poate ca va aduce o raza de soare in birourile cui trebuie si ii va ilumina putin .... Avem nevoie de o lege buna... este nevoie sa se schimbe radical modul cum este tratata legitima aparare : daca am avea dreptul spun daca pentru ca acum suntem exclusi din categoria celor care pot beneficia de o arma cu glont stiati ca am putea sa o folosim doar in propria locuinta si nu in cazul unui atac pe strada ? Ba mai mult daca hotul nu este inarmat si tu il impusti si nu moare el va fi judecat pentru tentativa de furt si tu pentru tentativa de omor ..... O alta aberatie este ca tu folosesti o arma si el poate nu are decat un cutit ..... caz in care nu ai voie sa tragi in el .... Sincer baieti eu am o admiratie deosebita pentru tot ce inseamna SRI , SPP , POLITIE , ARMATA etc . si imi pare rau pentru ei ca se lovesc de cele mai multe ori de chestii legislative in ceea ce priveste uzul de arma .... Chiar si oamenilor legii le este frica sa faca uz de arma .... Si spunem ca vrem sa aderam la Uniunea Europeana ..... Sincer cred ca daca ne accepta o fac din mila pentru romani dar nici in 200 de ani nu vom fi pregatiti sa aderam .... La noi se dau legile pentru cei ce le voteaza ... Suntem prea marunti sa fim luati in considerare ........ Rusinica ! Noi v-am trimis in Parlament asa ca PUNETI-VA LA TREABA SI LUCRATI PENTRU CETATENI ....
Un roman cu capul pe umeri !
Tot respectul pentru voi ati devenit baieti mari ....
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
divexreal
Pentru mine exista o singura categorie de arme ....CU GLONT
Multumesc pentru intrebare .... Daca ar fi sa ma raportez la conceptiile mele despre arme as raspunde NU AM NICI O ARMA ! NU orice pocnitoare este o arma ! ! ! Cu respect !