vin si eu sa punctez cateva treburi:
- rg88 si walther raman variantele cele mai bune de pe piata romaneasca, subliniez :
piata romaneasca
-in cazul in care aveti una din "solutiile" de mai sus oferite de piata romaneasca, pot sa va aspun ca varianta optima de munitie este una ukrainiana (multzam inca o data lui @nedumeritu). am tras destul de putin (2 cartuse) dar mi s-a parut mult mai buna. cel putin la rg-ul meu. am tras prin cronograf, tintire relativa si viteza si locul unde au atins tinta de carton pt mine au fost destul de multumitoare
-in cazul in care aveti ceva bani, timp si nervi... recomand fort-ul cu care am si tras (din nou multumiri @nedumeritu), in ceea ce priveste celalalt pistol, doar l-am admirat, asa ca amanunte dupa cealalta intalnire (ce va veni)
-ekol jacal dual: o arma de vis, dar la viteza cu care trage un incarcator... scumpa distractie (aici le multumim lui @roadrunner si lui @nedumeritu)
-zoraki 914: alta arma de vis: finisaj, fiabilitate. am tras si cu trasoare si cu bila de cauciuc. (multumiri @nedumeritu). pacat ca trage o singura bila apoi tre sa reincarci pe la gura tevii... iar trasoarele trebuiesc racaite ca mai oxideaza si nu se aprind... dar zoraki ramane o solutie...
-logistica de exceptie si colegii de nota 10 ma fac si acum sa regret ca a trebuit sa imi impart timpul in doua: cu ac si cu "pistolarii". asa e cand faci parte din 2 tabere
-ca sa dam dovada de modestie, desi aceasta intalnire a fost cea mai cea de pana acuma, mai exista loc de imbunatatiri. imbunatatiri ce sigur vor aparea la urmatoarele intalniri
-speram ca in viitorul apropiat sa putem efectua si teste la armele cu glont.
Cam atat (deocamdata) din partea mea.
Colegi, aveti cuvantul: ... ... ...