Abia astept primavara lui 2009!!!...La o asemenea dotare, deja ma gandesc ca si sedintele de tragere sa le organizam tot la Joita...tunari.ro wrote:Este gata copertina la poligonul de glont, astfel, toate cele 10 linii de tragere sunt acoperite.Ploaia este o amintire..... Si spectatorii incap lejer. Se lucreaza la: inchiderea completa a spatiului de tragere, instalarea monitoarelor de control pentru fiecare tinta, supraveghere si control video al tragerii, 5 linii automate de aducerea a tintei (Spieth), instalatia de fum si strobo pentru zona de tir dinamic, covor de iarba artificiala pentru zona de tragere dinamica (25% acoperita), finalizarea montajului pentru cele 15 tinte reactive (pop-up), nocturna.A! sa nu uit de automatul pentru cafea si ciocolata calda.... Termen de finalizare: 31 martie (daca tine vremea cu noi si va fi o iarna blanda....)Sarbatori fericite!Echipa CTS Tunari.
Poligonul de Tir Sportiv "Anatolie Salceanu" (Joit
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
catalin_suzeanu
Re: copertina
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
) pana termin ce am inceputDin motive de munca pe plantatie,am lipsit de pe forum mai bine de trei luni.Se pare ca n-am pierdut nimic!Forumul arw era dedicat parca discutiilor despre arme(cel putin asa ne numeam zamacurile!).
Au intrat pe piata si arme mai bune,adica forturile si shmeiserul,dar am pierdut pe alte planuri.
Vad nume noi,atitudini noi,discutii care m-au pus in cap si pe ganduri.
Pe mine ,unul,ma intereseaza partea tehnica,cum functioneaza si ce up grade se poate face(legal,zic eu!)cu ceea ce avem la dispozitie.Si,sa mor daca nu era mai frumos inainte cand veneam cu tot felul de discutii,cand ne intalneam si ne impartaseam experientele sau ideile.
Vreau sa citesc articole de violiv sau altii de pe alte forumuri,nusa vad unde s-a ajuns.
Ati facut varza forumul!
Mai am putin(vreau sa cred
) pana termin ce am inceput,si sper sa se revina la normalitate.Sa vedem cum putem sa tragem ieftin si precis si sa avemschimburi de idei.Sa invatam unii de la altii,ca nimeni nu s-a nascut invatat.
La Joita a fost frumos si se pare ca o sa fie si mai frumos!O sa incerc sa ajung acolo sa vad personal.Partea legata de costuri n-o pun in discutie.Ma uit in punga si vad daca sunt solvabil.Daca da,trag,daca nu,ma uit!Dar n-am cum sa uit ca doi ani a fost moca si ne-a placut.
Si ca am gasit oameni mai mult decat OK! Anul asta,nu stiu,dar la anul ajung sigur la Joita.Poate chiar pe zapada
Au intrat pe piata si arme mai bune,adica forturile si shmeiserul,dar am pierdut pe alte planuri.
Vad nume noi,atitudini noi,discutii care m-au pus in cap si pe ganduri.
Pe mine ,unul,ma intereseaza partea tehnica,cum functioneaza si ce up grade se poate face(legal,zic eu!)cu ceea ce avem la dispozitie.Si,sa mor daca nu era mai frumos inainte cand veneam cu tot felul de discutii,cand ne intalneam si ne impartaseam experientele sau ideile.
Vreau sa citesc articole de violiv sau altii de pe alte forumuri,nusa vad unde s-a ajuns.
Ati facut varza forumul!
Mai am putin(vreau sa cred
La Joita a fost frumos si se pare ca o sa fie si mai frumos!O sa incerc sa ajung acolo sa vad personal.Partea legata de costuri n-o pun in discutie.Ma uit in punga si vad daca sunt solvabil.Daca da,trag,daca nu,ma uit!Dar n-am cum sa uit ca doi ani a fost moca si ne-a placut.
Si ca am gasit oameni mai mult decat OK! Anul asta,nu stiu,dar la anul ajung sigur la Joita.Poate chiar pe zapada

In mod obligatoriu vreau si trebuie sa mergem !
Mi-e dor de o intalnire la poligon, mai ceva ca de o intalnire cu Mos Craciun !

Mi-e dor de o intalnire la poligon, mai ceva ca de o intalnire cu Mos Craciun !
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro