si ca sa nu existe dubii, la joita am facut niste grupaje cu rg-ul lui emanuel de nici lui nu ii venea sa creada.Emanuel wrote:1. Mai degraba din cel al celor ce pot!gabrielobabacu wrote: .A esti din cercul increderii ai?
Cand am intrat eu prima oara pe forumul asta si i-am zis nedumeritului ca rg 88 nu este atat de bun cat credea el ati sarit toti cu gura si acum ia uite, le vindeti.Si nu am ce idei sa prind de la nedumeritul.Comentariile de genul ca de ce vreau munitie mai puternica ,repet nu ilegala, in conditiile in care voi mergeti oriunde doar sa gasiti pistoale si munitie mai puternice,nu mi se par fondate si chiar nu ma intereseaza.Eu doar am spus ca baieti din lumea asta mare folosesc munitie modificata si de multe ori unii dintre noi avem de a face cu ei.Si nu e prea placut sa nu te bazezi pe ce ai in incarcator.Aduceti-mi si mie munitie din Moldova si stau linistit![]()
2. Vand zamak-ul pentru ca acum am ARMA, clar? Probleme? Cumperi?![]()
3. Ideile cuiva nu trebuie sa le prinzi neaparat. Se prind ele singure.
Singurul clenci e daca au pe ce suport s-o faca.
4. Modificarea de orice fel a armelor si a munitiei in "laboratorul" propriu din baie
este ILEGALA, cel putin in coltul asta de lume.
5. Pentru a-ti procura munitie mai puternica, din Moldova sau de oriunde altundeva,
trebuie sa dai o fuga prin locurile respective personal.
Si daca reusesti, anunta-ne si pe noi cum ai procedat, te rugam.
Schimbul de impresii si idei este binevenit intotdeauna!
Succes !
rg este unul din cele mai bune pistoale ce se pot achizitiona din romania. cel putin deocamdata. emanuel il vinde pt ca acuma are fort17, iar eu cred ca inbcep sa ma razgandesc. sunt impatimit de arme, si rg-ul meu merge bine, asa ca pana la urma se pare ca va ramane la colectie....