intalnire la poligon pe 14 dec 2008
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
nedumeritu
-
nedumeritu
Ho, ho, ho!
Da' se pare ca Mosu' vine mai devreme anul asta.....Si eu am fost foarte foarte cuminte si imi va aduce un brad stufos si "un kilogram de oua din gradina"....
Oricum, ne vedem in poligon pe 14! De-abia astept sa cunosc pe cativa dintre voi si sa impartasim impresii.
See ya!
Bafta.

Da' se pare ca Mosu' vine mai devreme anul asta.....Si eu am fost foarte foarte cuminte si imi va aduce un brad stufos si "un kilogram de oua din gradina"....
Oricum, ne vedem in poligon pe 14! De-abia astept sa cunosc pe cativa dintre voi si sa impartasim impresii.
See ya!
Bafta.
Last edited by johnny on Tue Dec 09, 2008 1:17 am, edited 1 time in total.
E pe 14 - Duminica 14.12.2008 !!!nedumeritu wrote:Poate o muta baietii pe 14, nu?dcrist wrote:Pe 14 pot ajunge pe 13 muncesc.
Ora probabila: 9.00 - 10.00 (CEL TARZIU !!!).
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
-
nedumeritu
... cand lipsesti la cursuri, asa ti se pare...dcrist wrote:Pe moca nu trage nimeni de obicei fiecare isi plateste munitia.MrPlici wrote:Daca vine si Nedumeritu vin si eu , ca aduce multe cartuse si trag si eu pe moka.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
-
FlorinPPopescu
masina
as vrea sa vin si eu la poligon nu stiu cum sa ajung acolo, insa am masina si pot sa mai iau 3 persoane, una cel putin sa stie traseul pana la poligonEmanuel wrote:
E pe 14 - Duminica 14.12.2008 !!!
Ora probabila: 9.00 - 10.00 (CEL TARZIU !!!).
eu stau in dr. taberei, deci aici sau de la cora lujerului in militari am putea stabilii un loc de intalnire
daca doreste cineva, va rog sa-mi scrieti aici si o sa va contactez pe privat sa vorbim la telefon
graba strica treaba... ai dreptate: " nu uitati ca trebuie sa vorbesc si cu eugen daca vrem sa mergem" asta e propozitia corecta.dcrist wrote:De obicei cine face primul invitatia se ocupa sa vorbeasca si la poligon (daca nu se poate pt duminica?)haiosu wrote:se pare ca duminica ploua...
ce facem?!?
nu uitati ca tre sa vb si cu eugen daca vrem sa mergem...
eu il sun maine dimineata si ii spun ca de principiu -daca nu ploua- am vrea sa mergem... vad ca amatori sunt... vedem ce si cum.cred ca vineri stim exact (ma rog timpul probabil) si atunci vom putea da si un "verdict"...