pareri, impresii, analize POLIGON 14.06.2008

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
misubagsisu

pareri, impresii, analize POLIGON 14.06.2008

Post by misubagsisu »

vreme frumoasa, vant aleator, cuib de albine deasupra cortului...coafura rezista
O zi superba de shooting ce sa mai (iunie)
Multumim, celor care au sustinut intalnirea, logistic si moral

Ca , concluzii
-Pistol Carpati gaz 9mm - fara esec (nici o problema la tragere)
-Ekol viper 2,5" 9mm - innegrit de atata fum (mici rateuri la rasucirea butoiasului) uzuri minore la piesele interne(deh..zamac)

Iar desertul intalnirii:
AIRSOFT
- Berreta M9 IA - KJW (pistol-greengas) 105 m/s
- Mossberg M500 - Cybergun (shotgun-spring) 92m/s
- Mk1 - KJW (pisto-greengas) 123 m/s
- P226 - Cybergun (pistol-spring) 45m/s
Image
va urma
dingo20

Post by dingo20 »

Nu stiu daca eu sunt cel mai in masura sa dau calificative datorita faptului ca e prima data cand particip, dar, dupa parerea mea, totul a fost perfect chiar m-am simtit ca acasa si pentru acest lucru va multumesc tuturor.
Multumiri speciale lui nedumeritu si lui Emanuel si pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat. Fara ajutorul lor nu cred ca as fi putut participa si eu.
haiosu

Post by haiosu »

vin si eu sa punctez cateva treburi:
- rg88 si walther raman variantele cele mai bune de pe piata romaneasca, subliniez : piata romaneasca
-in cazul in care aveti una din "solutiile" de mai sus oferite de piata romaneasca, pot sa va aspun ca varianta optima de munitie este una ukrainiana (multzam inca o data lui @nedumeritu). am tras destul de putin (2 cartuse) dar mi s-a parut mult mai buna. cel putin la rg-ul meu. am tras prin cronograf, tintire relativa si viteza si locul unde au atins tinta de carton pt mine au fost destul de multumitoare
-in cazul in care aveti ceva bani, timp si nervi... recomand fort-ul cu care am si tras (din nou multumiri @nedumeritu), in ceea ce priveste celalalt pistol, doar l-am admirat, asa ca amanunte dupa cealalta intalnire (ce va veni)
-ekol jacal dual: o arma de vis, dar la viteza cu care trage un incarcator... scumpa distractie (aici le multumim lui @roadrunner si lui @nedumeritu)
-zoraki 914: alta arma de vis: finisaj, fiabilitate. am tras si cu trasoare si cu bila de cauciuc. (multumiri @nedumeritu). pacat ca trage o singura bila apoi tre sa reincarci pe la gura tevii... iar trasoarele trebuiesc racaite ca mai oxideaza si nu se aprind... dar zoraki ramane o solutie...
-logistica de exceptie si colegii de nota 10 ma fac si acum sa regret ca a trebuit sa imi impart timpul in doua: cu ac si cu "pistolarii". asa e cand faci parte din 2 tabere :cry:
-ca sa dam dovada de modestie, desi aceasta intalnire a fost cea mai cea de pana acuma, mai exista loc de imbunatatiri. imbunatatiri ce sigur vor aparea la urmatoarele intalniri
-speram ca in viitorul apropiat sa putem efectua si teste la armele cu glont. :wink:

Cam atat (deocamdata) din partea mea.
Colegi, aveti cuvantul: ... ... ...
misubagsisu

Post by misubagsisu »

se pare ca se posteaza pe doua topicuri impresiile de la poligon 14.06.2008
asta nu prea e bine, 1. e greu de urmarit 2. nu e ceea ce ne-am inteles :(
asta e. :roll: :?
yanq

Post by yanq »

...unde sunt rezultatele testelor?
Walther PP Nickel
Image
killer_533

Re: pareri, impresii, analize POLIGON 14.06.2008

Post by killer_533 »

misubagsisu wrote:vreme frumoasa, vant aleator, cuib de albine deasupra cortului...coafura rezista
O zi superba de shooting ce sa mai (iunie)
Multumim, celor care au sustinut intalnirea, logistic si moral

Ca , concluzii
-Pistol Carpati gaz 9mm - fara esec (nici o problema la tragere)
-Ekol viper 2,5" 9mm - innegrit de atata fum (mici rateuri la rasucirea butoiasului) uzuri minore la piesele interne(deh..zamac)

Iar desertul intalnirii:
AIRSOFT
- Berreta M9 IA - KJW (pistol-greengas) 105 m/s
- Mossberg M500 - Cybergun (shotgun-spring) 92m/s
- Mk1 - KJW (pisto-greengas) 123 m/s
- P226 - Cybergun (pistol-spring) 45m/s
Image
va urma
Daca placa din fotografie este cea de pe gardul din fata poligonului de AC inseamna ca alea 2 sunt gaurile date de mine de la 80m tras din picioare (cu mult noroc) :D :P :twisted: hehe
Gamo Maxima.22(GasRam,GRTIII Trigger Tuning)+Leapers 6-24x50
Dragon Slayer .50+Tasco 6-26x50
Shooting Chrony Beta
http://www.youtube.com/watch?v=QTToDgYBLsk&fmt=18
Image
cristib

Re: pareri, impresii, analize POLIGON 14.06.2008

Post by cristib »

killer_533 wrote: Daca placa din fotografie este cea de pe gardul din fata poligonului de AC inseamna ca alea 2 sunt gaurile date de mine de la 80m tras din picioare (cu mult noroc) :D :P :twisted: hehe
Asta inseamna dupa cum arata gaurile respective ca una a fost facuta din interiorul poligonului si una din afara lui.
killer_533

Post by killer_533 »

Chiar asa .... cine o fi tras de afara ?!? (exact printr-una din gaurile date de mine) :shock:
Shooting Chrony Beta
Image
cristib

Post by cristib »

killer_533 wrote:Chiar asa .... cine o fi tras de afara ?!? (exact printr-una din gaurile date de mine) :shock:
:) :?:
killer_533

Post by killer_533 »

:twisted: :wink:
Shooting Chrony Beta
Image
Post Reply