ce sa cumpar?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
ce sa cumpar?
mi-am depus si eu actele pt.eliberarea autorizatiei de cumparare pistol autoaparare cu bila de cauciuc dar nu stiu ce sa cumpar.am tot citit pe acest forum despre ele, dar am observat ca fiecare isi lauda arma lui.ma opresc doar la doua pt. ca am observat ca sunt cele mai discutate walther pp si rohm rg88.despre mult laudatul walther pp chiar am vorbit azi cu nasul meu (pt ca si el este posesor de pp),dar mi-a zis ca i s-a blocat de cateva ori cand a tras foc dupa foc.acum as vrea sa stiu cate ceva despre rohm rg 88 dar numai de la posesorii de rohm ,,nu de la cei care au auzit si ei asa "despre acest pistol.as vrea o parere sincera nu doar sa-l laudati(daca s-a blocat in decursul timpului si de cate ori, daca s-a spart vreunul sau s-a indoit in conditii normale de utilizare cu toate ca mi-e greu sa cred asta.
Re: ce sa cumpar?
Eu am rg 88 si nu am avut probleme niciodata al am de 1 an jumateadd wrote:mi-am depus si eu actele pt.eliberarea autorizatiei de cumparare pistol autoaparare cu bila de cauciuc dar nu stiu ce sa cumpar.am tot citit pe acest forum despre ele, dar am observat ca fiecare isi lauda arma lui.ma opresc doar la doua pt. ca am observat ca sunt cele mai discutate walther pp si rohm rg88.despre mult laudatul walther pp chiar am vorbit azi cu nasul meu (pt ca si el este posesor de pp),dar mi-a zis ca i s-a blocat de cateva ori cand a tras foc dupa foc.acum as vrea sa stiu cate ceva despre rohm rg 88 dar numai de la posesorii de rohm ,,nu de la cei care au auzit si ei asa "despre acest pistol.as vrea o parere sincera nu doar sa-l laudati(daca s-a blocat in decursul timpului si de cate ori, daca s-a spart vreunul sau s-a indoit in conditii normale de utilizare cu toate ca mi-e greu sa cred asta.
-
nedumeritu
Re: ce sa cumpar?
Cand vine vorba, eu chiar nu sunt unul sa vorbeasca din auzite despreadd wrote:mi-am depus si eu actele pt.eliberarea autorizatiei de cumparare pistol autoaparare cu bila de cauciuc dar nu stiu ce sa cumpar.am tot citit pe acest forum despre ele, dar am observat ca fiecare isi lauda arma lui.ma opresc doar la doua pt. ca am observat ca sunt cele mai discutate walther pp si rohm rg88.despre mult laudatul walther pp chiar am vorbit azi cu nasul meu (pt ca si el este posesor de pp),dar mi-a zis ca i s-a blocat de cateva ori cand a tras foc dupa foc.acum as vrea sa stiu cate ceva despre rohm rg 88 dar numai de la posesorii de rohm ,,nu de la cei care au auzit si ei asa "despre acest pistol.as vrea o parere sincera nu doar sa-l laudati(daca s-a blocat in decursul timpului si de cate ori, daca s-a spart vreunul sau s-a indoit in conditii normale de utilizare cu toate ca mi-e greu sa cred asta.
RG 88.
Nu spun nimic altceva decat te invit sa cauti pe forum Accident RG88 postat
de mine sau sa mergi pe http://www.bearmed.org/galned si,
la Accidente zamak ai sa vezi cate ceva despre un zamak RG88 crapat
in prima saptamana de utilizare.
Pe urma, tot acolo, la sectiunea Prezentari personale, la Tevi zamak si
inca multe altele.
Tragi singur concluzia.
Un PP este mai indicat, sau un Mauser, asta din ce este pe piata.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
nedumeritu
Subscriu si eu la opinia de mai sus, cu indicatia expresa de a fi folositradu.b wrote:Buna ziua.
Depinde de ce doriti de la arma,cum o folositi si cum o intretineti.
RG88 este OK din punctul nostru de vedere.
Cu respect
numai in conditiile prevazute de lege. Iar in poligon, cu parcimonie.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
ce sa cumpar
ce pretentii as avea eu de la un pistol.
sa pot sa trag 30 -40 de cartuse in 5 minute fara sa se sparga , sa se blocheze sau sa se intample orice altceva.daca pp-ul sau rg 88 nu rezista care ar rezista.spuneti-mi alta marca si de unde sa il cumpar
sa pot sa trag 30 -40 de cartuse in 5 minute fara sa se sparga , sa se blocheze sau sa se intample orice altceva.daca pp-ul sau rg 88 nu rezista care ar rezista.spuneti-mi alta marca si de unde sa il cumpar
Salutare tuturor.New user
De cateva saptamani incoace ma gandesc si eu sa imi depun actele pentru permis(de port arma evident
)si citind pe forum m-am oprit si eu la modele astea doua:RG 88 si PP. Sigurul lucru care m-a facut sa optez pt RG 88 este cum arata.Imi place mai mult decat PP-ul.In rest,din cate am citit,sunt cam singurele alternative la categoria asta in care o sa fim
eu cu -add- de prim pistol.
Un om sensibil intr-o lume de rechini e inutil
Nu ma gandesc inca chiar atat de departedingo20 wrote:Din Cehia.
Un om sensibil intr-o lume de rechini e inutil
-
nedumeritu
Sau din Slovenia, Novo Mesto, magazinul http://www.ancelj.si.
Katalog/Pistole/pag. 2, pe la mijloc.
Se poate vorbi englezeste cu proprietarul, au si munitie.
Katalog/Pistole/pag. 2, pe la mijloc.
Se poate vorbi englezeste cu proprietarul, au si munitie.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else