Vand P99T cu accesorii
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Vand P99T cu accesorii
Vand Pistol Walther P99T cu gloante de cauciuc ( nou - trase doar 15 cartuse cu el ) ham cordura cu dubla siguranta tip SWAT (nou) 18 cartuse Kit de curatare.
Arma functioneaza perfect, testele se fac pe banii cumparatorului.
Pistol - 1.650 Pret magazin
Ham - 150 Pret magazin
18 cartuse - 90 Pret magazin
1.550 LEI
PRETUL NU ESTE NEGOCIABIL SI ARMA SE VINDE DOAR CU RESPECTAREA STRICTA A LEGII, PLATA COMISIONULUI ARMURIERULUI REVINE CUMPARATORULUI.
Ham - 150 Pret magazin
1.550 LEI
PRETUL NU ESTE NEGOCIABIL SI ARMA SE VINDE DOAR CU RESPECTAREA STRICTA A LEGII, PLATA COMISIONULUI ARMURIERULUI REVINE CUMPARATORULUI.
AmUn
-
nedumeritu
Re: Vand P99T cu accesorii
Nu vreau sa fiu rau dar apare o mica problema de logica daca nu de etica.ATuM Ra wrote:Vand Pistol Walther P99T cu gloante de cauciuc ( nou - trase doar 15 cartuse cu el ) ham cordura cu dubla siguranta tip SWAT (nou) 18 cartuse Kit de curatare.
Ham - 150 Pret magazin
1.550 LEI
Sa o luam pe rand:
- pret magazin 1.650 lei
- pret de vanzare la tine 1.550
pana aici toate bune, inseamna ca onor cumparatorul are un discount
de 90+150=240 Lei
Sa zicem ca nu vrea sa faca probe, deci nu mai da banii pe alte cartuse.
Chestia mai trista apare la momentul in care se duce la armurier
pentru cumparare unde achita taxa standard de fix 310 Lei, taxa de
consignatie si oarce taxe de comision.
S-a dus draqu' tot asa zisul castig.
Va avea un discuont de FIX= -70 Lei, pe putin.
Intreb si eu, de ce nu mergeti voi doi, vanzatorul si cumparatorul la un
notar "de bine" sa va faca un act de donatie? Taxele sunt mult mai
mici si dupa mintea mea, s-ar putea imparti pe jumatate.
Fiecare parte platindu-si placerea, unul de a vinde ceva ce nu mai vrea sa
foloseasca si celalalt cumparand ceva ce in magazin l-ar costa mai scump.
Asta doar daca in momentul cand ai cumparat toate cele enumerate mai
sus nu ai facut-o la gandul ca pretul de piata va creste, ca la terenuri, si
tu, investind cinstit, sa faci o afacere buna si sa iti ramana dupa vanzare
si Clubul Steaua si mai stiu eu ce potcoave de cai morti din visteria Armatei...
si mana fetei si fo' jumatate din Imparatie.
Nici o aluzie la situatii similare, situatii care "nici nu se iegzista"
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
nedumeritu
Salut YumeATuM Ra wrote:Vand Pistol Walther P99T cu gloante de cauciuc ( nou - trase doar 15 cartuse cu el ) ham cordura cu dubla siguranta tip SWAT (nou) 18 cartuse Kit de curatare.
Ham - 150 Pret magazin
1.550 LEI
APROPO!
De chestia asta ce zici?
Parca pe site-ul de la okazii iti zice Yume, daca nu gresesc prea tare.
Oricum cuvintile sunt cam ca la bak, copiate cu greseli cu tot.

Nedumerirea mea este alta, unde este pretul adevarat, aici, la noi,
sau acolo?!?!
Acum mai ramane sa vedem cand o sa ne spui si noua ca suntem
batuti in cap si alte alinturi de genul celor adresate de tine celor
ce ti-au lasat mesaje cu intrebari la licitatia aceea.
Chestia este ca NOI STIM ce zamak este P99T, stim cu ce trage, si mai ales
stim CAT trage! Daca ai tras cam 2-3 incarcatoare, deja esti pasibil,
dupa normele importatorului sa te astepti la glume, galme si alte cele.
Aici vorbesti cu un un nedumerit... patzit. Si inca Twice
PS
Asa si eu sunt dispus sa dau un Mauser HSC 90, cu modificari si imbunatatiri
legale, dupa toate regulile artei, cu teava din otel, cu vreo 250 de cartuse trase
si in poligon si la reglaje de poligon efectuate de armurier.
Si pistolul este in garantie inca aproape 2 ani de zile.
Si dau si 50 de cartuse 10x22T Live - Ukraina, adevarate.
Toate in acelasi pret.
885Lei
Iar taxele de la notar le platim pe din doua, cumparator/vanzator.
Si, culmea, munitia pentru incercari este OFERITA DE VANZATOR
Nu este nici o pacaleala.
Este o oferta reala si cat se poate de serioasa.
Dar vrea sa se constituie intr-un mod de a oferi spre vanzare, atunci
cand faci oferta in cadrul unui mediu in care traiesti cu sufletul alaturi
de partenerii de forum.
