Salut,
Ma gandeam acum sa-mi iau un pistol cu aer comprimat. Mentionez ca detin deja unul cu bila de cauciuc, dar pt distractie(in poligon bineinteles) e mult mai bun unul cu aer...si mult mai ieftin de asemenea.
Daca detin permisul pt bila de cauciuc, ce trebuie sa fac sa pot cumpara unul cu aer comprimat? Trebuie sa fac doar cursul acela de instruire sau trebuie reluat tot dosarul cu fisa medicala si atestat psihologic, etc. (permisul pt bila de cauciuc e obtinut acum vreo 2-3 luni).
Multumesc anticipat pt raspunsuri,
de la bila de cauciuc la pistol cu aer comprimat,alte acte?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Din ce stiu eu, nu mai este nevoie sa faci controlul medical si pe cel psihologic.
Trebuie sa completezi la politie autorizatia si dupa ce iti cumperi pistolul sa te duci sa-l treaca in permis. Mai este nevoie sa mergi sa platesti taxa de inscriere a armei in permis.
Colegii de forum iti pot spune mai exact etapele.
Trebuie sa completezi la politie autorizatia si dupa ce iti cumperi pistolul sa te duci sa-l treaca in permis. Mai este nevoie sa mergi sa platesti taxa de inscriere a armei in permis.
Colegii de forum iti pot spune mai exact etapele.
-
catalin3
Fi atent ce acte iti trebuie Sursa SIGURA
-Copie dupa permis de arma
-Platit la trezorerie 60 ron sau 110 la urgenta ( o saptamana ), cica pt a trece arma in permis
-Cerere la politie ( se face acolo )
Cu astea te duci la politie si depui cererea ca vrei sa-ti mai iei o arma
Astepti pana se aproba ( maxim 3 saptamani cica NORMAL ) dupa ce iti da aprobarea aia sa-ti cumperi arma te duci la magazin , si dupa ce iti cumperi arma inapoi la politie sa-ti treaca arma in permis ..... BAFTA
-Copie dupa permis de arma
-Platit la trezorerie 60 ron sau 110 la urgenta ( o saptamana ), cica pt a trece arma in permis
-Cerere la politie ( se face acolo )
Cu astea te duci la politie si depui cererea ca vrei sa-ti mai iei o arma
Astepti pana se aproba ( maxim 3 saptamani cica NORMAL ) dupa ce iti da aprobarea aia sa-ti cumperi arma te duci la magazin , si dupa ce iti cumperi arma inapoi la politie sa-ti treaca arma in permis ..... BAFTA