Beretta Px4 Storm .40 Smith & Wesson

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

macarici

Post by macarici »

radu.b wrote: Saptamana care a trecut am primit cartuse de la S&B si avem cartusul 9x19 in doua variante fmj si teilmantel, pretul lor fiind 1,15lei cartusul.
Toate trei magazinele din Bucuresti au pe stoc aceste cartuse.
Cu respect.
Radu
Dar d-alea cu cauciuc,tot la 4-5 lei bucata aveti? :wink:
Ca e cam scump si ma cert cu nevasta,nu de alta!
Image
danezu

Post by danezu »

ca bine zici! :lol:
Walter PP 10x22T - BLACK
radu.b

Post by radu.b »

M-ati spart. :D
Daca astea sunt preturile, ce sa-i fac? :cry: Credeti ca daca oferta lor era corespunzatoare, nu faceam preturile mai bune? :wink:
Cu respect.
Radu
macarici

Post by macarici »

Mi-a soptit mie o pasarica,cum ca s-ar gasi cu 0,15 euro cartusu' cu bila! :lol:
Si daca il platesc dublu,tot o dau la pace cu "ministru' de finante"!Daca ma duc la vanatoare de ursi,tot ma costa mai putin munitia.
Trebuie sa-mi iau pistol pe glont.Nu de alta,dar ies mai ieftin cu tragerile.Plus,alea adevarate,unde le tintesti,acolo se duc.Cauciucu' se duce unde vrea....muschiu lui! :lol:
Image
radu.b

Post by radu.b »

Avem preturi pentru pistoale cu glont S&W, super. Si le-am si postat poze "belea" :lol: .Asa ca va astept "la cotitura" :lol:
Radu
RoadRunner

Post by RoadRunner »

radu.b wrote:Avem preturi pentru pistoale cu glont S&W, super. Si le-am si postat poze "belea" :lol: .Asa ca va astept "la cotitura" :lol:
Radu
Tentatia e mare,dar obtinerea aprobarilor si preturile ne fac sa ne codim...deocamdata....:(
violiv

Post by violiv »

Cu ceva drum prin B, am trecut si pe la magazinul de pe Mihai Bravu. Am zis ca am murit si m-am trezit in alta lume, o lume cu revolvere in 44 mag, 500 S&W, pistoale 1911 la vedere in vitrina. M-am scuturat bine si-am vazut ca n-au disparut asa ca voi purcede pe drumul politiei dupa o autorizatie. De grija munitiei am scapat pentru ca tot n-am voie sa detin munitie pentru arme scurte de colectie :cry: Cat despre categorie, cred ca se pot incadra linistit la "realizari tehnice deosebite" :wink: :roll:

P.S. cu atat mai meschine arata cele situate cu un raft mai jos, numite pompos pistoale pentru auto-aparare cu bila de cauciuc sau gaz.
Guest

Post by Guest »

radu.b wrote:Avem preturi pentru pistoale cu glont S&W, super. Si le-am si postat poze "belea" :lol: .Asa ca va astept "la cotitura" :lol:
Radu
:D
http://www.youtube.com/watch?v=jSqhlZ1Z ... re=related
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
voodootz

Post by voodootz »

Guest wrote:
Radu
:D
http://www.youtube.com/watch?v=jSqhlZ1Z ... re=related
l-am vazut si eu pe ala in vitrina, dar unde sa te duci la vanatoare de elefanti la noi in tara ? :D
voodootz

Post by voodootz »

Radu
dom' radu ... v-ati interesat cumva de cartusele acelea cautate mai rar calibru .40 S&W :P , aduceti, n-aduceti, ce se-aude :)?
radu.b

Post by radu.b »

Modelul acela de pistol este adus pentru colectionari si pasionati. Filme cu el in poligon sunt pe net.
Revenind la cartusele .40S&W, pot fi aduse de la S&B. O singura problema si anume sunt conditionat de cantitate minima care este de 200 buc.
Spuneti-mi ce cantitate ati dori sa luati. Sa va ganditi si la faptul ca dumneavoastra sunteti singura persoana care ne-a solicitat pana acum acest calibru .Luati in calcul si timpul de emitere a licentei de import pentru a estima data livrarii.
Cu respect.
Radu
voodootz

Post by voodootz »

radu.b wrote:Modelul acela de pistol este adus pentru colectionari si pasionati. Filme cu el in poligon sunt pe net.
Revenind la cartusele .40S&W, pot fi aduse de la S&B. O singura problema si anume sunt conditionat de cantitate minima care este de 200 buc.
Spuneti-mi ce cantitate ati dori sa luati. Sa va ganditi si la faptul ca dumneavoastra sunteti singura persoana care ne-a solicitat pana acum acest calibru .Luati in calcul si timpul de emitere a licentei de import pentru a estima data livrarii.
Cu respect.
Radu
la ce pretz v-ati propus sa dati o cutie de 50 bucati?
voodootz

Post by voodootz »

voodootz wrote: si ca am mentionat marca asta, vreau sa precizez ca in legatura cu erorile de tragere pe care vi le-am mentionat mai sus, am fost la beretta romania de unde-am luat pistolul si mi s-a spus ca au mai fost persoane care au sesizat faptul ca au mai avut erori de tragere cu aceeasi marca de munitie, ceea ce confirma si ce mi-a spus patronul poligonului unde-am fost sa trag, ca e posibil sa fie vina cartuselor.
acum am luat si-o cutie de cartuse acelasi calibru, dar marca Fiocchi (cu 10 lei mai scumpa) care ar trebui sa fie mai bune, si astept sa le incerc. :D
se pare ca stiau ei ce stia, cei de la beretta romania si ca de la cartuse se trag problemele, am mai tras vreo 50 de cartuse (fiocchi de data asta) fara nicio problema. pacat k n-am avut bani de mai multe cartuse, dar poate vor veni vremuri mai bune
voodootz

ihaaaa

Post by voodootz »

ihaaaaa

inq 100 de cartuse fiocchi si nicio problema la tragere, sper sa reusesc sa scanez niste tinte la care am tras sa le pun aici chiar daca o sa radeti de cat de bun tragator sunt, macar sa vedeti ce stie arma :P
voodootz

Re: ihaaaa

Post by voodootz »

voodootz wrote:ihaaaaa

inq 100 de cartuse fiocchi si nicio problema la tragere, sper sa reusesc sa scanez niste tinte la care am tras sa le pun aici chiar daca o sa radeti de cat de bun tragator sunt, macar sa vedeti ce stie arma :P
pictures now

cu beretta 2

Image
Image

si una cu un SW MP9 de 9mm (k am tras cu aceeasi ocazie)

Image

tintele au fost printate pe cate o pagina A4, dealtfel o sa cititi pe ele distantza de la care trebuia efectuata tragerea pentru a corespunde realitatii
Post Reply