Last edited by nedumeritu on Mon Jul 07, 2008 11:46 pm, edited 1 time in total.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Deci nici nu stiu de unde sa incep Domnule Nedumeritu' dar hai sa incerc cumva sa ma exprim asa "cam ca la bak" pt "dumneavoastra".Ceea ce ai gasit tu pe okazii ( sper ca nu te superi ca iti vorbesc la pert tu ) nu este licitatia mea desi cunosc persoana respectiva care a pus licitatia deoarece imi este amic (contul acela este al prietenei lui) si la cateva zile dupa ce mi am cumparat eu P99T si cu hamul respectiv si a cumparat si el acelasi tip de pistol si acelasi tip de ham (bine ai sa spui tu dar cum se face ca aveti amandoi acelasi text si v-ati hotarat sa va vindeti concomitent ZAMAKURILE) eu am scris textul iar el m-a rugat sa i-l trimit ,"cretinul" ca altfel nici nu-i pot spune nici macar nu a modificat o virgulita nici nr. de cartuse nimic (si la pus si la pretul de 1.700 deoarece lui i se pare un pret corect si eu i-am sugerat sa-l dea cu mai putin deoarece e cam exagerat pretul) deoarece el are peste 50 de cartuse,din cate mi a zis.Eu il vand deoarece in maxim 3-4 luni am sa parasesc aceste meleaguri cu oameni "binevoitori" si "atotstiutori" gen NEDUMERITU si am sa ma stabilesc... undeva departe iar el si l vinde deoarece, acum il citez "s-a plictisit de el" si inca ceva,carcotas cum esti tu ai sa zici "da dar de ce e pus anuntul lui inaintea anuntului tau" ca de tu esti in stare sa te uiti la data cand e postat si logic ar fi ca eu sa l postez inainte nu ca de eu i-am dat lui textul respectiv si am sa-ti si raspund: eu am scris textul in notepad si l-am salvat in My Documents fara sa-l postez in ziua respectiva deoarece nu eram prea sigur ca vreau sa-l vand (in timpul asta eu ii dadusem deja textul cu speranta ca el sa-l modifice desi nu stiu ce era asa greu sa si scrie singur cateva cuvinte) dar pe 4 iulie mi s-a pus pata si l-am scos si eu la vanzare cu FABULOSUL PRET DE 1.550 LEI pistolul fiind aproape nou doar 15 cartuse trase
plus ce mai dau la el eu am considerat ca e acceptabil (apropo zi mi tu un pret care ti-ar conveni ca sunt curios) 1.550 + 100 - 150 taxa aceea cat stiam eu ca e am zis ca e rezonabil nu 1.650 - 1.700 Lei toata treaba, iese si respectivul cu un profit de 200-240 lei dar tu NU SI NU e teapa domnule pistolul nu e bun e "deja pasibil,
dupa normele importatorului sa te astepti la glume, galme si alte cele" nu ...
Despre faza cu taxa la armurier eu stiam ca e intre 100 - 150 Lei nici decum 300 cum spui tu dar inca o data mi ai demonstrat ca le stii pe toate si ca esti foarte bine informat;cine stie in ce domeniu lucrezi si probabil ar trebui sa mi revizuiesc si modul de exprimare la adresa ta...
P.S: La urmatoarea sedinta la poligon am sa vin mai mult ca sigur sa te cunosc personal "PIRATULE".
dupa normele importatorului sa te astepti la glume, galme si alte cele" nu ...
Despre faza cu taxa la armurier eu stiam ca e intre 100 - 150 Lei nici decum 300 cum spui tu dar inca o data mi ai demonstrat ca le stii pe toate si ca esti foarte bine informat;cine stie in ce domeniu lucrezi si probabil ar trebui sa mi revizuiesc si modul de exprimare la adresa ta...
P.S: La urmatoarea sedinta la poligon am sa vin mai mult ca sigur sa te cunosc personal "PIRATULE".
AmUn
-
Dualjackal
-
Dualjackal
-
nedumeritu
Lasa-l, saracul de el, ca nu stie ce spune.Dualjackal wrote:Deloc. Cat despre partea cu tinutul, io inca mi-o tin in sus.
Bafta la vanzare.
La nevoie il putem ajuta sa stea deoparte de poligoane.
Poate atunci emigreaza in Craiova ca acolo trasul cu pistolul e la liber inca.
O vreme.
Dar le trece si lor.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
1. Am resusit, in timp, sa formam un grup si incercam sa ne protejam de "tepe" de genul asta. Daca vrei sa-l vinzi unui prost, cum spui tu, atunci n-o sa se intample aici, n-o sa-l gasesti.ATuM Ra wrote:...
in fine eu zic sa nu mai aberezi la adresa mea si sa ti vezi de treaba ta ca daca eu gasesc un prost sa i vand ceva i-l vand cu cat vreau eu ...
2. Limbajul folosit de tine in postari (in special in cel citat) ar indreptati un moderator sa te baneze. Ceea ce sper sa se si intample.
Last edited by Rainman on Tue Jul 08, 2008 1:09 am, edited 1 time in total.
Mda deci dupa cum ziceam... Acum si Domnul Rainman vad ca are ceva de impartit cu mine ba chiar vrea sa fiu banat pt limbaj neadecvat desi inainte de a face afirmatii de genul ar fi mai bine sa citesti amanuntit si posturile "domnului" nedumeritu si ai sa vezi ca si el a folosit acelasi limbaj "colorat' la adresa mea.Rainman wrote:1. Am resusit, in timp, sa formam un grup si incercam sa ne protejam de "tepe" de genul asta. Daca vrei sa-l vinzi unui prost, cum spui tu, atunci n-o sa se intample aici, n-o sa-l gasesti.
2. Limbajul folosit de tine in postari (in special in cel ciatat) ar indreptati un moderator sa te baneze. Ceea ce sper sa se si intample.
AmUn