Bile de cauciuc

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
dracula

Bile de cauciuc

Post by dracula »

As dori sa stiu la ce modele de pistoale de la Voltran Ekol sau Blow (turcesti) pot pune si bile de cauciuc,pe langa cartusele oarbe si cele pe gaz.

Ma poate ajuta cineva cu niste informatii?
happydevil

Post by happydevil »

Salut. atat voltran cat si blow sunt pistoale de autoaparare pe cartuse de gaz si alarma astfel au tevile inchise cu o portiune metalica care impiedica ejectarea orcarui fel de obiect propulsat de cartus,singura modalitate de a o transforma in ceva ce propulseaza e sa o schimbi cu una normala(teava),dar atunci intrii sub incidenta legii,mai bine te orientezi la ceva arma direct orientata spre cartuse cu bile de cauciuc,plus Voltran Ekol de zici tu arata bine ca seamana cu beretta 92F,e grea ca un ciocan de 3kile,e incomoda la purtat iar daca cade se sparge ca sticla...de Blow nu vorbesc.
Guest

Post by Guest »

Bulgarii vand bile de cauciuc separat, la bucata, se pot trage cu un adaptor insurubat in teava , propulsate de un cartus orb.Incarcarea se face , desigur , manual , la gura tevii, pentru fiecare bila.
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
dracula

re Guest

Post by dracula »

ce fel de adaptor,gasesc la noi in tara,sau tot la bulgari ?
daca ai o poza am sa te rog sa o pui aici,ca sa am idee cum arata.
tu ai incercat sa faci asa?
dracula

re happydevil

Post by dracula »

stii cumva daca la bulgari,cand cumperi un pistol de la Voltran sau Blow iti dau si adaptor pt cartuse de semnal ?

am inteles ca in mod normal ar trebui sa contina si asa ceva
khronos23

Post by khronos23 »

Da. In cutia in care cumperi pistolul trebuie sa fie adaptorul pentru cartuse de semnal, cartea tehnica si uneori...o perie de curatat!
Streamer 2014
Ekol Special 99

GVTTA CAVAT LAPIDEM NON VI SED SAEPE CADENDO! (P. Ovidius Naso)

LIBERTAS EST POTESTAS FACIENDI ID QVOD IURE LICET!
dracula

re khronos23

Post by dracula »

aha,am inteles,merci
Post Reply