ce sa cumpar?

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

add

ce sa cumpar?

Post by add »

mi-am depus si eu actele pt.eliberarea autorizatiei de cumparare pistol autoaparare cu bila de cauciuc dar nu stiu ce sa cumpar.am tot citit pe acest forum despre ele, dar am observat ca fiecare isi lauda arma lui.ma opresc doar la doua pt. ca am observat ca sunt cele mai discutate walther pp si rohm rg88.despre mult laudatul walther pp chiar am vorbit azi cu nasul meu (pt ca si el este posesor de pp),dar mi-a zis ca i s-a blocat de cateva ori cand a tras foc dupa foc.acum as vrea sa stiu cate ceva despre rohm rg 88 dar numai de la posesorii de rohm ,,nu de la cei care au auzit si ei asa "despre acest pistol.as vrea o parere sincera nu doar sa-l laudati(daca s-a blocat in decursul timpului si de cate ori, daca s-a spart vreunul sau s-a indoit in conditii normale de utilizare cu toate ca mi-e greu sa cred asta.
MrPlici

Re: ce sa cumpar?

Post by MrPlici »

add wrote:mi-am depus si eu actele pt.eliberarea autorizatiei de cumparare pistol autoaparare cu bila de cauciuc dar nu stiu ce sa cumpar.am tot citit pe acest forum despre ele, dar am observat ca fiecare isi lauda arma lui.ma opresc doar la doua pt. ca am observat ca sunt cele mai discutate walther pp si rohm rg88.despre mult laudatul walther pp chiar am vorbit azi cu nasul meu (pt ca si el este posesor de pp),dar mi-a zis ca i s-a blocat de cateva ori cand a tras foc dupa foc.acum as vrea sa stiu cate ceva despre rohm rg 88 dar numai de la posesorii de rohm ,,nu de la cei care au auzit si ei asa "despre acest pistol.as vrea o parere sincera nu doar sa-l laudati(daca s-a blocat in decursul timpului si de cate ori, daca s-a spart vreunul sau s-a indoit in conditii normale de utilizare cu toate ca mi-e greu sa cred asta.
Eu am rg 88 si nu am avut probleme niciodata al am de 1 an jumate
_ Image

yanq

Post by yanq »

..Waltherul meu pp nu s-a blocat niciodata...la rg88 bila parcurge doua sinusoide pe teava...la walther pp teava e perfect dreapta la interior ...doar cu un minuscul opritor..
Walther PP Nickel
Image
nedumeritu

Re: ce sa cumpar?

Post by nedumeritu »

add wrote:mi-am depus si eu actele pt.eliberarea autorizatiei de cumparare pistol autoaparare cu bila de cauciuc dar nu stiu ce sa cumpar.am tot citit pe acest forum despre ele, dar am observat ca fiecare isi lauda arma lui.ma opresc doar la doua pt. ca am observat ca sunt cele mai discutate walther pp si rohm rg88.despre mult laudatul walther pp chiar am vorbit azi cu nasul meu (pt ca si el este posesor de pp),dar mi-a zis ca i s-a blocat de cateva ori cand a tras foc dupa foc.acum as vrea sa stiu cate ceva despre rohm rg 88 dar numai de la posesorii de rohm ,,nu de la cei care au auzit si ei asa "despre acest pistol.as vrea o parere sincera nu doar sa-l laudati(daca s-a blocat in decursul timpului si de cate ori, daca s-a spart vreunul sau s-a indoit in conditii normale de utilizare cu toate ca mi-e greu sa cred asta.
Cand vine vorba, eu chiar nu sunt unul sa vorbeasca din auzite despre
RG 88.
Nu spun nimic altceva decat te invit sa cauti pe forum Accident RG88 postat
de mine sau sa mergi pe http://www.bearmed.org/galned si,
la Accidente zamak ai sa vezi cate ceva despre un zamak RG88 crapat
in prima saptamana de utilizare.
Pe urma, tot acolo, la sectiunea Prezentari personale, la Tevi zamak si
inca multe altele.
Tragi singur concluzia.
Un PP este mai indicat, sau un Mauser, asta din ce este pe piata.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
radu.b

Post by radu.b »

Buna ziua.
Depinde de ce doriti de la arma,cum o folositi si cum o intretineti.
RG88 este OK din punctul nostru de vedere.
Cu respect
nedumeritu

Post by nedumeritu »

radu.b wrote:Buna ziua.
Depinde de ce doriti de la arma,cum o folositi si cum o intretineti.
RG88 este OK din punctul nostru de vedere.
Cu respect
Subscriu si eu la opinia de mai sus, cu indicatia expresa de a fi folosit
numai in conditiile prevazute de lege. Iar in poligon, cu parcimonie.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
add

ce sa cumpar

Post by add »

ce pretentii as avea eu de la un pistol.
sa pot sa trag 30 -40 de cartuse in 5 minute fara sa se sparga , sa se blocheze sau sa se intample orice altceva.daca pp-ul sau rg 88 nu rezista care ar rezista.spuneti-mi alta marca si de unde sa il cumpar
add

Post by add »

sau spuneti-mi de unde sa cumpar un fort 17.gasesc undeva in tara
hedone

Post by hedone »

cred ca ideal ar fi sa citesti intai ce s-a scris pe forum. O sa afli si dupa cate cartuse a crapat un rg, si de unde poti lua fort.
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
BoogieMan

Post by BoogieMan »

Salutare tuturor.New user :D De cateva saptamani incoace ma gandesc si eu sa imi depun actele pentru permis(de port arma evident :D )si citind pe forum m-am oprit si eu la modele astea doua:RG 88 si PP. Sigurul lucru care m-a facut sa optez pt RG 88 este cum arata.Imi place mai mult decat PP-ul.In rest,din cate am citit,sunt cam singurele alternative la categoria asta in care o sa fim :wink: eu cu -add- de prim pistol.
Un om sensibil intr-o lume de rechini e inutil
dingo20

Post by dingo20 »

Eu zic ca pt ce vrei tu cel mai bine ar fi sa-ti iei un CZ RAMI 2075P
E bun, fiabil si nu te lasa la greu..
BoogieMan

Post by BoogieMan »

dingo20 wrote:Eu zic ca pt ce vrei tu cel mai bine ar fi sa-ti iei un CZ RAMI 2075P
E bun, fiabil si nu te lasa la greu..
Bun,da de unde il luam? :D
dingo20

Post by dingo20 »

Din Cehia. :wink:
BoogieMan

Post by BoogieMan »

dingo20 wrote:Din Cehia. :wink:
Nu ma gandesc inca chiar atat de departe :oops: Repet,sunt la nivelul de incepator.Adica,ce tot zic,nici incepator nu sunt inca :P Si in plus tebuie sa ma gandesc si la buget.Cred k o sa raman la un model din cele 2 initiale.Mi se par potrivite k sa te familiarizezi.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Sau din Slovenia, Novo Mesto, magazinul http://www.ancelj.si.
Katalog/Pistole/pag. 2, pe la mijloc.
Se poate vorbi englezeste cu proprietarul, au si munitie.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Post Reply